DöşüKıllı ile Özel Mesaj Görüntüleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yorum sizin arkadaşlar :şapka:

Hakaret içerir küçük kardeşlerimiz bakmasın.(Bunu konu sonuna yazmak ve zaten küçük kardeşlerimiz benden daha fazla küfür biliyor.​

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
DöşüKıllıya verdiğini cevaplardan ötürü teşekkür ederiz.

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
I think he's a meme(yabancılarda "keps" diye geçiyor. caps yani. pleb değilsinizdir umarım. uyarı vermeyin.) hunter.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Mesajları okudum ve @DöşüKıllı burada haklı bence. Ayrıca özel mesajları forumda neden paylaşıyorsun, amacın nedir? Yakıştıramadım :(

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kendisi bize güzel güzel laflar yedirir iken benim attığım tek bir mesaj var ve o mesajımda ''hakaret ve kışkırtıcı sözcükler'' kullanılmadı gerçii beni ayıplayan arkadaşları çözebilmiş değilim zira kendisi insanlara hakaret etmeyi seviyor aynı şekilde @FreshLemon' da da suç var ona bir şey demiyorum lakin beni ayıplayan arkadaşları hala anlamış değilim.
Mesajları okudum ve @DöşüKıllı burada haklı bence. Ayrıca özel mesajları forumda neden paylaşıyorsun, amacın nedir? Yakıştıramadım :(

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle aranızda geçen birşeyi burda paylaşarak haksız konuma düştüğün ve çevreye arkadaşı rezil etme amacına sahip olduğun düşüncesini veriyor etrafa. Siz şimdi bunu paylaşarak karşı tarafı haksız olsa bile ki tam olarak haksız değil haklı duruma düşürüyorsunuz. Siz her yaşadığınızı annenize şikayet eden kardeşler gibi birbirinizi burada rezil etmeye çalışıyorsunuz. Olmuyor böyle bilesiniz. Konuşmadaki takınılan yaş üslubuna karşıyım ancak arkadaşın da değindiği bir nokta olabilir. Siz hiç kalkanlarınızı bırakıp acaba birisi bana böyle söylüyorsa bende hatalı olabilirmiyim diye sorguladınız mı? Bu bir erdemdir ve kazanılır. Ben buraya konu açmanız ve konuşmadaki arkadaşınızın takındığı üslup ile hala olayı saçmalığa vurması ve çözmek için bir iş birliği içine girmemesi sebebiyle rezil etmeye çalıştığınız kişiyi haklı bulmaktayım. Tamamiyle şahsi görüşümdür.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle aranızda geçen birşeyi burda paylaşarak haksız konuma düştüğün ve çevreye arkadaşı rezil etme amacına sahip olduğun düşüncesini veriyor etrafa. Siz şimdi bunu paylaşarak karşı tarafı haksız olsa bile ki tam olarak haksız değil haklı duruma düşürüyorsunuz. Siz her yaşadığınızı annenize şikayet eden kardeşler gibi birbirinizi burada rezil etmeye çalışıyorsunuz. Olmuyor böyle bilesiniz. Konuşmadaki takınılan yaş üslubuna karşıyım ancak arkadaşın da değindiği bir nokta olabilir. Siz hiç kalkanlarınızı bırakıp acaba birisi bana böyle söylüyorsa bende hatalı olabilirmiyim diye sorguladınız mı? Bu bir erdemdir ve kazanılır. Ben buraya konu açmanız ve konuşmadaki arkadaşınızın takındığı üslup ile hala olayı saçmalığa vurması ve çözmek için bir iş birliği içine girmemesi sebebiyle rezil etmeye çalıştığınız kişiyi haklı bulmaktayım. Tamamiyle şahsi görüşümdür.
İsterseniz o kişi haklı olsun zıkkım kadar umrum da değil lakin kimse bana gelip özel mesaj yoluyla ''Beyin yoksunu, bel ki onlar senin beynini doldura bilir'' gibi cümleler kuramaz ! Pekala moderatör bey size bir sorum var. Bu hangi ihlale giriyor ? ''Kışkırtmak Huzursuzluk Çıkarmak Provoke Etmek + Hakaret Etmek'' Değil mi ? Yanlışım varsa beni düzeltin. Ayrıca mesajınıza değineceğim bir nokta var, ''Siz hiç kalkanlarınızı bırakıp'' acaba ne kalktı ben de merak ediyorum şu an ? Hani o arkadaşın da dediği gibi haklısınız ben geri zekalıyım ve böyle bir yönetime göre de ( Buna yönetim mi denir adamlar kendi kurallarına göre uymadan moderatör aldıklarını ifşalıyorum hemen arşive atıyorlar hahaha ) ben hep geri zekalı , beyin yoksunu, belki onlar senin beynini doldurabilir,''kalkanlarınızı hiç bırakıp'' olacağım. Vay be arkadaş, o zaman ben de ap açık konuşuyorum o zaman bana göre de o arkadaş beyin yoksunu, belki başkaları onun beynini doldurabilir ? San ki ben mesajımda küfür/hakaret etmeyi bilmiyor muyum ? O zaman bende ap açık yönetime hakaret edeyim. Opss dur daha hakaret mesajı mesaj yazma bölümünde iken ban yerim. Bana yalansa yalan deyiniz. O zaman ben de bu kelimeleri kullanarak istersem sizin sinirinize dokunabilirim. Benim hala anlamadığım tek bir şey var, birincisi bir moderatör neden bir üyeye ''kalkanlarınızı bırakıp'' der ve ikincisi ben de istersem mesajımda hakaret bulundurabilirim lakin ben bulundurmuyorum ki güzel arkadaşımız '' ONLAR BELKİ SENİN O KOCA BOM BOŞ BEYNİNİ DOLDURABİLİR, ZEKA YOKSUNU !!!'' tarzı cümleler kuran birisini burada paylaşmayıp ne yapacağım ? Tamam kabul ediyorum size göre ben yukarı da yazdıklardanım. En azından ben aile terbiyesi aldım. İşte o arkadaşla tek farkımız bu.

