Efes Survival Rezilliği | Küfürbaz Rehber ve Küfürbaz Vip

Thrown

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle servere 10 dk once başladık ark ile yer bulduk claim attık sonrasında rehber geldi bizi öldürmeye bizde tam gelirken kürekle aşağı kazdık ve aşağı düştü ark ile biz yumruklamaya başladık seti kırılmaya başladı sonra vipi çağırdı hem karanlık çıkışı olmayan yer olduğu için o kaçtı sonra ana bacı sövdü tpa tuzağı diye rehberinde seti kırıldı eşyalarını aldık oda bahane bulamadığı icin tpa tuzağı diyip ana bacı sövdü ssler alttadır.

Daha Var..

birde bahane için tpa tuzağı..

Yetkililer ilgilenin lütfen.

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
küfür etmeyi bilmiyorlar ve ediyolar böyleleri yüzünden türkiye gelişmez onlar bana çarpsa vatana millete iyilik olsun diye ikisini de dersini vereceksin. adminlere desek ban atmazlar vipler diye rehber de yetkisi alınsa bile ban yemez.

Thrown

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
küfür etmeyi bilmiyorlar ve ediyolar böyleleri yüzünden türkiye gelişmez onlar bana çarpsa vatana millete iyilik olsun diye ikisini de dersini vereceksin. adminlere desek ban atmazlar vipler diye rehber de yetkisi alınsa bile ban yemez.
Aynen ole

Thrown

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vip için ; işin ucunda para var zaten sırf para için açılmış bi sunucu

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim sunucumda benim VIP'lerim öyle küfürler edicek oyuncuma, o VIP'in o parasını alırdım, artık neresi müsaitse orasına koyardım ki aklı başlına gelsin.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya şunları gördükçe kusasım geliyor yazmayı bile bilmiyor üç yaşında abi adres ver diyo yapışcan gırtlağına al sana adres

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gelin tüm minecraft türk üyeleri olarak sunucuyu basak, onların cevaplarını verelim ama küfürle değil, trollerle ne dersiniz.

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oyuncuların suçu adminlerin değil ki ben bi admin olsam yemin ediyorum ağzından bilmeyerekte küfür çıksa ya susturururum devam ederse ban

Albatros375

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ulan yok mu siz vel*tler sunucu adamın orda size sövüyorsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz senin olduğun yerde adamın sövmesi çok normal özür dilerimsin, i*nesin istenmiyorsan çıkacaksın özür dilerim oğlu özür dilerim sana terbiye verenlerde suç[DOUBLEPOST=1436106556,1436106485][/DOUBLEPOST]Ordaki HellBoys özür dilerimi de ayrı bir i*ne emeraldvipi banlatmak için kendi tarafına çekiyor bunları adam akıllı dövmek, sövmek lazım

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ulan yok mu siz vel*tler sunucu adamın orda size sövüyorsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz senin olduğun yerde adamın sövmesi çok normal özür dilerimsin, i*nesin istenmiyorsan çıkacaksın özür dilerim oğlu özür dilerim sana terbiye verenlerde suç[DOUBLEPOST=1436106556,1436106485][/DOUBLEPOST]Ordaki HellBoys özür dilerimi de ayrı bir i*ne emeraldvipi banlatmak için kendi tarafına çekiyor bunları adam akıllı dövmek, sövmek lazım
soroum olcak sen konuyu paylaşanamı dedin yoksa o serverde küfür edenlere mi ?

Albatros375

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Haha ona göre mi sövecen kaymak akıllı sana iyi bir kaymak lazım bir de çakmak lazım bir de bunları yapacak senin gibi bir i*ne lazım