ElitIceNetWork | CrazyFarm v2.1 | Dünya'da ilk | Farklılık, kalite ve saygı. (DIKKAT LAPISSIZDIR!)

Hangisini daha çok beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    50

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
crazy farmdan anlamam konu detaylandırılabilir kolay gelsin
Merhaba,
Anlamıyorsanız oynamayı deneyin. İlgili oyuncularımızı saatlerce sürükleyen bir oyun türüdür. :)
Konu öneriniz için teşekkürler, yakın zamanda eklemeler yapılacaktır.

###
Sitemizin resimleri güncellendi, açılış hızı arttırıldı!

###
Yeni eşyamız üretildi! Nasıl Craftlandığını görmek için sunucu içinde /Warp Ice yazmanız yeterli.
Eşya türü: Nether Yıldızı
Eşya özelliği: 10+ alevli ok fırlatıp düşmanları yakıyor.
Eşya için gerekenler: 7 OK + 1 Deri Ceket + 1 Nether Yıldızı

Son düzenleme:

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Çok güzel sunucu ancak kişi olmayınca zevkde olmuyor ya.
İyi akşamlar,
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Yorumlarınız bizler için çok değerlidir. Umarım yakında olgun kitlemiz yükselir de siz de oyundan daha çok keyif alabilirsiniz. :)

###
Rekor:
Ay: 3
Sıfırlama: 1 (İlk ve son)
Tür: Sunucu

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ay: 2

Sıfırlama: 1 (İlk ve son)

Tür: Site

===
Günü rekoru ile kapatıyoruz.
===

###
Sunucumuzun "salamsucukpizza" adlı üyesine, bizlere gönderdiği skript önerisi için teşekkür ederiz.
Skript sunucumuz ve oyuncularımız için yararlı olduğu için kredi ödülü hesabına yatırılmıştır.

###
+ Kahraman marketi açıldı!
+ Resimler eklendi!
+ Basınç plakaları eklendi!

Sonraki güncellemede olacaklar;
+ Sponsorlar eklenecek,
+ Görevler eklenecek!

###
+ Artık sizi zırt pırt mesaja boğan girişler yerine; sizin kafanızın resminin bulunduğu, sade ve hoş bir oyun içi motd ile karşınızdayız.

###
Sunucumuz kesintisiz bir şekilde aktif olmaya devam etmektedir,
İyi seneler!

###
Tüm sponsorların izini ile, oyun içi resim sistemimiz ve yeni özellik eklendi!
"Sponsorlarımız ve Yardımı Dokunanlar" ( /Warp Sponsor )
--
Ayrıca çok yakında sunucu özelliklerimizin toplamı ile özel bir "Özellikler" menüsü eklenecek konuya.
İyi oyunlar.

###
+ Özel sohbet eklendi! Sunucu kalabalıkken veya event varken özel sohbet açılacak!
İyi oyunlar.

Son düzenleme:

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
### ÖNEMLİ ###
Merhaba Tüm Takipçilerimiz ve Forum Üyeleri,
Ben Kağan (edergo). 6 senedir (4 Host - 3 Hamachili) ElitIceNetWork adlı sunucumu geliştiriyorum. Siz ne isterseniz onu yapıyorum sunucuma, gerçek zevk için ne gerekirse. Sunucumu tamamen özenerek, emek, yazım hatası olamadan ve hatasız tasarladım. Her eklentiyi tek kurucu ,olduğum için, zar zor şartlarda test ettim. Ama bir virgülü bile önemsedim. Sizler için arka planda neler yaptığımı aklınız alamaz. Ben olgun kitleye ve saygılı oyuncuları hep ön planda tuttum. Hep resmi bir şekilde ve seviyemi bozmadan bu hobimi yaptım. Sizin emekleriniz korunsun diye her ay para döküyorum fakat aktif ve maddi destek olan göremiyorum. Ona rağmen 6 senedir bizi bilen, bilmeyenin emeklerini korumak için sunucuyu uzatıyorum. Bu yaz foruma gelmeden tüm seneler boyunca aldığım eleştirileri gözden geçirip, özenerek bir daha farklı bir sunucu tasarladım. Bu sunucuyu tasarlamadan önce de arkadaşlarla kendi aramızda "Foruma sunucumuzu sevdireceğiz!" demiştik. Sadece foruma değil diğer tüm kitlelere sevdirdik. CrazyFarm oyununda hiç eleştiri almadık. Fakat aktif kitle göremiyoruz. Ben küçük bile olsa bize bağlı kitle için yıllarca uğraştım. Siteler, uygulamalar, oyunlar vb... geliştirmeyi denedim. Artık söyleyeceğim bir şey yok. Olmayınca olmuyor. Ama ne olursa olsun sunucuyu kapatmayı düşünmüyorum (bir gerekçe olmazsa). Her zaman sunucumuzun farkedilmesini umut ediyorum. Lütfen bu yazdıklarımı kendi aklınızda değerlendirin. Seçim size kalmış. Sizden isteğim ,ve sizin de isteğiniz, olgunların aktif olabilmesi.
Pek bir şey değişmeyecek olsa da değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi forumlar,
İyi oyunlar.

WalkingBioMan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
birkaç öneri:
/Cmarket eklersen fena olmaz mesela oyuncular buğdayla başlar kakao ya kadar her türlü çiftlik alışverişlerini bu şekilde yapabilirler ayrıca autotool da biraz hata var kaldırırsan daha sade bir oyun ama daha da sorunsuz bir oyun olabilr

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Amacımız farklı olmak.

birkaç öneri:
/Cmarket eklersen fena olmaz mesela oyuncular buğdayla başlar kakao ya kadar her türlü çiftlik alışverişlerini bu şekilde yapabilirler ayrıca autotool da biraz hata var kaldırırsan daha sade bir oyun ama daha da sorunsuz bir oyun olabilr
1-) Belirttiğiniz komut yerine zaten /Magaza komutumuz mevcut. İstek olursa geliştirebiliriz.
2-) Otomatik eşya eklentimiz hakkında pek şikayet almadık. Ne gibi sorunlar var lütfen sitemizden belirtin.
Ve bir daha destek almak için sitemizi kullanırsanız çok seviniriz.
İyi oyunlar.

###
SUNUCUMUZ GAMER.COM.TR TARAFINDAN "ALTIN SUNUCU" MADALYASI ALMIŞTIR!
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER!