#DirenEnesBatur

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz bir insandı. Son zamanlarda gördüğüm tüm küçük çaptaki beyine sahip olan kişiler [HASHTAG]#Direnens[/HASHTAG] yazıyor.
Youtube'de küfürden ban diye bir şey yok. Ya bot açmıştır yada illegal bir iş yapmıştır.
Veya gündeme gelmek için hesabını kapatmıştır.

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlham alayım derken PewDiePie çakması çıkmış birisidir kendisi gördüm göreli hiç hoşlanmamışımdır konuşma tarzı çok çocukça hiç adam gibi bi' şey söylediğini duymadım kapanması iyi olmuş ama neden kapanmış anlamıyorum küfürdense PewDiePie küfürün allahını ediyor ama kanalı kapanmıyor MuratAbiGF küfür allahının allahını ediyor ama kanalı kapanmıyor
Desteklemeyin şu saçma kanalı orada burada da o tagı paylaşmayın küfür ederler size.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz bir insandı. Son zamanlarda gördüğüm tüm küçük çaptaki beyine sahip olan kişiler [HASHTAG]#Direnens[/HASHTAG] yazıyor.
Youtube'de küfürden ban diye bir şey yok. Ya bot açmıştır yada illegal bir iş yapmıştır.
Veya gündeme gelmek için hesabını kapatmıştır.
Hiçbir insan gereksiz değildir ama sen bu yazınla gereksiz oldun. Neden mi ? Çünkü ben insanlar gereksiz değildir dedim.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir insan gereksiz değildir ama sen bu yazınla gereksiz oldun. Neden mi ? Çünkü ben insanlar gereksiz değildir dedim.
Sen insanlar gereksiz değildir dediğin için mi insanlar gereksiz olmuyor? Çok değişik bir zeka S:
Not: Aslında sen haklıydın. Fakat söyleme nedenini saçmaladın.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen insanlar gereksiz değildir dediğin için mi insanlar gereksiz olmuyor? Çok değişik bir zeka S:
Not: Aslında sen haklıydın. Fakat söyleme nedenini saçmaladın.
Yok hayır adama thug life yapmaya çalıştım "asıl sen gereksizsin çünkü ben hiçbir "insan" gereksiz değlir demiştim :("