Ekran Çökme+İğrenç Ses ?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. Bilgisayarda Naruto izlerken bi anda ekran çöktü ve çok berbat tiksindirici ciz sesi çıktı. Ödüm koptu ama olanlar sadece bu değildi. Ekran Çöktükten sonra siyahtı yani böyle olacağını herkes bilir. Ama şöyle bir şey vardı ekran çöküp siyah olduktan sonra bi anda yeşil rakamlar gelip gitti ? Ama Zar zor gördüm rakamları. Rakamlar sanki '01001010110101' gibiydi. gelmesi ile gitmesi aynı oldu resmen. Sonrada Bi anda o iğrenç cız sesi hemen güç düğmesinden kapatıp fişi çektim. Biraz sonrada açtım. Normal Düzenli açıldı ama merak ettim niye böyle bir şey oldu ?. Bianda çökmediği zaman hem Naruto izlerken hemde Minecraftın açık OLDUĞUNU hatırladım bundan dolayı olabilirmi. Eğer bu bir hataysa minidump dosyasındaki bilgileri verebilirim neden olabilir ?

Aç bir şekilde gönderdi.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahaa arkadaşlar işte aynı ekran buydu.

Ama biraz daha az yazı yazıyordu. Ve çabuk geçti

Aç bir şekilde gönderdi.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kasayı yan yatır
şaka şaka
Ekran kartı ile alakalı bir problem gibi gözüküyor.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Kardeş Aynısı bende Oldu Gittim yaptırdım
1-Ekran Kartın Isınabilir.
2-Ramlari cıkart tak
3-Ekran Kartın yanmıış Olabilir

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yoo pcyi çöktükten 5-10 Dakka sonra açtım gayet iyi şimdi kapadım yine biraz soğusun diye

Aç bir şekilde gönderdi.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ayrıca sende o yeşil kodlar çıkmışmıydı. Eğer çıktıysa o kodlar hakkında bilgin varmı.

Aç bir şekilde gönderdi.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kamera derken ne kamerası ? O kodlar çıkdımı biliyomusun o kodları

Aç bir şekilde gönderdi.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ekran kartını çıkar anakartın grafik işlemciyle 2 hafta gta vay siti oynarsın , erkan kartından kaynaklı.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Valla çözüm veremeyeceğim ama o 010101011 gibi rakamların kaynağını verebilirim: Biglisayarın işletim sistemi 0 ve 1 rakamları üzerine yazılır.
Ama ekran kartın ısınmıştır. Yeni bir tane al.[DOUBLEPOST=1438743409,1438743354][/DOUBLEPOST]Dur bir saniye yoksa doublepost eklentisi kalktı mı?