Merhaba, eğer sorununuz oyunda ise sitemizin destek bölümünü kullanabilirsiniz. Destek ekibimiz en kısa süre içerisinde size yardımcı olacaktır.Giriş yapamıyorum
Destekten cevap bekliyorumMerhaba, eğer sorununuz oyunda ise sitemizin destek bölümünü kullanabilirsiniz. Destek ekibimiz en kısa süre içerisinde size yardımcı olacaktır.
İyi oyunlar.
Destek bildirimlerine girdim. Mesajınız cevaplanmış olarak görünüyor.Destekten cevap bekliyorum
Tebrikler emek verilmiş gözüküyor başarılı bir çalışma umarım karşılıgını alırsınız.
Beğenmenize sevindikSonunda adam gibi server buldum
Teşekkürler. Biz "FEKŞIN" ve "LAPİS" kelimelerine düşman olduğumuz için yeni bir oyun oluşturduk zaten.Server güzel ama oyuncu az LAPİSLİ FEKŞIN olmadıgı için
Merhaba,burda napıyoruz birisi anlatırsa çok sevinirim serverin amacı ne ?
Evet, fakat hostlu bir şekilde değil.6 sene önce minecraft alpha da idi sanırım yada 1.2 1.3 vb. nasıl kurulabiliyorsunuz ozaman server jarı varmıydı benmi bilmiyorum ?
Evet, CrazyFarm'ı Dünya'ya getirdik. Tamamen kendimize ait bir oyundur. Yabancı sunucuları araştırdım. Yabancı sunucularda böyle bir durum yok.+ Emeklere karşı duyarlıyız, (Zırt pırt sunucumuzu sıfırlamıyoruz.)
burda bir kaç sunucuya yapmak istediğim göndermeyi yapmışsınız
+ Türkiye'ye ilk CrazyFarm N1 ve N2'yi getirdik, (Hatta Dünya'ya.)
dünya'ya değil ama Türkiye'me hayırlı olsun
buildleri sevdim
Maalesef aktif yetersizliğinden (:|) iptal edilmiştir.Ihm ıhm event olucaktı
anladım hojam inşallah benim sw gibi önce çok tutulup sonra batmazsınız. başarılarEvet, fakat hostlu bir şekilde değil.
Evet, CrazyFarm'ı Dünya'ya getirdik. Tamamen kendimize ait bir oyundur. Yabancı sunucuları araştırdım. Yabancı sunucularda böyle bir durum yok.
Ayrıca yaptığınız eleştiri için teşekkür ederim. Yapılarımızı tek kişi yapmıştır. Ve okullar açıldığında yapıldığı için biraz eski oldu. Yakında değişecektir.
İyi oyunlar.
Maalesef aktif yetersizliğinden (:|) iptal edilmiştir.