Edit : Mesajların karşılaştırmasını yukarıdan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

ISa_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ooo mevzu var. :kaş:

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Baktığım kadar ile saçma bir olay için tartışmaya girmişsiniz neden topluğun içeresine bu olayı taşıyorsunuz.
Yaptığınız şeyler özelde kalsa ikinizde haksınız bunu bilin fakat bunu olayın çözümü ise birbirinizden özür dileyip konuyu kapatmaktır
Daha fazla uzatmanız bu durumu daha kötüye getirip forumu huzursuzluğunda artıracak.
Hem yönetimi kızdırmayın hemde birbiriniz kırmayın yapmayın böyle şeyler basit şeyler yani ego vb boş hep 'Özür dilemek büyüklüktür' diye bir söz vardı
İkinizde hatalarınız kabul edip birbirimizde özür dilerseniz bu konun burada kapanacağını düşünüyorum.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
@DöşüKıllı isimli forum üyesi, mesajlarında 21. (x3) ve 1. (x2) kuralları ihlal etmiş.
@FreshLemon isimli forum üyesi, mesajında 12. (x1) kuralı ihlal etmiş.

Kardeş çok yakın bir akrabadır kullanırken dikkat etmenizi tavsiye ederim. "Kardeş","ağabey", "yeğenim" gibi aşırı samimi kelimeler bu yakınlarını kaybeden kişiler için yaralayıcı olabilir, herkesi hassasiyete davet ediyorum. Ayrıca kimsenin kafasıyla (zeka, beyin, düşünce, akıl vb.) ilgili yorumlar yapmak kimsenin hakkı değildir.

Kişilere "değersiz" gibi absürt yakıştırmalarda bulunmak kişilerin kalplerini kırabilir, burası bir eğlence platformu. Eğer bir kural ihlaliyle karşılaşırsanız buna cevap vermeden rapor etmelisiniz.

Kurallar çerçevesinde gerekli uyarılar verildi, herkese iyi forumlar.

• Rapor Edin
Bir içeriğin uygunsuz olduğunu gördüğünüzde rapor edin. Bu yetkililere bildirilecektir ve en kısa zamanda ilgilenilecektir.

21- Ayrımcılık
Barışçıl bir forum olarak, topluluğumuzun içerisinde herhangi bir şekilde ayrımcılık yapılması yasaktır. Yaş, ırk, cinsiyet, milliyet, etnik köken, din, cinsellik ve sakatlık bunlara dahildir.

1- Küfür Kullanımı
Aile dostu bir forum olarak tüm içeriğimizin bütün yaş gruplarına uygun olması gerekmektedir. Uygunsuz içerik barındıran tüm gönderiler ceza almanıza neden olabilir. Bunlara; resimler, videolar, otomatik sansürlenen kelimeler (****), kendi kendinize sansürleme (a.../s***r), farklı forumlarda kullanılan sansürleme türleri ve kısaltmalarda (bs) dahildir. Ayrıca bu forumda her üye eşittir, kimse kimseden daha üstün değildir. Her ne sebeple olursa olsun başka bir üyeye hakaret etme hakkınız yoktur. Yaptığımız yorumlarda üslubunuza dikkat ediniz.

12- Kışkırtmak, Huzursuzluk çıkartmak, Provoke Etmek, Ayaklanma Başlatmak
Herhangi bir şekilde diğer üyeleri kışkırtacak, huzursuzluk çıkaracak, tartışma yaratacak mesajlar göndermeyin. Benzer şekilde forum içerisinde örgütlenip, uygunsuz eylemler yapmaya çalışmakta forum huzurunu kaçıracağından, bu tür eylemler yasaktır.

