Donsuz-Team / 1.7.2 / %100 Survival / Ipeksi Spawner / Görevler / Boss /

amamamamama

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SUNUCU YORUMLARDA HAKARET/İFŞA ETME AMAÇLI RESİMLER DOLAYISIYLA KALDIRILMIŞTIR. YÖNETİCİLER, FORUMDAN ENGELLEYEBİLİRSİNİZ. BİZ BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRKEN, ORDA KENDİNİ BİLMEZ BENCİL İNSANLAR BİZE HAKARET EDİYOR. SİZİN NEYİNİZE MİNECRAFT OYNAMAK YADA MİNECRAFTTURK FORUMUNDA DOLAŞMAK? DEDİĞİM GİBİ YÖNETİCİLER FORUMDAN İSTER BANLASINLAR İSTER BANLAMASINLAR UMURUMDA DEĞİL ARTIK. HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLERİM.

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
%100 survival sunuculardan bir tek craftolojinin ilk dönemi az bir şey tutunabilmişti onun dışında maalesef tutulmuyor pek yine de başarılar :)

amamamamama

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet şu an 20 Kişi Var Az Bence :) Hepinizi bekliyoruz..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
abi melet noluyor? Nerde sanıyorsun kendini? Laflarına dikkat et bu da sunucunun çektiği kişi sayısı, ben iyi dileklerimi ilettim sen saçma sapan cevap verdin adamın asabını bozmayın çok bilmiş bozuntular
vereyim sw ipini swde hiç warp yok sw 70kişiden aşağı düşmüyor abi çok bilmişlik yapma

amamamamama

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi melet noluyor? Nerde sanıyorsun kendini? Laflarına dikkat et bu da sunucunun çektiği kişi sayısı, ben iyi dileklerimi ilettim sen saçma sapan cevap verdin adamın asabını bozmayın çok bilmiş bozuntular
Sunucu çökmeden önce bu kadar az kişi değildi, bu arada konumu berbat ettiğiniz için teşekkürler. rapor edildiniz.
edit: arkadaş bizim sunucumuzu kastetmemişti zaten.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu diyorum , has survival bir sunucu Craftoloji dışında hiçbir zaman olmadı ve maalesef olmayacak.
Claim , para bunlar saf survivala ters şeyler.
Sunucu kalitesine gelirsek " Donsuz Team " (!) //güzel isim\\ :D
Konu dizaynı : Berbat bir laf söylemez
Ve koolaid adminse bir de durum cidden rezil

(Konunu rezil etmedim eleştiri yaptım gördüğün gibi) !

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vereyim sw ipini swde hiç warp yok sw 70kişiden aşağı düşmüyor abi çok bilmişlik yapma
Adam türkiye genelinde survival sunucuların tutmadığını buna rağmen başarılar dilediğini söyledi.Siz ters teptiniz yaşınız kaç sizin ? Gerçi yaş önemli değil ilk kelimenin vasıflarını taşısanız yeter.

amamamamama

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Zuri yorumun için teşekkürler. Donsuz-Team ismi minecraft sunucusu için değildi aslında başka bir amacımız vardı. bizde server yapalım dedik öyle kaldı. Ancak diğer arkadaşların yaptığı tamamen terbiyesizlik.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
@Zuri yorumun için teşekkürler. Donsuz-Team ismi minecraft sunucusu için değildi aslında başka bir amacımız vardı. bizde server yapalım dedik öyle kaldı. Ancak diğer arkadaşların yaptığı tamamen terbiyesizlik.
%100 survival sunuculardan bir tek craftolojinin ilk dönemi az bir şey tutunabilmişti onun dışında maalesef tutulmuyor pek yine de başarılar :) bunun neresi terbiyesizlik antsna brz?