- En iyi cevaplar
- 4
Dostlarım; artık burda factions eklenti paketleri görmekten bıktım usandım. Her factions paketi aynı mantık ve aynı temeller üzerine kurulu. Yanlışsam düzeltin; belirli sabit ve değişmeyen eklentileri (Factions, Essentials, iConomy, vb.) yerleştirip, üzerilerine bir kaç göze güzel gelen eklenti serpiştirip paketlerini özel kıldıklarını sanıp foruma paylaşıyorlar. Yanlış anlamayın amacım birilerini kırmak incitmek değil bende çok yaptım eklenti paketi işini ancak artık bunların modası geçti 2012-2013 aralarında modaydı factions, o zamanları en iyi ben bilirim. Şimdiki devir yaratıcılık ve yazarlık devri ve gördüğüm kadarıyla aynı fikirde olan tek üye ben değilim.
Bilgisayarımı bir kaç ay önce kırmam sebebiyle buralardan baya bir uzak kaldım sanıyorum. Bu uzun aradan sonra karşınıza basit bir factions projesiyle çıkmayacağım. Tam aksine, factions öldürme projemle geleceğim. Çoğu kendi yazmış olduğum pluginlerden oluşan ve tamamen kendi yaratmış olduğum bir oyun moduyla karşınıza çıkacağım.
Düzenleyici veya yazar iseniz; foruma, sunucu sahiplerine destek olmak için yaratıcı olmalısınız. Ve bunun yolu factions değil. Bu sadece eklentilerle uğraşan dostlarımdan bir rica. İllaki benimle farklı düşüncelere sahip arkadaşlarımız olabilir, ancak; yeni fikirler sadece forumu değil ülkemizi minecraft caimasında bile ilerletebilir. Büyük düşünün, küçük işleri bırakın. Okuyan herbirinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgisayarımı bir kaç ay önce kırmam sebebiyle buralardan baya bir uzak kaldım sanıyorum. Bu uzun aradan sonra karşınıza basit bir factions projesiyle çıkmayacağım. Tam aksine, factions öldürme projemle geleceğim. Çoğu kendi yazmış olduğum pluginlerden oluşan ve tamamen kendi yaratmış olduğum bir oyun moduyla karşınıza çıkacağım.
Düzenleyici veya yazar iseniz; foruma, sunucu sahiplerine destek olmak için yaratıcı olmalısınız. Ve bunun yolu factions değil. Bu sadece eklentilerle uğraşan dostlarımdan bir rica. İllaki benimle farklı düşüncelere sahip arkadaşlarımız olabilir, ancak; yeni fikirler sadece forumu değil ülkemizi minecraft caimasında bile ilerletebilir. Büyük düşünün, küçük işleri bırakın. Okuyan herbirinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi