Eklenti Paketleri Hakkında

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Dostlarım; artık burda factions eklenti paketleri görmekten bıktım usandım. Her factions paketi aynı mantık ve aynı temeller üzerine kurulu. Yanlışsam düzeltin; belirli sabit ve değişmeyen eklentileri (Factions, Essentials, iConomy, vb.) yerleştirip, üzerilerine bir kaç göze güzel gelen eklenti serpiştirip paketlerini özel kıldıklarını sanıp foruma paylaşıyorlar. Yanlış anlamayın amacım birilerini kırmak incitmek değil bende çok yaptım eklenti paketi işini ancak artık bunların modası geçti 2012-2013 aralarında modaydı factions, o zamanları en iyi ben bilirim. Şimdiki devir yaratıcılık ve yazarlık devri ve gördüğüm kadarıyla aynı fikirde olan tek üye ben değilim.
Bilgisayarımı bir kaç ay önce kırmam sebebiyle buralardan baya bir uzak kaldım sanıyorum. Bu uzun aradan sonra karşınıza basit bir factions projesiyle çıkmayacağım. Tam aksine, factions öldürme projemle geleceğim. Çoğu kendi yazmış olduğum pluginlerden oluşan ve tamamen kendi yaratmış olduğum bir oyun moduyla karşınıza çıkacağım.
Düzenleyici veya yazar iseniz; foruma, sunucu sahiplerine destek olmak için yaratıcı olmalısınız. Ve bunun yolu factions değil. Bu sadece eklentilerle uğraşan dostlarımdan bir rica. İllaki benimle farklı düşüncelere sahip arkadaşlarımız olabilir, ancak; yeni fikirler sadece forumu değil ülkemizi minecraft caimasında bile ilerletebilir. Büyük düşünün, küçük işleri bırakın. Okuyan herbirinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
YAŞASIN :D
Prison Eklenti Paketi yaaap :D
cidden ._.
şaka bir yana plugin paketi hypes bakıyorum?.
Hemen meraklandırdın ha :D[DOUBLEPOST=1437966109,1437964652][/DOUBLEPOST]Peki bize bir fikir verebilirmisin çıkarayacağın yeni oyun modu hakkında?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Zaten Forumda Paylaşılan Hazır Paketler Yüzünden 10 Sunucudan 8'i Aynı Tip Oldu Birinde Birtanesi Eksik Birinde Fazla Birinde O Eklenti Var Birinin Mapı Güzel Falan Ama Alayı Aynı Alayı Vip Op Alayı Küçük Yaş Kitlesi Yönetimi Hazır Paket Faction Paylaşanlar Bir İyilik Ettiklerini Beğeni Kastıklarını Falan Düşünüyorlar Aslında BU Hazır Paketçilik Mantığından Kurtusalar İyi Olacak Önüne Gelen Sunucu Açmaya Başladı Para Kazanmayı Sunucu Açmak Olarak Görmeye Başladılar
Şöyle Bir Kafa Gelmeli Faction Plugin Paketi Dir Yok Survival Paketidir Resmen Hazır Sunucu Paylaşıp Türkiye Sunucu Seviyesini Düşürmektense Yaptığınız / Editlediğniiz / Türkçeleştirdiğiniz Eklentileri Paylaşıp Kişilerden Bunları Hiç Olmazsa Seçip Beğen Al Kafasında Toplamasını İsteseniz Emin Olun Şu Piyasada Açılan Sunucu Sayısı %20 Ye Düşer Tabi Bu Seferde Bir Zamanlar Axitr Paketleri Gördüğümüz Gibi Her Yerde Nitrado Batıhost Axi Sunucu Klonları Görürüz :(

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
YAŞASIN :D
Prison Eklenti Paketi yaaap :D
cidden ._.
şaka bir yana plugin paketi hypes bakıyorum?.
Hemen meraklandırdın ha :D
Prison gibi değil. Bildiğiniz hiçbir mod gibi değildir tahminen çünkü bu uzun zamandır düşündüğüm ve kafamda oluşan bir mod. Sırada bu modu hayata geçirmek var. Ayrıca faction sunucusu açmak gibi bir spawn birkaç warp ile iş bitmeyecek. Bu mod için yapılması gereken minimum yaklaşık 10 işlevleri belirli yapı belirlenmesi gerek. Dolayısıyla emek ve çaba olmayan sunucuda bu mod bulunmayacak. Eminim harika ve bir o kadarda eğlenceli olacak.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prison gibi değil. Bildiğiniz hiçbir mod gibi değildir tahminen çünkü bu uzun zamandır düşündüğüm ve kafamda oluşan bir mod. Sırada bu modu hayata geçirmek var. Ayrıca faction sunucusu açmak gibi bir spawn birkaç warp ile iş bitmeyecek. Bu mod için yapılması gereken minimum yaklaşık 10 işlevleri belirli yapı belirlenmesi gerek. Dolayısıyla emek ve çaba olmayan sunucuda bu mod bulunmayacak. Eminim harika ve bir o kadarda eğlenceli olacak.

Ne güzel!
O zaman bu modpaketi de herkezin eline geçmeyecek,hmm?
(istediğimden değil,server kurarım bir sürü halt yaparım ama bir işi düzgün yürütmek doğam değil ._.)

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Çok zamandir beklediğim birşeydi factionun sonunun gelmesi. Ayrica önüne gelenin faction paketi yapmasından bıktım

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Hacı Anlamadığım Şey şu Adam SinglePlayer'de Oynuyor Hard Survival Servere Gelince Yok istemiyorum Lapis Olsun P50 Set Yapalım Sonra Oyun Zevk Vermiyor.
İşte bizde diyoruzki lapis yerine emek vererek oynanan ve özellikle söylüyorum sonunun güzel biteceği eğlenceli seyler yapmak factiondaki gibi p4 set dizde git savas sonra da öl gibi değil

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Türkiyedeki Factions kitlesini yeni bir oyunla mı yok ediceksiniz? O kadar sunucu varken*
Factionsu hala zevk alarak oynayan oyuncu çok az kaldı. Peki neden faction? Çünkü forumumuzun 3 yıldır yaptığı tek şey, bu bir klasik haline gelmiş. Ayrıca mesajımda diğer düzenleyici ve yazar dostlarıma da seslendim. Bu tek başıma yapılacak iş değil. En iyi ihtimal; projem çok sevilir, çok ilgi duyar ve diğerleri bunu gördüğünde yeni akım başlar ama bunu ihtimale bırakmayalım, aynı fikirde olan dostlarımızda harekete geçip bilinçlendirsinler. #FactionaOlum

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Factionsu hala zevk alarak oynayan oyuncu çok az kaldı. Peki neden faction? Çünkü forumumuzun 3 yıldır yaptığı tek şey, bu bir klasik haline gelmiş. Ayrıca mesajımda diğer düzenleyici ve yazar dostlarıma da seslendim. Bu tek başıma yapılacak iş değil. En iyi ihtimal; projem çok sevilir, çok ilgi duyar ve diğerleri bunu gördüğünde yeni akım başlar ama bunu ihtimale bırakmayalım, aynı fikirde olan dostlarımızda harekete geçip bilinçlendirsinler. #FactionaOlum

Factiionu yabancı sunucualrda oynuyorum bana göre en iyi oyun türü hala.