EFSANE DEVAM EDİYOR UZUN SÜREDİR AÇİK SERVERİMİZ PLUGİN DEĞİŞTİRDİ HERKEZİ BEKLERİZ :)

Dragonlike

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba Arkadaşlar Yeni Açılan Dragon Craft Serverimizin Tanıtımına Hoşgeldiniz Öncelikle Bazı Sunucu Bilgileri Verelim

Sunucumuz AxiTR'den Alınmıştır ve 0 lagdır.

Adminler Diğer Serverlerdeki gibi '' Çocuk '' olmayıp her oyuncuya adaletli bir şekilde yardimci etmektedir.

10 dan fazla warpimiz ve kendimize özgü eventlerimizle Minecraft Türk Serverlerinde Bir Çığır Açacağız.Bize Güvenebilirsiniz.

Hiçkimsenin Emeği Asla Boşa Gitmicektir.

Builderimiz Sürekli Hammaddede oyuncuları izleyip yanlış bir hata yapan oyuncuya gereken cezayı verecektir. [ çakmakla yakma,torchla kazma vb.]

Müthiş Buildlerimiz Vardır.

Sıra Geldi Resimlere :

Arsamız:

Marketimiz:

Spawn[Başlangıç Yeri]:

DAHASI ICIN SERVERIMIZE GELIP BAKABILIRSINIZ

En baştata Belirttiğim gibi adminler kesinlikle çok ilgilidir ve ''çocuk değildir''.

Server IP:188.165.201.52:68

Yaven

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bir şey soracağım ? Neden bu forumda tekkit olmayan serverleri tekkit bölümüne koyuyorsunuz? Herkes bunu yapıyor ya. Tekkit servermi diye bakıyorum. Yok değil. O zaman neden bu bölüme koyuyorsun. Keşke böle yapanların konularını falan direk Faction sunucular falan yerine taşısalar

mehmetemir2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir şey soracağım ? Neden bu forumda tekkit olmayan serverleri tekkit bölümüne koyuyorsunuz? Herkes bunu yapıyor ya. Tekkit servermi diye bakıyorum. Yok değil. O zaman neden bu bölüme koyuyorsun. Keşke böle yapanların konularını falan direk Faction sunucular falan yerine taşısalar
Haklı!!!

ecra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim neredeyse tekkit sunucu bölümüyle hiç ilgilenmiyorlar ben kça kere dedim en 10-15 tane tekkit olmayan sunucu var bu bölümde