empire states building çalışmam (çok iyi oldu)

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim gibi sadece kendim elimle yapmak istedim zaten world editle herkes bir şey yapar önemli olan insanın kendisi yapması :) ben şimdi birde içini tamamladım birde onu görsen hayran kalırsın
World edit emek hırsızlığı değil,herkezde bir şey yapamaz sadece zaman tasarrufunu sağlar
sen xxx olarak bi kat hazırladın diyelim
15 kat daha çıkman lazım bundan bunu sana otomatikmen yapar,ama xxx hazırlayan sensin

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
World edit emek hırsızlığı değil,herkezde bir şey yapamaz sadece zaman tasarrufunu sağlar
sen xxx olarak bi kat hazırladın diyelim
15 kat daha çıkman lazım bundan bunu sana otomatikmen yapar,ama xxx hazırlayan sensin
aslında şimdi dediğin mantıklı geldi mesela en azından şunun için xx bir kat hazırladım tekrardan aynı şeyi 2. kata yapmamak için kopyalayıp yapıştırmak dediğin gibi zaman tasarufu olabilir teşekkürler peki bunu nerden tedarik edeceğim ?

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında şimdi dediğin mantıklı geldi mesela en azından şunun için xx bir kat hazırladım tekrardan aynı şeyi 2. kata yapmamak için kopyalayıp yapıştırmak dediğin gibi zaman tasarufu olabilir teşekkürler peki bunu nerden tedarik edeceğim ?
tek oyunculu için yok,kendine bukkit bir sunucu kurup (kendi bilgisayarına kur,basit bir şey) world edit ve world guard kur

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/worldedit/

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Ama world edit yerine 1.8'de yeni gelen bir komutu kullanarak kat çıkabilirsin. Sanırım /clone'idi. World edit olmuyor + No emek hırsızlığı. Kordinat kodlarını ve /cloneyi öğrenirsen WE kullanmadan kat çıkabilirsin. Emek hırsızlığı olmamasının sebebi orda bi 10 dk koordinat yazıyon. Neyse çok beğendim diğerlerinde başarılar :)

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Ama world edit yerine 1.8'de yeni gelen bir komutu kullanarak kat çıkabilirsin. Sanırım /clone'idi. World edit olmuyor + No emek hırsızlığı. Kordinat kodlarını ve /cloneyi öğrenirsen WE kullanmadan kat çıkabilirsin. Emek hırsızlığı olmamasının sebebi orda bi 10 dk koordinat yazıyon. Neyse çok beğendim diğerlerinde başarılar :)
ne yani,kısa komutlar yazınca emek hırsızlığımı oluyor ??
allah aşkına 7-8 hafta süren dev yapılar var,adamlar zaman tasarrufu için kodlamış plugini,2-3 haftaya iniyor bu süre
ama emek hırsızı oluyorsun :(

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

teşekkür ederim mesajın için zaten yaptığım yapıları emeğimle yapmayı daha çok severim sadece world editte kat çıkma olayını yapardım zaman tararıfu için[DOUBLEPOST=1424977460,1424977420][/DOUBLEPOST]

ne yani,kısa komutlar yazınca emek hırsızlığımı oluyor ??
allah aşkına 7-8 hafta süren dev yapılar var,adamlar zaman tasarrufu için kodlamış plugini,2-3 haftaya iniyor bu süre
ama emek hırsızı oluyorsun :(

world editti sadece kat çıkma amaçla kullanacağım en azından aynı katları tekrar yapmak için zaman kaybetmem :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kime göre iyi ?

• Beğen
Reactions: DIO