Eclipse | Uyarı Alıyorum Nasıl Düzeltebilirim ?

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam Minecraft Türk Ailesi,
Ben burnsben...
Bugün sizlere plugin kodlarken aldığım hatayı göstereceğim:

Şu altı sarı olan satırlar olmadan plugin çalışmıyor,
Onları kaldırıncada Export yapamıyorum yardım eder misiniz ?
@>>TheLegend<<

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kırmızı ampul veyahut kırmızı yuvarlak üzerinde X işareti olmadığı sürece hiçbir sorun çıkarmaz merak etme ^^

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler!
Bende bu işlerde yeni olduğum için tam olarak bilemiyordum...
Beni aydınlattığın için sağol...

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaş 15 üniversite vay canına!
Hiçbir forum,site gibi kurumsal olmayan yerlere gerçek bilgilerimi vermem.
Daha önce banka hesabımdan 200TL kaptırmıştım bir siteye bundan sonra doğum tarihi,TC Kimlik No. gibi bilgilerimi sadece
kurumsal sitelere (banka fln) yazıyorum...
Bilginize...
Edit:Benim forumda kimseyle alıp veremediğim yoktur.
Eğer 15 yaşında olsa idim oraya utanmadan yazardım ama yukarıda belirttiğim gibi olduğu
için yazamıyorum...
Bunun sizler için bir sakıncası varsa değiştirebilirim...

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sari isik uyarisin anlami x kullanmadiniz demek.

GT-S5839i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Sanırım direk plugin yazmaya girişmişsin :'( Önce java öğrenmeye bak :'(
Siz çok büyütüyorsunuz bu meseleyi. Javadan başlaması sadece onu hızlandırır fakat bu arkadaş belli ki eklenti yazımına hevesli amacı bukkit eklentisi koyabilmek. Bırakta başlasın küçüğünden deneme yanılma yöntemiyle ve bu arzuyla devam ederse kesinlikle eminim harika işler çıkaracağından. Şahsen ben iki yıl önce sadece eklenti paketimin açılışında bir iki Türkçe log ekleyebilmek için başladım yazarlığa ve şu an bulunduğum konuma bak. Javadan başlamayanları küçümser dilde konuşuluyor birkaç yerde ve bende onların arasında olduğumdan banada dokunuyor sebep bu. Nereden başlarsan başla yeter ki isteğin olsun.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Siz çok büyütüyorsunuz bu meseleyi. Javadan başlaması sadece onu hızlandırır fakat bu arkadaş belli ki eklenti yazımına hevesli amacı bukkit eklentisi koyabilmek. Bırakta başlasın küçüğünden deneme yanılma yöntemiyle ve bu arzuyla devam ederse kesinlikle eminim harika işler çıkaracağından. Şahsen ben iki yıl önce sadece eklenti paketimin açılışında bir iki Türkçe log ekleyebilmek için başladım yazarlığa ve şu an bulunduğum konuma bak. Javadan başlamayanları küçümser dilde konuşuluyor birkaç yerde ve bende onların arasında olduğumdan banada dokunuyor sebep bu. Nereden başlarsan başla yeter ki isteğin olsun.

Bende ileride belki sizin gibi bir geliştirici olurum belki... :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Benim demek istediğim basit terimleri bilsin gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. ^_^

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Göstermiş Olduğunuz Sarı Renk'deki Alt Çizgi Bu Satırda Hata Olduğunu Belli Etmekdedir.
Hataları Giderebilmek İçin Birkaç Yöntem Var, Fakat Tabikide Tüm Hataları Gideremez.
Ben Genellikle @Supresswarnings Olarak Engelliyorum
Ampul'ün Üzerine Sağ Tıkla, Orada "add supresswarnings" Gibi bir şey Olacak, Onun Üzerine Tıkla Sorunların'ın Bir Kısmı Giderilecektir Fakat Dediğim Gibi Her Sorunu Çözmeyebilir.

Zorbey Müsait İsen Konuşalım :)

Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana.