Dynmap nasıl kullanılır yardım lütfen

barkin141

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktata belirttğim gibi dynmap pluginini yükledim ama nasıl kullanılacağını ve nasıl ayarlanacağının bilmiyorum bilen biri varsan yardımcı olabilirse çok öutlu olurum şimdiden teşekkürler :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
bunu kullanmakta bir şey yok ayarlamada gerektirmiyor: server ipini url giriniz diyen yere yaz sonunada ":8123" ekle

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben ekledim ama serverim simsiyah hiçbir şey gözük müyor ne yapma gerek

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyuna girdikten sonra /dynmap fullrender komutu kullanin ve bekleyin acilan yerler haritada gosterilecektir.

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyuna girdikten sonra /dynmap fullrender komutu kullanin ve bekleyin acilan yerler haritada gosterilecektir.

saol teşekkürler
bir kaç soru daha sorcam
1-minigames plugini nasil kullanilir
2-Rütbe plugini ile rütbe nasşil yapilir
3-serverde sağ tarafta öldürdügü adam sayısı filan yzıyor onu nasil yapıyorlar[DOUBLEPOST=1376992381,1376989188][/DOUBLEPOST]Ataberk bide crackshot plugininde mermi bitmiyo onu nasil yapcam

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sorularını yanıtlayayım:

1- O soru biraz uzun videolarını falan seyret bence
3- bunu scoreboard ile yapıyolar biraz uzun ve zor bir iştir

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
2- Rutbe plugini olarak ne kullandiginiza veya rutbeden kasitinizin ne olduguna gore degisir?
4- Bu plugini ilk defa duydum biraz arastimama izin ver.

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2- Rutbe plugini olarak ne kullandiginiza veya rutbeden kasitinizin ne olduguna gore degisir?

sorularını yanıtlayayım:

1- O soru biraz uzun videolarını falan seyret bence
3- bunu scoreboard ile yapıyolar biraz uzun ve zor bir iştir

1-ben minigameste sadece haritaya giriş çıkış haritanın belli, süre içinde değişmesi gibi şeylri nasil yapcağımı merak ediyorum
3-uzun ve zor iş olması önemli değil nasıl oldugunu kavrarsam yapabilirim[DOUBLEPOST=1377021213,1377021167][/DOUBLEPOST]

rüybr derken mesala adam öldürdükçe rütbesi artcak rütbesi artınca farklı özellikler filan gelcek[DOUBLEPOST=1377021300][/DOUBLEPOST]5-Görev plugini kullanımı ???*

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
chekpoint yapmak lazım onuda tabela koyup
[Minigames]
Oyunun adı
Chekpoint

diye biliyorum

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kullandiginiz bir rutbe ve gorev plugini varsa lutfen adlarini yazin. Ona gore arastima yapacagim icin, yoksa da bir tane isim vermelisiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oncelikler quests.yml den bir gorev hazirlamalisiniz. Ornek
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.Tabi Vault ve Citizens pluginlerine de sahip olmalisiniz.
Burada da video bulabilirsin. Ama quest icin adamlari citizens ile yapman gerekiyor. Onuda google dan bulabilirsin.

Blocklarin hepsi ayni kasmaya yol acar. Oda gozle gorelemeyecek kadar az. Sadece baska seyler ile iliskilendirme.

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oncelikler quests.yml den bir gorev hazirlamalisiniz. Ornek
.Tabi Vault ve Citizens pluginlerine de sahip olmalisiniz.
Burada da video bulabilirsin. Ama quest icin adamlari citizens ile yapman gerekiyor. Onuda google dan bulabilirsin.

Blocklarin hepsi ayni kasmaya yol acar. Oda gozle gorelemeyecek kadar az. Sadece baska seyler ile iliskilendirme.

saol citinez kullanmayi biliyorum saol ben bir icat kısmı yaptım baa kasıyo orası[DOUBLEPOST=1377030495,1377029266][/DOUBLEPOST]ataberk demir ve altın tasdan daha mı çok kasıyo

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hepsi ayni kasiyor cunku onlar sadece 6 yuzlu kup ve hepsi ayni cozunurlukte. Ayrica ayni yazilim dili ile kodlaniyorlar.