EGLENMEK ISTEYEN GELSIN :s:dfas:df

eneskaraos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben beraber modlu survival oynayacak biri arıyorum server açmayı bilmediğimden serveri ondan rica ediyorum bilsem kesinlikle açardım ama kusura bakmayın advanture mapta oynyabiliriz ama küfürden rahatsız olmaması tercihimdir çünkü eğer zor biryeri yapamazsam ana acı bile karıştırabilirim neyse önemli kurallarımdan biride yaşının 13 ' ten küçük olmamasıdır şakadan anlamasıdır şaka yaparsak sen niye böyle yapıyosun diye falan başıma üşüşmesin ben gelemem öyle şeylere gülmek için yağtık heralde gıcıklığına değil neyse kural koydum serveri sizden bekledim nankörlüğün ırzına geçtim ama byle kabul edin beni neyse bekliyorum mümkünse gelmek isteyenler aşağıdaki formu doldursunşlar 3-4 kişi falan oynayabiliriz eminimki çok eğleniriz :DSD:FD:F
AD:

SKYPE : enes.kara31[DOUBLEPOST=1390406994,1390406925][/DOUBLEPOST]Modlu olmak zorunda değil modsuzda oynayabiliriz arkadaşlar bu arada yazım yanlışları olmuş kusura bakmayın :DD[DOUBLEPOST=1390407061][/DOUBLEPOST]7/24 açığım herzaman ulaşabilirsiniz

tayfun12345

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Tayfun
15
Eğer anama bacıma edilmezse sorun yok
Öle bi espiri ypaarımki pcyi önce duvara vurup sonrada kendini aşağı atarsın :ASDASDSa