İsterseniz o kişi haklı olsun zıkkım kadar umrum da değil lakin kimse bana gelip özel mesaj yoluyla ''Beyin yoksunu, bel ki onlar senin beynini doldura bilir'' gibi cümleler kuramaz ! Pekala moderatör bey size bir sorum var. Bu hangi ihlale giriyor ? ''Kışkırtmak Huzursuzluk Çıkarmak Provoke Etmek + Hakaret Etmek'' Değil mi ? Yanlışım varsa beni düzeltin. Ayrıca mesajınıza değineceğim bir nokta var, ''Siz hiç kalkanlarınızı bırakıp'' acaba ne kalktı ben de merak ediyorum şu an ? Hani o arkadaşın da dediği gibi haklısınız ben geri zekalıyım ve böyle bir yönetime göre de ( Buna yönetim mi denir adamlar kendi kurallarına göre uymadan moderatör aldıklarını ifşalıyorum hemen arşive atıyorlar hahaha ) ben hep geri zekalı ,
beyin yoksunu, belki onlar senin beynini doldurabilir,''kalkanlarınızı hiç bırakıp'' olacağım. Vay be arkadaş, o zaman ben de ap açık konuşuyorum o zaman bana göre de o arkadaş beyin yoksunu, belki başkaları onun beynini doldurabilir ? San ki ben mesajımda küfür/hakaret etmeyi bilmiyor muyum ? O zaman bende ap açık yönetime hakaret edeyim. Opss dur daha hakaret mesajı mesaj yazma bölümünde iken ban yerim. Bana yalansa yalan deyiniz. O zaman ben de bu kelimeleri kullanarak istersem sizin sinirinize dokunabilirim. Benim hala anlamadığım tek bir şey var, birincisi bir moderatör neden bir üyeye ''kalkanlarınızı bırakıp'' der ve ikincisi ben de istersem mesajımda hakaret bulundurabilirim lakin ben bulundurmuyorum ki güzel arkadaşımız ''GERİZEKALI, SALAK , ONLAR BELKİ SENİN O KOCA BOM BOŞ BEYNİNİ DOLDURABİLİR, ZEKA YOKSUNU GERİZEKALI HAYVAN !!!'' tarzı cümleler kuran birisini burada paylaşmayıp ne yapacağım ? Tamam kabul ediyorum size göre ben yukarı da yazdıklardanım.
En azından ben aile terbiyesi aldım. İşte o arkadaşla tek farkımız bu.
Edit : Mesajların karşılaştırmasını yukarıdan yapabilirsiniz.
Arkadaşın davranışlarını ve konuşmasını
onaylamam ile onu bu konuda
haklı bulmam arasında
dağlar kadar fark var. Rapor ettiğiniz takdirde gerekli işlemi yapalım ancak
insiyatif üzerine
2 tarafada bir uyarı vermemeyi seçtim. Afedersiniz ama hangi
zihniyetle mesajımı okuduğunuzu çok merak ediyorum. Mesajımı bu kadar
düşmanlıkla okuyup cevap yazmanız gerçekten
üzücü.
Kalkan eski çağlarda kullanılan hem ofansif hemde
defansif bir silahtır. Benim kalkan kelimesini benzetme yaparak söylediğim buydu. Hep bir
saldırı ve
birbirinizi suçlama modundan çıkıp bir kerede acaba ben
hatalımıyım diye düşünebilmenizi öneriyorum. Bu mesajınızın üzerine
tekrardan öneriyorum. "Böyle bir yönetime göre" gözünüzde nasıl bir durumdayız bilmiyorum ama bizler gönüllü bir ekip olarak çalışıyoruz ve forumdaki düzeni korumaya çalışıyoruz. Madem bu kadar
rahatsızsınız bu durumdan açtığımız görüş ve öneriler anketinde görüşünüzü bildirebilirdiniz. Ancak siz her zamanki gibi
benim görüşümde
ilgi odağı olmak ve etrafa güç gösterisi yapmak için bizi forumdan suçlayabilirsiniz sorun yok. Yönetim olarak biz ekibimize bir üye alırken kişiliğe herşeyden çok önem vermekteyiz çünkü forumu biz temsil etmekteyiz. Yani
insiyatifimizi kullanarak bazı kuralları görmezden gelebiliriz ki görmezden gelmezsek emin olun yönetim ekibine girebilecek kapasitede bir üye bulamayacağız. Kimse
kusursuz değildir herkesin hataları oluyor
önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmektir.
Umarım sizde buradan bir ders çıkarabilirsiniz. Söylediğiniz üzere bir hakaret görürseniz
mesajı rapor edip bize özel mesaj yoluyla iletebilirdiniz ancak siz
tekrardan etraftan ilgi toplamaya bayılıyormusunuz anlamadım konu açmayı tercih ediyorsunuz. Size son sözlerim şunlardır. Öncelikle aklınızdaki
fesatlıktan ve ilgi ihtiyacından kurtulun. Burası sadece eğleneceğiniz bir platform ileride
gerçek hayatla tanıştığınızda bunlar size bir bir eksi olarak geri dönecektir haberiniz olsun. Aile terbiyesi
sadece argo ve hakaret kullanımından ibaret değildir.
Nazik,
efendi,
anlayışlı ve
ahlaklı olmak gibi birçok başlık içerir.
Ben sizi yeterince
terbiyeli görmüyorum ancak burada
ailenizi suçlayamam.
Bir insan kendi ahlakını ve duruşunu ailesi kadar kendi de oluşturur. Size benden
lafın gelişi bir abi tavsiyesi, hatayıda az kendinizde arayınız. Bu mesajdan sonra bana verecek bir cevabınız varsa yazabilmeniz adına konunun kilidini açıyorum.