https://forum.gamer.com.tr/kurallar/

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsterseniz o kişi haklı olsun zıkkım kadar umrum da değil lakin kimse bana gelip özel mesaj yoluyla ''Beyin yoksunu, bel ki onlar senin beynini doldura bilir'' gibi cümleler kuramaz ! Pekala moderatör bey size bir sorum var. Bu hangi ihlale giriyor ? ''Kışkırtmak Huzursuzluk Çıkarmak Provoke Etmek + Hakaret Etmek'' Değil mi ? Yanlışım varsa beni düzeltin. Ayrıca mesajınıza değineceğim bir nokta var, ''Siz hiç kalkanlarınızı bırakıp'' acaba ne kalktı ben de merak ediyorum şu an ? Hani o arkadaşın da dediği gibi haklısınız ben geri zekalıyım ve böyle bir yönetime göre de ( Buna yönetim mi denir adamlar kendi kurallarına göre uymadan moderatör aldıklarını ifşalıyorum hemen arşive atıyorlar hahaha ) ben hep geri zekalı , beyin yoksunu, belki onlar senin beynini doldurabilir,''kalkanlarınızı hiç bırakıp'' olacağım. Vay be arkadaş, o zaman ben de ap açık konuşuyorum o zaman bana göre de o arkadaş beyin yoksunu, belki başkaları onun beynini doldurabilir ? San ki ben mesajımda küfür/hakaret etmeyi bilmiyor muyum ? O zaman bende ap açık yönetime hakaret edeyim. Opss dur daha hakaret mesajı mesaj yazma bölümünde iken ban yerim. Bana yalansa yalan deyiniz. O zaman ben de bu kelimeleri kullanarak istersem sizin sinirinize dokunabilirim. Benim hala anlamadığım tek bir şey var, birincisi bir moderatör neden bir üyeye ''kalkanlarınızı bırakıp'' der ve ikincisi ben de istersem mesajımda hakaret bulundurabilirim lakin ben bulundurmuyorum ki güzel arkadaşımız ''GERİZEKALI, SALAK , ONLAR BELKİ SENİN O KOCA BOM BOŞ BEYNİNİ DOLDURABİLİR, ZEKA YOKSUNU GERİZEKALI HAYVAN !!!'' tarzı cümleler kuran birisini burada paylaşmayıp ne yapacağım ? Tamam kabul ediyorum size göre ben yukarı da yazdıklardanım. En azından ben aile terbiyesi aldım. İşte o arkadaşla tek farkımız bu.

Edit : Mesajların karşılaştırmasını yukarıdan yapabilirsiniz.
Arkadaşın davranışlarını ve konuşmasını onaylamam ile onu bu konuda haklı bulmam arasında dağlar kadar fark var. Rapor ettiğiniz takdirde gerekli işlemi yapalım ancak insiyatif üzerine 2 tarafada bir uyarı vermemeyi seçtim. Afedersiniz ama hangi zihniyetle mesajımı okuduğunuzu çok merak ediyorum. Mesajımı bu kadar düşmanlıkla okuyup cevap yazmanız gerçekten üzücü. Kalkan eski çağlarda kullanılan hem ofansif hemde defansif bir silahtır. Benim kalkan kelimesini benzetme yaparak söylediğim buydu. Hep bir saldırı ve birbirinizi suçlama modundan çıkıp bir kerede acaba ben hatalımıyım diye düşünebilmenizi öneriyorum. Bu mesajınızın üzerine tekrardan öneriyorum. "Böyle bir yönetime göre" gözünüzde nasıl bir durumdayız bilmiyorum ama bizler gönüllü bir ekip olarak çalışıyoruz ve forumdaki düzeni korumaya çalışıyoruz. Madem bu kadar rahatsızsınız bu durumdan açtığımız görüş ve öneriler anketinde görüşünüzü bildirebilirdiniz. Ancak siz her zamanki gibi benim görüşümde ilgi odağı olmak ve etrafa güç gösterisi yapmak için bizi forumdan suçlayabilirsiniz sorun yok. Yönetim olarak biz ekibimize bir üye alırken kişiliğe herşeyden çok önem vermekteyiz çünkü forumu biz temsil etmekteyiz. Yani insiyatifimizi kullanarak bazı kuralları görmezden gelebiliriz ki görmezden gelmezsek emin olun yönetim ekibine girebilecek kapasitede bir üye bulamayacağız. Kimse kusursuz değildir herkesin hataları oluyor önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmektir. Umarım sizde buradan bir ders çıkarabilirsiniz. Söylediğiniz üzere bir hakaret görürseniz mesajı rapor edip bize özel mesaj yoluyla iletebilirdiniz ancak siz tekrardan etraftan ilgi toplamaya bayılıyormusunuz anlamadım konu açmayı tercih ediyorsunuz. Size son sözlerim şunlardır. Öncelikle aklınızdaki fesatlıktan ve ilgi ihtiyacından kurtulun. Burası sadece eğleneceğiniz bir platform ileride gerçek hayatla tanıştığınızda bunlar size bir bir eksi olarak geri dönecektir haberiniz olsun. Aile terbiyesi sadece argo ve hakaret kullanımından ibaret değildir. Nazik, efendi, anlayışlı ve ahlaklı olmak gibi birçok başlık içerir. Ben sizi yeterince terbiyeli görmüyorum ancak burada ailenizi suçlayamam. Bir insan kendi ahlakını ve duruşunu ailesi kadar kendi de oluşturur. Size benden lafın gelişi bir abi tavsiyesi, hatayıda az kendinizde arayınız. Bu mesajdan sonra bana verecek bir cevabınız varsa yazabilmeniz adına konunun kilidini açıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...