sadolaswegas
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar.Başlıktada yazdığım gibi ekip arkadaşı arıyorum peki ne için?
Aslında amatör bir senaristim.Ve birkaç haftadır minecraft senaryoları yazmaya başladım hatta ilk bölüm bu forumda yayımlandı.
Konunun Linki:> https://forum.gamer.com.tr/konu/dostum-steve-damga-vuran-senaryo.221992/#post-1188042
bende hem insanlar minecraft filmi izlemeyi seviyor hem de sağlam senaryosu olan bir film bulamıyorlar diye bu işe başladım.Evet Minecraft filmi çekecek ekip arkadaşları arıyorum.Ekibe katılmak isteyenler;
Hangi Görev İçin Katılacakları
builder,kameraman,oyuncu,arkaplan seslendirme) *
Yaşınızın Kaç olduğu:(+13 sınırı bulunmaktadır)*
Skype Adresi
kullanıcı@hotmail/gmail.com şeklinde olacak) *
Nerede Yaşadığı(Zorunlu değildir.)
Daha önce deneyiminiz oldu mu?
Deneyiminiz varsa yazınız.)
seçeneklerini doldurmalarını istiyorum.Bu formu özel mesaj yoluylada atabilirsiniz. Ayrıca " * " işareti bulunanları doldurmazsanız başvurunuz dikkate alınmayacaktır.
Film çekildiği zaman
youtube kanalında yayımlanacak,emeği geçen herkesin adı yer alacak ve bu senaryo dizi şeklinde devam edecektir.
Çok resmi bi yazı oldu demi
neyse arkadaşlar katılımınızı bekliyorum.Kanalada bi zahmet abone olursanız sevinirim.İyi günler,İyi Oyular.
Aslında amatör bir senaristim.Ve birkaç haftadır minecraft senaryoları yazmaya başladım hatta ilk bölüm bu forumda yayımlandı.
Konunun Linki:> https://forum.gamer.com.tr/konu/dostum-steve-damga-vuran-senaryo.221992/#post-1188042
bende hem insanlar minecraft filmi izlemeyi seviyor hem de sağlam senaryosu olan bir film bulamıyorlar diye bu işe başladım.Evet Minecraft filmi çekecek ekip arkadaşları arıyorum.Ekibe katılmak isteyenler;
Hangi Görev İçin Katılacakları
Yaşınızın Kaç olduğu:(+13 sınırı bulunmaktadır)*
Skype Adresi
Nerede Yaşadığı(Zorunlu değildir.)
Daha önce deneyiminiz oldu mu?
seçeneklerini doldurmalarını istiyorum.Bu formu özel mesaj yoluylada atabilirsiniz. Ayrıca " * " işareti bulunanları doldurmazsanız başvurunuz dikkate alınmayacaktır.
Film çekildiği zaman
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
youtube kanalında yayımlanacak,emeği geçen herkesin adı yer alacak ve bu senaryo dizi şeklinde devam edecektir.
Çok resmi bi yazı oldu demi