Dizi Şeklinde Her 3-4 Günde Bir Yeni Bir Bölüm Paylaşarak Adventure Map Yapacağım

Serüvene başlayalım mı? (Map'in bölümlerini yapmaya başlayayım mı?)

  • Kesinlikle Başlamalısın

    Kullanılan: 5 83.3%
  • Olumsuz Görüyorum, Bence Başlama

    Kullanılan: 1 16.7%

  • Kullanılan toplam oy
    6

Dash789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, söylediğim gibi dizi şeklinde bir adventure map yapmayı planlıyorum. 3-4 Günde bir yeni bölümü koyacağım foruma. tabii ki eğer istenirse. Tamamen gerçeğe dayalı olacaktır. Her 3-4 gün de bir bazen aksaklık olursa da 5 günde bir yeni bölüm paylaşacağım. Her bölüm en azından 7-8 dakika oynanacak şekilde olacaktır.

Yapacağım Adventure Map'in Konusu: 22 Yaşında olan Osvaldo Ailesini 2 yıl önceden kaybediyor(Ailesi ölmüyor, kayboluyor) Osvaldo da 2 yıldır yaptığı yani ailesini aramaya devam ediyor ve karşılaştığı olayları size kısaca anlatıyor. Akıcı bir serüven olacaktır arkadaşlar.

Eğer map'i yapmaya başla denirse kesinlikle yapacağım şüpheniz olmasın. 30-35 bölüm yapmayı düşünüyorum en azından. Ayrıca her bölümün sonunu da ayrı bir süprizle bitirmeyi planlıyorum. Sizce yapmalı mıyım?
 
Üst