empire states building çalışmam (çok iyi oldu)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İç kısımda taban yeşil olunca toprak zannettim .-. Yoksa öyle mi ._.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@minefield komik şey seni ego tatmini yapıp kim olduğumdan bahsetmeyeceğim. Kendinide çok yükseklerde görme büyük bir özgüven patlaması yaşıyorsun ciddi olarak söylüyorum, yarım saat alabilecek yapı. Gelipte bana bunun senin 1 haftanı aldığını savunmaya çalışma ^^

evet ego sahibi bir yapım olabilir bundan sanane uğraştım yaptım hiç olmassa bir hedef koydum kendime sen onu bile yapamadan anca burdan millete laf yetiştiriyorsun belliki nasıl kıskanmışsın madem 30 dakikalık bir çalışma e yap ozaman sende aynısımı bir 30 dakikayada görelim burda millete boş boş laflar atma bak senden başka şuana kadar yapıma kötü oldu iğrenç oldu diyen varmı ?

yok!!

çünkü herkesin emeğe saygısı var senin gibi bencil egoist değil yarım saatlik çalışmaysa sende yap bi yarım saatede görelim boş boş konuşma burda

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
evet ego sahibi bir yapım olabilir bundan sanane uğraştım yaptım hiç olmassa bir hedef koydum kendime sen onu bile yapamadan anca burdan millete laf yetiştiriyorsun belliki nasıl kıskanmışsın madem 30 dakikalık bir çalışma e yap ozaman sende aynısımı bir 30 dakikayada görelim burda millete boş boş laflar atma bak senden başka şuana kadar yapıma kötü oldu iğrenç oldu diyen varmı ?

yok!!

çünkü herkesin emeğe saygısı var senin gibi bencil egoist değil yarım saatlik çalışmaysa sende yap bi yarım saatede görelim boş boş konuşma burda
Aslına bakılırsa yarım saatte bunun milyonlarca kopyasını da yapabilirim de bence boşuna tartışıyorsunuz.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslına bakılırsa yarım saatte bunun milyonlarca kopyasını da yapabilirim de bence boşuna tartışıyorsunuz.

yap hatta videoyada çek daha sonrada gel burda paylaş neden tartışıyorsun ? boş boş konuşma yap videoya çek gel burayada paylaş ozaman.

edit:Evet world edit programla yaparsın anca

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@minefield komik şey seni ego tatmini yapıp kim olduğumdan bahsetmeyeceğim. Kendinide çok yükseklerde görme büyük bir özgüven patlaması yaşıyorsun ciddi olarak söylüyorum, yarım saat alabilecek yapı. Gelipte bana bunun senin 1 haftanı aldığını savunmaya çalışma ^^
Sen yarım saatte yapıyor olabilirsin o 1 haftada yapmıştır olamaz mı? Ben bir insan modelini 6 saatte yapıyorum başkaları 20 dakikada yapıyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
@minefield kardeşim sen @Tario76 @Kaan697 nin yaptığı yapılar planetminecraft gibi sitelerde ana sayfaya çıkmış yapılar
ve world edit hızlandırıcıdır ve zaman değerlidir world edit sana /bina dik deyince empire states dikmiyor