empire states building çalışmam (çok iyi oldu)

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu başlığına kendi öznel düşünceni yazma :D

kendime özel düşüncemi yazmadım gördüğüm şeyi yazdım 1 haftadır bu proje üzerinde çalışıyorumm çalıştım emeğimle elimle world editsiz tek tek kat çıkarak yaptım resime bakarak ve youtubedeki daha önceden bu binayı yapanlara baktım onlar sadece dışını yapmış bırakmış cam bile koymamış ben tek tek hepsine cam koyup tek tek tüm katlarını oluşturup içini doldurdum..

Bu demek oluyorki gerçekten iyi olmuş demektir... :)

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş harika valla
---
senden Sultan Ahmet Camiisini bekliyorum :)

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

teşekkürler fakat ismin çok kötü birşeyi hatırlatıyor bana :)
Güzel bir çalışma olmuş.

teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1424983428,1424983249][/DOUBLEPOST]
---
senden Sultan Ahmet Camiisini bekliyorum :)

herkesin dini düşüncesine saygım vardır fakat benim herhangi bir dini görüşüm olmadığı için ne cami nede bir kilise yaparım. :)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
teşekkürler fakat ismin çok kötü birşeyi hatırlatıyor bana :)

teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1424983428,1424983249][/DOUBLEPOST]

herkesin dini düşüncesine saygım vardır fakat benim herhangi bir dini görüşüm olmadığı için ne cami nede bir kilise yaparım. :)
O zaman Ayasofya yı yapabilirsin değilmi ?

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendime özel düşüncemi yazmadım gördüğüm şeyi yazdım 1 haftadır bu proje üzerinde çalışıyorumm çalıştım emeğimle elimle world editsiz tek tek kat çıkarak yaptım resime bakarak ve youtubedeki daha önceden bu binayı yapanlara baktım onlar sadece dışını yapmış bırakmış cam bile koymamış ben tek tek hepsine cam koyup tek tek tüm katlarını oluşturup içini doldurdum..

Bu demek oluyorki gerçekten iyi olmuş demektir... :)
O gördüğün şey senin öznel düşüncen oluyor zeka küpü :) WE'in zamandan tasarruf sağladığını ve yapıyı estetik olarak güzelleştirmediğini bunun sadece senin hayal gücüne bağlı olduğunu bilmeni isterim. Zaten yaptığın yapının 1 haftalık bir uğraşın sonucu değil 30 dakika bile almayacak bir yapı, niceler empire states binasını yaptı. Keşke doğru referanslardan baksaydın,neyse.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
LÜTFEN SAVE DOSYASINI VER PATLATMAK İÇİN CAN ATIYORUM
I ** A GRIEFER !!!!
PFF SANSÜR
BEN BİR GRIEFERİM :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
Çok güzel olmuş bayaa emek verilmiş gibi duruyor :)
İçi pek iyi olmamış bence.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş bayaa emek verilmiş gibi duruyor :)
İçi pek iyi olmamış bence.
teşekkürler mesajın için yalnız içini şu an daha güzel yaptım o resimlerde evet pek güzel durmuyor..daha sonradan paylaşacağım içini

O gördüğün şey senin öznel düşüncen oluyor zeka küpü :) WE'in zamandan tasarruf sağladığını ve yapıyı estetik olarak güzelleştirmediğini bunun sadece senin hayal gücüne bağlı olduğunu bilmeni isterim. Zaten yaptığın yapının 1 haftalık bir uğraşın sonucu değil 30 dakika bile almayacak bir yapı, niceler empire states binasını yaptı. Keşke doğru referanslardan baksaydın,neyse.

30 dakika he vallahi yazıklar olsun ben eğer bunu 30 dakikada değil 5 saatte değil 8 saatte bile yaptıysam tüm dünyanın en rezil insanıyım yazık okadar emeğimi tuttun yarım saatlik dedin ya daha bir şey demiyorum yazıklar olsun....Kıskançlıkta son nokta

herşeyi geçtim bari resimlere baksaydın saat gözüküyordu yarım saat mi yoksa değilmi ama onu bile yapmamışssın baştan salma mesajlar verip milletin emeklerini bir hiç yerine koyuyorsun yarım saat ? :) git bak resimlerin yapım aşamasına yarım saat gibi duruyormu ama dediğim gibi nedesemde anlamassın diyecek söz bulamadım koskoca emeğimi yarım saate indirdin ya helal olsun devam et iyi yoldasın[DOUBLEPOST=1424989521,1424989483][/DOUBLEPOST]
dostum bu linkteki dosya benim yapımmı benim yapımsa nerden bulundu onu anlamadım

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok guzel bravo

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
teşekkürler mesajın için yalnız içini şu an daha güzel yaptım o resimlerde evet pek güzel durmuyor..daha sonradan paylaşacağım içini

30 dakika he vallahi yazıklar olsun ben eğer bunu 30 dakikada değil 5 saatte değil 8 saatte bile yaptıysam tüm dünyanın en rezil insanıyım yazık okadar emeğimi tuttun yarım saatlik dedin ya daha bir şey demiyorum yazıklar olsun....Kıskançlıkta son nokta

herşeyi geçtim bari resimlere baksaydın saat gözüküyordu yarım saat mi yoksa değilmi ama onu bile yapmamışssın baştan salma mesajlar verip milletin emeklerini bir hiç yerine koyuyorsun yarım saat ? :) git bak resimlerin yapım aşamasına yarım saat gibi duruyormu ama dediğim gibi nedesemde anlamassın diyecek söz bulamadım koskoca emeğimi yarım saate indirdin ya helal olsun devam et iyi yoldasın[DOUBLEPOST=1424989521,1424989483][/DOUBLEPOST]
dostum bu linkteki dosya benim yapımmı benim yapımsa nerden bulundu onu anlamadım
Seniin yapımın değil :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@minefield komik şey seni ego tatmini yapıp kim olduğumdan bahsetmeyeceğim. Kendinide çok yükseklerde görme büyük bir özgüven patlaması yaşıyorsun ciddi olarak söylüyorum, yarım saat alabilecek yapı. Gelipte bana bunun senin 1 haftanı aldığını savunmaya çalışma ^^