Editsiz Faction Sunucumuz Yeni Açıldı!!! İp: 46.20.1.139:1244

Serverimizi nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    3

CraftTurk16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hatalarınızı söylüyorum hemen.
Spawn checkpointi ayarlı değil ormanda doğuyorsun.
Feather board plugini kullanmanı tavsiye ediyorum.
Serverindeki hile koruması yeterli değil.
Ve birçok sayılmayacak özellik hatalı.

OzanReyiz

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim daha serverde hilenin olduğunu falan nerden gördün? Kendin mi hile açıp denedin? İnsanlar lapisten çıkmıyor. Böyle saçma sapan yorumlar yaparak insanı sinir ediyorsunuz azıcık anlayışlı olun kardeşim. Biz burada emek veriyoruz. İnsanların gelmesini istiyoruz serverimizi geliştirmek istiyoruz. Özelliklerin hiçbiri de hatalı değil kardeşim. Spawn checkpointi de ayarlı bu arada :)

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildler gelişmeli.
Kesinlikle ama kesinlikle konu düzeni olmalı çok itici bir konu düzeniniz var.
Spawn checkpoint sorunu bende de vardı bir aralar çözümü için o yanlış spawna command block + pressure plate koyun adamı tpleyin orijinal spawna.
Sunucunuzda hile var deniyorsa onu diyen kişiyi azarlayacağınıza araştırın hile var mı yok mu diye.

CraftTurk16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim daha serverde hilenin olduğunu falan nerden gördün? Kendin mi hile açıp denedin? İnsanlar lapisten çıkmıyor. Böyle saçma sapan yorumlar yaparak insanı sinir ediyorsunuz azıcık anlayışlı olun kardeşim. Biz burada emek veriyoruz. İnsanların gelmesini istiyoruz serverimizi geliştirmek istiyoruz. Özelliklerin hiçbiri de hatalı değil kardeşim. Spawn checkpointi de ayarlı bu arada :)
Kardeşim şakamı yapıyorsun speed açılıyor.
bunu denemem veya denememle bi alakası yok.
Bu serverin bi açığı.
Bu arada servera gelip fotoğrafı atmak istemiyorum nerde doğduğumun

KübraERG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizi eleştirenleri azarlayacağınıza o hataları düzeltmeye çalışın.Emin olun bu şekilde daha kaliteli serveriniz olur.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildler Aşırı Kötü
Server 12 Kişilik
Konu Düzeni Kötü
Lapis Var
Vipler Servere Göre Pahalı
Ormanda Bir Yerde Doğuyoruz Spawnda Doğmuyoruz
Auto Message Hatalı
Puanım 10/2