Dünya Savaşları Minecraft'a Geliyor !

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Bayanlar Birkaç Gün Önce Aklıma Çok, Çok, Çok Süper Haşane Bir Fikir Geldi. Eminim Sizde Beyeneceksiniz Diye Buradan Konu Açıyorum. Bu Nedir Diye Soracaksınız Elbet Bende Cevaplayayım ; Dünya Savaşları. Aynen Öyle. Dünya Savaşlarını Minecraft'a Getirmeye Karar Verdim. Tek Sorun Serverım Yok ve Craftbukkit'in 1.8 Sürümü Çıkmadı. Oyunu 1.8'de Oynayacağımız İçin Malesef Bekleyeceğiz. Efendime Söyleyeyim. Dünya Savaşlarını Bilmeyen, Duymayan Yoktur Herhalde ? Duymayan Ölsün Artık Yani. Neyse Canım Uyarı Almadan Sadede Geleceğim. Oyuna (daha doğrusu savaşa) 4 Adet Ülkeyle Başlayacağız. Bu 4 Ülke Dışında Oyuncular Kendi Ülkelerini Kurabilecekler.

Var Olan 4 Ülke ve Renkleri :

Kod:
Kırmızı : Türkiye
Sarı : Almanya
Siyah : İngiltere
Beyaz : Amerika

Öncelikle Savaşacağımız Haritayı Yine Biz Yapacağız Hatta Ben Şimdiden Başlıyorum. Yardım Etmek İsteyenler Hamachi Ağlarından (daha sonra vereceğim) Bağlanarak Yardım Edebilirler. Oyunumuzdaki Savaş Sürekli Devam Edecek Fakat Oyuncular İsterse Barış Yapılır, 2. Hatta 50. Dünya Savaşını da Yaparız. (50.savaştan sonra dünya ne hale gelir azcık düşünün :S) Ondan Sonracığıma İster Ok ve Kılıç Alıp Bodoslama Dalın Millete, İster Tnt Alıp Kafalarını Uçurun. Nasıl Yapacağınız Size Kalmış. Dediğim Gibi Oynayacağımız Mapı Kendimiz Yapacağız ve Oyuncular Başkalarının Evini Patlatabilecek, Yakabilecek Hatta Yağmalayabilecek. Fakat Kendi Takımından Kimse Kimseye Saldırmayacak, Evine Barkına Sataşmayacak. Oyundan Maximum Zevk Almanız İçin Hile Sakın Kullanmayın, Görürsek Banlarız Zaten. Onun Dışında Ülkelerin Başkanları Olacak, Barış Durumunda Barış Şartlarını Başkanlar Belirleyecek.

HAMACHİ AĞLARI
Yakında...
ŞİFRELER

ÖNEMLİ NOT : Her Ülkenin Belirli Sınırları Olacak (250x250) Bu Sınırlar Dışına Kesinlikle Çıkılamayacak. Ayrıca 250X250 Alan İçerisindeki Tüm Yapıları Yıkılan Ülkeler Mağlup Olur ve Barış Yapmak Zorunda Kalır :)

Şimdilik Aklıma Bunlar Geldi 2 Saattir Yazıyorum Öldüm Ulan Sizde Azıcık Beyenin :p Aklıma Gelenler Olursa Yanına GÜNCELLEME Yazarak Bildireceğim. Yorumlarınızı Eksik Etmeyin. :)

GÜNCELLEME : Oyuna Gelecekler Yorum Olarak Minecraft Nicklerini Yazsınlar Listeye Alacağım.
DUYURU : 1.8 Hamachi Server Kurulamadığından Hamachi Ağları Geçici Olarak Kapatıldı.

Son düzenleme:

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kafan Felan Güzel Herhalde ? Şakasına Öyle Lakaplar Koydum Mizah Anlayışın Çok Kötü.

Teşekkür Ederim. Bütçeyi Dert Etmeyelim Zaten Pek Sıkıntı Olacağını Sanmıyorum ?
Mizah anlayışım gayet iyidir. Ancak "Kızılderililer" diye bir ülke adı olacağını sanmıyorum. Bence şöyle yap;
-Türkiye
-Rusya
-ABD
-Çin
-İngiltere
-Almanya
-Japonya

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir hoş ve ilk.Sorun arkanın ne kadar sağlam olduğu ve destekleyenin çıkıp çıkmayacağı.