DisnepLand® | Global Minigames Sunucu Yetkili Alımları

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DisnepLand® Paris

us.disneplandparis.net / eu.disneplandparis.net
Site: disneplandparis.net (Bakımda)
Forum: disneplandparis.com (Bakımda)

OFFLİNE!

DisnepLand Paris Build Team Alımı
DisnepLand Global Minigames sunucusuna 1 adet build ekibi alınacaktır.
Build team kurucusu ö.m atarak ve ya sixbrother35 skypesini ekleyerek
bana ulaşabilir.
DisnepLand Paris Global Moderator Alımı
DisnepLand Global Minigames sunucusuna 2 ve ya 3 adet Global Moderator
alınacaktır. Bu kişi 1 veya 2 dil bilmeli(türkce haricinde).

DisnepLand Paris Pluginer Alımı
DisnepLand Global Pluginer Alımı
DisnepLand Global Minigames sunucusuna 3 ve ya 5 adet Pluginer alınacaktır.
Bu kişinin iyi bir tecrübesi olmasıdır. (Takımı vb. var ise takım kurucusu bizle iletisime gecebilir.)

-------------------------
Server Tanıtım Konusu
https://forum.gamer.com.tr/konu/disnepland®-global-minigames-sunucu.218503/

Son düzenleme:

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
disneplandparis.net ve disneplandparis.com domaini satın alınmamaış ben alayımmı ha
yeterli param var :)

us.disneplandparis.net / eu.disneplandparis.net bunlarıda alıyorum toplam 120Tl etti

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen alıyoooruuum Bekle[DOUBLEPOST=1408991559,1408991368][/DOUBLEPOST]şimdi bu DisnepLand'ı DisneyLany yapar ben alırsam oturur kalırım Biraz duracam amma kaydettim 30 Gün boynca almassam Silinecek. :) puhaa zuhaa trolllll :)
Elimde 500 dolar para var senin aldıklarını almak yerine başka domainlerde alabilirim benim için senin onu alman farketmez. ve senin orda almaya koyman benim alamam anlamına da gelmez ayrıca boşa para vermis olursun[DOUBLEPOST=1408993849][/DOUBLEPOST]Konu güncellenmistir.

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Elimde 500 dolar para var senin aldıklarını almak yerine başka domainlerde alabilirim benim için senin onu alman farketmez. ve senin orda almaya koyman benim alamam anlamına da gelmez ayrıca boşa para vermis olursun[DOUBLEPOST=1408993849][/DOUBLEPOST]Konu güncellenmistir.
para vermedim ki puhaaa kayıt ettirdim 1 ay almassam sen alırsın :)
Sende 500 dolar var ise bendede 1.000 Euro Var-!

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
para vermedim ki puhaaa kayıt ettirdim 1 ay almassan sen alırsın :)
Sende 500 dolar car ise bendede 1.000 Euro Var-!
:) Kayıt ettirmekle olmuyor o işler kardeşim hostgator dan alacağım domaini ve alınıyorda istersen hostgatorada kayıt ettir her türlü alırım 1000 euro filan bana sökmez kardeşim hem sende 1000 euro degildirde 1 tl vardır canım kardeşim simdi uzatmadan çekil yoldan.

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:) Kayıt ettirmekle olmuyor o işler kardeşim hostgator dan alacağım domaini ve alınıyorda istersen hostgatorada kayıt ettir her türlü alırım 1000 euro filan bana sökmez kardeşim hem sende 1000 euro degildirde 1 tl vardır canım kardeşim simdi uzatmadan çekil yoldan.
yaw hehe kardesim yaw hehe