_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu DA benimki
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu DA benimki
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ejder değil resmen sincabım var (dragon biomesinden) bi bak knkBiri Bana Bu Ejderi Açıklasın![]()
![]()
![]()
fazla degil ama çok havalıPek fazla değil ama :/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yumurtalarına bot attırayımmı ?güncell
At ama o gün 30 dakikada bir yumurtalarına bak.yumurtalarına bot attırayımmı ?
Bak bu sadece botla büyüyen bir yumurtam
@Schaffer79 un sitesinde öyle kırılma hastalanma bir sorun yok.At ama o gün 30 dakikada bir yumurtalarına bak.
Birde 2. gün at sana tavsiyem.
En ünlü siteler aşırı tıklandığından ejderhan aşırı ilgiden ölebilir.@Schaffer79 un sitesinde öyle kırılma hastalanma bir sorun yok.
Sadece view atıyor.En ünlü siteler aşırı tıklandığından ejderhan aşırı ilgiden ölebilir.
Ama o sitede az tık aldığından sorun oluşturmaz.
@_Spiderus_ e-mailini değişitirdi fakat e-mailine onay gelmediği için (yumurtalarına bot attırayımmı ?
Bak bu sadece botla büyüyen bir yumurtam
Yalnız benim attığım bot çok güvenli asla hasta yapmaz ve daha yepyeni 7 günlük yumurtayı 3 güne bebeğe dönüştürüyor@_Spiderus_ e-mailini değişitirdi fakat e-mailine onay gelmediği için () cevap veremiyor bu arada cevabı hayır^^ (PM ile kendisine sorabilirsin.)
Yalnız benim attığım bot çok güvenli asla hasta yapmaz ve daha yepyeni 7 günlük yumurtayı 3 güne bebeğe dönüştürüyor
Buda benim abi yumurtadan yeni çıktı ismi Red Boniben zaten bot atıyorumtık at yeter tıkda alıyorum botda atıyorum
Buda benim abi yumurtadan yeni çıktı ismi Red Boni