EĞER ADMİN ARIYORSANIZ İÇERİİ

Risesgood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formum ;

Adınız Soyadınız:Yüksel Erim
Skype Adresiniz:Yuksel3524
Yaşınız:16
Mikrafonunuz Varmı:Evet var.
Sesli Çağrıda Konuşabilirmisiniz:Evet
Haftada Kaç Saat Ayırırsınız: ?/Günde: Valla sabah 11-12 Akşam 3-4 de kadar oyundayım
Almak İstediğiniz Bölüm:Adminlik
Plugin Bilginiz(Kendinize 10 Üzerinden Puan Verin):8

Not: Beni Serverinize Alcaksanız Skype Adresimden Ulaşabilirsiniz
SAYGILARLA YÜKSEL,
[DOUBLEPOST=1405933130,1405932808][/DOUBLEPOST]Güncel
NOT: WG Ve WE Komutlarını Ustalıkla yapabilirim

Son düzenleme:

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana cevap plugin bilgin 10 ise tüm pluginlerden anlaman lazım. Ayrıca eğer bilgin yine 10 ise onları düzenleyebilmen lazım. Bırakın artık şu çocukça işleri. Plugin paketim var diyenlerin sadece config ayarladığı şu günlerde gidip herşeyi bilirim demek normal günlerden daha normal geliyor size galiba

Risesgood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam da Kardeşlim biliyoz Demekki Hem sana ne oluyo Atlıyon Hemen Kendine Başka İşler Bul Her Forumun Altına Açıklama yapmaktan sıkılmadın mı İsteyen ÇAğırır İStemeyenin Canı Saolsun Sorun Yok.[DOUBLEPOST=1405934211,1405933425][/DOUBLEPOST]Güncel

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam da Kardeşlim biliyoz Demekki Hem sana ne oluyo Atlıyon Hemen Kendine Başka İşler Bul Her Forumun Altına Açıklama yapmaktan sıkılmadın mı İsteyen ÇAğırır İStemeyenin Canı Saolsun Sorun Yok.
İstersen şikayet edebilirsin ancak eleştirmek hakkımdır bunu bil :D ayrıca evet sıkılmadım yorum yapmaktan ÇÜNKÜ :

1-Forum'un %50'den fazlası uyduruk kişilikler (yetki almadan 10 admin oldum diyen var)
2-Bilgisizler bilgili gibi görünüyor (Ben pluginden anlamama rağmen hazırlamıyorum paketlerin dışına çıkınca uyumsuzluk oluyor ve çoğu sunucuda paket alıp plugin çakışmasından dert yanıyor)
3- 10 üzerinden 10 ne demek acaba ? Minecraft (ve dolayısıyla Bukkit yine dolayısıyla Pluginler) Java kaynaklı. Sen pluginden 10/10 anlıyorsan bu senin plugin yazabilmen demektir ! (Java biliyor olursun çünkü)
4-Sürekli güncel deyince bir şey olduğu yok kardeş

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
10 diyorsan Devoloper Author skpriter hepsini aynı anda biliyorsun java mysql hepsini biliyor olman lazım :(