Egmos E-Sport(Egmos Gaming)

SametC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir topluluk kurmaya karar verdim site aldım ve üzerinde çalıştım ilk önce amacım bazı oyunlarda kurduğunuz toplulukları Egmos Gaming altyapısında toplayarak sizleri Türkiye ve Dünya çapında ki turnuvalara katılmanız için destek sağlamak.Egmos Gaming'e Alınan Takımlara Forumda Özel Alan Açılacaktır.

İlk önce E-Sport nedir?

Teknoloji hayatımızı her zaman etkileyen bir etmendir.Teknoloji geliştikçe hayatımızda daha çok yer almaya başlamıştır.

Teknoloji geliştikçe bize bilgisayar ve internet adlı 2 ayrı sektörü önümüze sunmuştur.Buda oyunların çıkmasına neden olmuştur.Oyunlar gelişmeye başlayınca ise E-Sports yani Elektronik Spor ortaya çıkmıştır.E-Sport zihinsel ve fiziksel özellikleri geliştirmeye yardımcı olurken ucuz bir spordur.Örnek olarak:

Sanal ortam dışında başka birşeyin gerekmemesidir.Gerçek hayatta sporlara ve spor aletlerine çok fazla para öderken E-Sport daha az finansal kaynak gerektirir.Peki E-Sport nedir?

E-Sport dünyanın nerede olursa olsun oyunda buluşup beraber oynamasıdır.Bunların yanı sıra büyük turnuvalarda bir araya gelerek dostluk içinde rekabet etmesidir.

Günümüzde E-Sport'a verilen önem gün gittikçe artmaktadır.Dünya çapında düzenlenen turnuvalarla ödüller dağıtılır.

Türkiye'de E-Sport ne kadar az gelişmiş olsada TÜDOF(Türkiye Dijital Oyunlar Fedarasyonu) vardır ve Gençlik Spor Bakanlığına bağlı olarak çalışmaktadır.

Egmos E-Sport ne yapıyor?

Biz en başta bizim altyapımızda olan takımlarla Türkiye ve Dünya çapında ki turnuvalara katılarak başarılar elde etmeye çalışmaktadır.

Oyunlarda uzmanlaşan veya uzmanlaşmak isteyen oyuncuları bir çatı altında toplayak onları eğitmeye çalışmaktayız.

Yani bir nevi Egmos Gaming sizin oyun sponsorunuz oluyor.

Peki Kurallarımız nedir?

1) İlk olarak takımlarda yaş olarak en az 16 yaşında oyuncular olmalıdır.
2) Takımlar ciddi olmalı ve bir oyun geçmişi olmalıdır.
3) Turnuvalara katılmasını önleyecek sorunları olmayan takımlar olmalıdır.
4) Her takımın ANA VE YEDEK kadro olmak üzere ikiye ayrılan bir sistemi olmalıdır.
5) Oyun bitiminde kendi hatasını kabul edip sorun çıkarmayacak bir olgunluğa sahip olan takım oyuncularına sahip olmalıdır.
6)Skype zorunludur.(Yakında TeamSpeak geçilecektir.)
7)Haftada her gün olmasa da bir kaç kere antremanlar olacaktır. Antremanlara katılamayacak kişiler takım liderine bildirmelidir.
8)Yönetim her zaman takım kaptanına bağlıdır.Takım kaptanı fikirlerine karşı çıkabilirsiniz fakat uygun bir dille.
9) Biz en iyisiyiz bizden başka büyük yok diye kendine çok güvenerek karşı takımı ezmeyecek kadar takım üyeleri olgun olmalıdır.
10)Amacımız kazanmakta olsa yenilince takımlarda bir sorun yaşanmamalı ve sadece oyun değil eğlenmeyi de düşünmelisiniz.

Katılmak için ne yapıcaksınız? :

Başvuru örneği ;

Takımınızın adı : Egmos

Takımınızın hakim olduğu oyunlar : League Of Legends,The WarZ

Takımınızda bulunan kişi sayısı : 12

Takımınızın ANA oyunu : League Of Legens

Takımınızın ANA Kadrosu :
1)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
2)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
3)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
4)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
5)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
6)Ad-Soyad-Yaş-Şehir

Takımınızın YEDEK Kadrosu :
1)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
2)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
3)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
4)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
5)Ad-Soyad-Yaş-Şehir
6)Ad-Soyad-Yaş-Şehir

Takımınızın Her hangi bir turnuvada başarısı var mı?Varsa hangileri? :

Var (..... Turnuvası 3.lük)

Takımınızın kuruluş tarihi (Tahminen) : 01.01.2002

Neden Egmos Gaming? : Nedeniniz

Eklemek istedikleriniz :

Başvurular nereye yapılacak ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.