Eclipse Açılmıyor Lütfen Yardım Edin

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Sabahtan Beri Bu Hatanın Çözümü Arıyorum Her Eclipseyi Açınca Bu Hatayı Alıyorum. Lütfen Yardım Edin :(

Bilgisayar Özelliklerim;

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Dos üzerinden java 1.6 gerektiğini belirtmiş java 1.6 denilen şeyciği (çok eski bir sürüm program kafasından uydurmuş sanırsam orayı) kurup öyle dene ilk olarak
Eslipce library i açarken dll injekte ederek windows a girmeye çalışmış ancak javanda oluşan bir uyuşmazlık sonucu becerememiş javanın biraz daha eski sürümlerini yükleyerek tekrar dene :(

//Tam olarak hata bildirmemiş sadece söylenen şeyler üzerinden bunlar çıkartılabilir*

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dos üzerinden java 1.6 gerektiğini belirtmiş java 1.6 denilen şeyciği (çok eski bir sürüm program kafasından uydurmuş sanırsam orayı) kurup öyle dene ilk olarak
Eslipce library i açarken dll injekte ederek windows a girmeye çalışmış ancak javanda oluşan bir uyuşmazlık sonucu becerememiş javanın biraz daha eski sürümlerini yükleyerek tekrar dene :(

//Tam olarak hata bildirmemiş sadece söylenen şeyler üzerinden bunlar çıkartılabilir*
Hayur açacağı java jdk orada değelmiş :'(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Hayur açacağı java jdk orada değelmiş :'(

Kullanıcı javayı manuel olarak başka bir yerde kurdu ise eslipse onu program fileste aramaya çalışabilir eslipse jawanın yerini otomatik bulması gerekiyor gerçi o atılan resimde tam olarak adam akıllı hata raporu yok sadece jawadan kaynaklanıyor diyebiliriz anca :(