Edebiyat ve Sanat Reklamı?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese selamlağ... biliyorum uzun süredir burda değildim ve halen daha konuyu doğru yerde mi açtım emin değilim şayet yanlış yerdeyse en büyük özürlerimi sunuyorum. İşin aslı prim yapmak gibi bir amacım da yok. Asıl konuya gelicem kız kardeşimin doğum gününe özel olarak annem onun instagram sayfasına takipçi bulmaya çalışıyor. (Şahsen instagram kullanmadığımı ve o tür sosyal medya şeylerinden de nefret ettiğimi belirteyim.) Her neyse beni de bildiğim bulunduğum ve sesimi çıkarabileceğim yerlerden reklam yapmam için zorladı -_- en nihayetinde buraya da uğrıyayım dedim. İlgileneniniz olur belki hiç bakmasanızda olur iplemeyebilirsiniz tamamen sizin tercihiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değişik bir doğum günü hediyesi :ha: Başlığı Doğum Günü Hediyesi yap bence , daha iyi olur :) (Instagram kullanmıyorum ne yazık ki :/)
Kız kardeşinin doğum günü kutlu olsun madem

Son düzenleme:

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama böyle bir hediye bana göre ters... Bu ne böyle, hediyeleri de artık sosyal medyalardan veriyoruz!
Instagram takipçi kasalım, adlı bir hediye. Saçma, çok saçma. Doğum günü kutlu olsun ama daha düzgün ve elden verilir hediyeler olsun. Yine de yılların eskimeyen cümlesi, düşünmeniz yeterli.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama böyle bir hediye bana göre ters... Bu ne böyle, hediyeleri de artık sosyal medyalardan veriyoruz!
Instagram takipçi kasalım, adlı bir hediye. Saçma, çok saçma. Doğum günü kutlu olsun ama daha düzgün ve elden verilir hediyeler olsun. Yine de yılların eskimeyen cümlesi, düşünmeniz yeterli.
+1 fakat artık insanlar böyle mutlu oluyormuş :/ şahsen bana da çok çok ters geldi.