Ecylpsys Yazik Sana. Olympos Yakistiramadim

Sizce

• Hakli

Kullanılan: 9 56.3%
  • Haksiz

Kullanılan: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana skript alicam diyip arkadaslarin yanina cekiyor Olympos ekibinden bu arada
Düzgün sekilde cevap veriyorum arkadasa direk kufur etmeye basliyorlar
Ve foruma rezil oldun diyor.
sonra benim map fotogralarima alinti diyor video atiyimi diyorum yok diyor.
Artik Olympos Ekibini taniyin sadece Metin (bydemir06) abi diyorduk artik ünvani bile yok bana boyle yaziyor skypeden
Yani skript alicam ayagina bizi rezil edicekmis siz karar verin arkadaslar.İyi Forumlar!

Ecylpsys_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu alçak adam insanların paralarına konuyor ilk once paralrını isteyip sonra skript,map,plugin satacakmış gibi yapiyor elimizde kanitlarımız var bekir ile videomuzuda çektik yüzsüz gibi hala konu açmışsın arkadaşlar nitrado hesabi JakeobsMc size boyle biri skype'den map yapıyorum şöyle böyle zaten bunun mapleride alıntı,herşeyi yalan.. Yetkililer gerektigini yapar. :)
VIDEO YOLDA!

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu alçak adam insanların paralarına konuyor ilk once paralrını isteyip sonra skript,map,plugin satacakmış gibi yapiyor elimizde kanitlarımız var bekir ile videomuzuda çektik yüzsüz gibi hala konu açmışsın arkadaşlar nitrado hesabi JakeobsMc size boyle biri skype'den map yapıyorum şöyle böyle zaten bunun mapleride alıntı,herşeyi yalan.. Yetkililer gerektigini yapar. :)
VIDEO YOLDA!
Videonuzu atarmisin ben forumda survival paket map gibi seyler paylastim herkezde goruyor cektigim videolar bile var adam ol

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ben şunu anlamıyorum , birbirinize güvenmiyorsanız alışveriş yapmayın forumada tartışmaları taşıyıp insanları rencide etmeyin amacınız nedir yani ?
Beni forumdan bulup rahatsiz ediyorlar tek mediveal ev fotograflarimi kiskandi sadece Ekibin sahibide diyorki artik biti diyor Olmypos ekibine bundan sonra guvenılemez video atiyorum suan

Ecylpsys_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ben şunu anlamıyorum , birbirinize güvenmiyorsanız alışveriş yapmayın forumada tartışmaları taşıyıp insanları rencide etmeyin amacınız nedir yani ?
Alişveriş ile alakası yok ben sadece bu adamın güvenli olmadigini açıklamaya çalışıyorum size ve açıklanacakta.

Ecylpsys_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni forumdan bulup rahatsiz ediyorlar tek mediveal ev fotograflarimi kiskandi sadece Ekibin sahibide diyorki artik biti diyor Olmypos ekibine bundan sonra guvenılemez video atiyorum suan
Kıskanmışmışım 1 yapi yapmışsın onlarda alıntı zaten neyini kıskanıcam senin ! Server vericem gel ve gözümün onunde bir yapı yap ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...