Merhaba
@_Alecks_
Yazdıklarınızdan anlaşılabileceği üzeri daha önce böyle bir durumdan muzdarip olduğunuzu ve yaşınızın ortalamadan biraz küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Konu hakkında yeterli açıklama olmadığını beyan ediyorsunuz. Ancak, forma girerek şu an ki aşama için yeterli açıklamayı görebilmeniz mümkün. Durup dururken bir form açıp, insanlara lap diye telefon numaranızı yazın demiyoruz form içerisinde
O telefon numarasını neden istediğimizin açıklaması orada yazıyor, dikkatli okumalısınız.
Siz, formu beyan ettiğiniz şekilde algılamış olabilirsiniz ancak, lâkin diğer insanların "bir minecraft sunucusunda yetkili olabilmek için" başvuru formunu doldurduğu bilincinde olduğunu düşünüyoruz
Eğer sunucu hakkında neden "detaylı" bilgi bulunmadığını merak ediyorsanız da, şu an sunucumuzun yapım aşamasında olduğu ve oyunculara henüz açık olmadığından dolayıdır. Kısacası beta aşamasındadır. Sunucu ile ilgili detayları ve bilgileri (adres, web sitesi, discord vs.) yetkili başvurusu için bulunan arkadaşları uygun gördüğümüz taktirde zaten iletişime geçersek onlara tüm bilgileri iletiyoruz ki, şu ana kadar başvuru üzerinden gelen arkadaşlar ile çalışmalarımıza başladık bile.
Ayrıca "Telefon numarasıyla neler yapılabilir neler..." dediniz. Ben ve ekibim neler yapılabileceğini çok merak ettik açıkcası. Bizi bu konuda aydınlatabilir misiniz? Sonuç olarak sizin söyleyeceklerinizde ki yapılabilecek durumlar için belirli bir telefon numarasına ihtiyaç duyulmaksızın (yani bize form üzerinden gelen telefon numaralarına gerek duyulmaksızın), rastgele bir telefon numarası tahmin edilerek, sallaya sallaya bularak yani
(kullanılan bir numara bulunup) da yapılabilir, değil mi? O zaman siz, ben, ve Türkiye'de telefon kullanan tüm insanlar şu an yazacağınız/yazdığınız sakıncalı durum ile karşı karşıya olmuş olacak, doğru mudur?
Başvuruları bu forum sitesi üzerinden almamamızın sebebi ise, profesyonel çalışma prensibi ile çalıştığımız içindir. Profesyonellikten kastım; siz bir iş başvurusu yaptığınızda, başvuru yaptığınız şirketin internet sitesinde direkt bir form bulamazsınız. Ya sizi bir kendi sistemlerinde ki forma ya da bir mail adresine yönlendirir.
Evet burada bir iş başvurusu yapmıyorsunuz tabii ki de, biz sadece "profesyonel" çalışma yürütüyoruz.
Ayrıca madem bu kadar çok bilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz sunucumuz hakkında, discord isminizi verirseniz size "oyuncu" statüsünde olduğunuzu unutmadan dilediğiniz kadar bilgi verebiliriz.
Ha tabi discord isminizden neler yapabilir neler... konusunda tedirgin olmazsanız...
Size haddimiz olmasa da bir tavsiye vermek istiyoruz. Lodos Gaming ekibi olarak;
Ön yargılı olmayın ve insan tanımaktan korkmayın.
Konu hakkında daha fazla yapacağınız yorumlar için lütfen özel mesaj yolunu kullanın, bilgi kirliliği sebebiyle konuyu amacı dışında suistimal ediyorsunuz.