Drakia's City Konu : 2 - Complete : %29

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceden konu açmıştım baya yarımdı şimdi baya tamamlandi sadece uçak falan geliştirilecek büyük deniz ve gemi iskele ada adanin icinde klüp ve dış tarafa gökdelenler kaldı.

Resimlerim :

1:Burger King

2: Tekel Orhan

3:osuruk İlk Öğretim Okulu

4: Kerhane Ethem

5: Genel Görünüş

6: Genel görünüş (arkadan)

7: Genel görünüş (şelaleden)

8: Köprünün içinden

Sonraki Aşamalar :

Hastane yapılacak
Uçak büyütülcek
Gemi Yapılcak
Yer Altı Treni yapılacak
Büyük deniz yapılacak
Ada yapılacak
Köprü Genişletilip 2.Si açılacak
İtfaiye ve Polis Açılacak
2. Bakkal yapılacak
Büfe yapılacak
Redstone müzesi yapılacak
Belediye Binası yapılacak
Yandaki dağlar gerçekleştirilip map default'a taşınacak ve köprü yükseğe alınacak
Şehir büyüyecek apartmanlar yapılacak
Şehrin küçük kısmına gece kondular yapılacak
Kütüphane yapılacak
Şehrin yanındaki dağlara gökdelenler yapılacak

Bunlar yapılınca Complete %67 olacak daha ne yapacağımı planlıyorum şuanda amcam mimar onlada konuşacağım baya ciddi yani.(Olursa planetminecraftada koyacağım)

şu an dediklerime göre kötü gözüküyor %67 olunca savesinide vereceğim

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geliştirmelisin Ve Köprüyü daha büyük yap :) son olarak Evleri ve Market Okul gibi yerleri daha iyi yapmalisin gerçeğini andirsin o zaman planet minecrafta 3-4 Diamond Alirsin :D

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geliştirmelisin Ve Köprüyü daha büyük yap :) son olarak Evleri ve Market Okul gibi yerleri daha iyi yapmalisin gerçeğini andirsin o zaman planet minecrafta 3-4 Diamond Alirsin :D

Planet Minecraft'ta bu zamanlar diamond kazanmak zorlaşıyor.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen, Böyle Yapitlara hatta hiç diamond vermezler. cok büyük bir çapta birsey yapmasi lazim grup toplamasi şart yada 3 ayini bir mape harcamali

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek bir şey söylemek istiyorum.Köyün çevresinde yaptığın o yapay biome(6. resim),tabelalara yazdığın gereksiz sözler(3. resim),oldukça terk modern mimariliğin(7. resim) gözlerimi yaktı.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Puntono kibarca söylemeye çalistik sen geldin direk söyledin :)

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek bir şey söylemek istiyorum.Köyün çevresinde yaptığın o yapay biome(6. resim),tabelalara yazdığın gereksiz sözler(3. resim),oldukça terk modern mimariliğin(7. resim) gözlerimi yaktı.
Evet bir de o var.Saçma sapan yazılar da var.Örnek veriyorum.Osuruk okulu gibi bir şey de var.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık sözlüyüm ne yapayım? :p
Ben de Yapay Biome yapmaya ilk başladığımda "Çok güzel duvar yapmışsın." demişlerdi.Bende bu sözü içerledim ve profesyonelleştim. :)
Hayat acıdır dostum. :D

Bu arada yapay biome oldukça zor bir şey.Örneğin çöl bir yeri karlı bir alana dönüştürmek gibi.

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada yapay biome oldukça zor bir şey.Örneğin çöl bir yeri karlı bir alana dönüştürmek gibi.
Desert(Çöl) yapısı ile Ice Plains(Karlı Ova) yapısı çok benzer.Sadece Desert en olarak daha geniş çaplı olur ve ot sayısı çok azdır.Tundra biomunda ise en olarak daha kısadır ve donmuş göl ya da dereler arada sırada göze çarpar.Ot olarak çölden büyük oranda daha fazladır.Bloklar bir bug olmadıkça 2 blok halinde görülmez.

Tabi bu işin teknik kısmı :p.Yine de yapılır kolay düşündüğün kadar zor değil.En zor yapılan biome hiç şüphesiz Jungle dostum.Yapamadığım tek biome.Çok uğraşıyorum ama gerçekten çok zor.Yapabilen var ama.Vareide Team'da birçok kişi yapabiliyor.Hazır yazıya başlamışken profilimde yazdığına da cevap vereyim; yapabiliriz ama benim güzel fikirler tükendi.İyi bir fikir bulursan neden olmasın? :)

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Desert(Çöl) yapısı ile Ice Plains(Karlı Ova) yapısı çok benzer.Sadece Desert en olarak daha geniş çaplı olur ve ot sayısı çok azdır.Tundra biomunda ise en olarak daha kısadır ve donmuş göl ya da dereler arada sırada göze çarpar.Ot olarak çölden büyük oranda daha fazladır.Bloklar bir bug olmadıkça 2 blok halinde görülmez.

Tabi bu işin teknik kısmı :p.Yine de yapılır kolay düşündüğün kadar zor değil.En zor yapılan biome hiç şüphesiz Jungle dostum.Yapamadığım tek biome.Çok uğraşıyorum ama gerçekten çok zor.Yapabilen var ama.Vareide Team'da birçok kişi yapabiliyor.Hazır yazıya başlamışken profilimde yazdığına da cevap vereyim; yapabiliriz ama benim güzel fikirler tükendi.İyi bir fikir bulursan neden olmasın? :)

Aslında birkaç fikrim var.Mesaj olarak yollarım.

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse yorumlarınız için saolun dedigim gibi dediklerinizi yapacağım.