ekibi topluyoruz ! 18 whells of blocks

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba ben Forumİmamı . bilen bilir yaklaşık 1 aydır bu proje üstünde çalışıyoruz. ama 2 kişiyiz . ne kodlamak isteyen nede yardım etmek isteyen var

o yüzden forumun tandık isimlerini almayı düşünüyorum. tabi işlerini iyi yaparlarsa karşılığını alırlar .

kurallar:

12 yaş üstü
forumda uzun süreli aktif
build iyi ise builder kodlaması iyi ise developer olacaktır .
lütfen yetki için gelmeyin.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skype işi sonra . ama sizi yeni gördüm ne bileyim :( diğerlerine bir sormam gerek
Çok Önceden Forumu takip ediyordum ve minecraft'ıda bırkamıştım fakat şu aralar yeniden başlamayı düşünüyorum yaşım 17 builder olarak yer almak isterim.
Sizde isterseniz yaptığım build'lerden birkaçını atabilirim

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
builder ekibine son 1 kişi alınacak belki siz olursunuz :)
Çok Önceden Forumu takip ediyordum ve minecraft'ıda bırkamıştım fakat şu aralar yeniden başlamayı düşünüyorum yaşım 17 builder olarak yer almak isterim.
Sizde isterseniz yaptığım build'lerden birkaçını atabilirim

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype adresinizi verirseniz hem daha iyi iletişim kurarız hemde yaptıklarımın resimlerini size ulaştırabilirim.

OceanLord

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ben Buildim iyidir kodlamalarıda biliyorum
Adım Serhat - Yaşım 16 - Skype adresim : xxrealdeadxx - Daha önce builderlik yaptım. Başvurumu Lütfen değerlendirin :)

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kodlama bilme seviyeniz nedir :)
Adım Serhat - Yaşım 16 - Skype adresim : xxrealdeadxx - Daha önce builderlik yaptım. Başvurumu Lütfen değerlendirin :)
lama olarak ne kadar biliyorsuu-nuzuz ?
kjo