muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
İç kısımda taban yeşil olunca toprak zannettim .-. Yoksa öyle mi ._.
@minefield komik şey seni ego tatmini yapıp kim olduğumdan bahsetmeyeceğim. Kendinide çok yükseklerde görme büyük bir özgüven patlaması yaşıyorsun ciddi olarak söylüyorum, yarım saat alabilecek yapı. Gelipte bana bunun senin 1 haftanı aldığını savunmaya çalışma ^^
Aslına bakılırsa yarım saatte bunun milyonlarca kopyasını da yapabilirim de bence boşuna tartışıyorsunuz.evet ego sahibi bir yapım olabilir bundan sanane uğraştım yaptım hiç olmassa bir hedef koydum kendime sen onu bile yapamadan anca burdan millete laf yetiştiriyorsun belliki nasıl kıskanmışsın madem 30 dakikalık bir çalışma e yap ozaman sende aynısımı bir 30 dakikayada görelim burda millete boş boş laflar atma bak senden başka şuana kadar yapıma kötü oldu iğrenç oldu diyen varmı ?
yok!!
çünkü herkesin emeğe saygısı var senin gibi bencil egoist değil yarım saatlik çalışmaysa sende yap bi yarım saatede görelim boş boş konuşma burda
Aslına bakılırsa yarım saatte bunun milyonlarca kopyasını da yapabilirim de bence boşuna tartışıyorsunuz.
Video ekipmanım yok ama bekle resim çekip atacağım yapmaya başlıyorumyap hatta videoyada çek daha sonrada gel burda paylaş neden tartışıyorsun ? boş boş konuşma yap videoya çek gel burayada paylaş ozaman.
Video ekipmanım yok ama bekle resim çekip atacağım yapmaya başlıyorum
niye ben aptal mıyım kıymetli, değerli ve çok önemli olan zamanımı aptal bir oyunda blok koyarak geçireyim aynı amaca daha kolay ulaşabilmek varken? Emektar madalyası veriyorlar sanki şu komplekse bakevet sen anca world editle yaparsın zaten
Walking EGOevet sen anca world editle yaparsın zaten
Sen yarım saatte yapıyor olabilirsin o 1 haftada yapmıştır olamaz mı? Ben bir insan modelini 6 saatte yapıyorum başkaları 20 dakikada yapıyor.@minefield komik şey seni ego tatmini yapıp kim olduğumdan bahsetmeyeceğim. Kendinide çok yükseklerde görme büyük bir özgüven patlaması yaşıyorsun ciddi olarak söylüyorum, yarım saat alabilecek yapı. Gelipte bana bunun senin 1 haftanı aldığını savunmaya çalışma ^^
yalan üstteki resimdeki komut@minefield kardeşim sen @Tario76 @Kaan697 nin yaptığı yapılar planetminecraft gibi sitelerde ana sayfaya çıkmış yapılar
ve world edit hızlandırıcıdır ve zaman değerlidir world edit sana /bina dik deyince empire states dikmiyor
Hadi lan ordan binvox kullanmışsın bizi yiyorsun. Yeter artık ya herkesin yapısına kimse karışamaz!yalan üstteki resimdeki komut
//empirestates 5
O öyle yapar bu böyle yapar herkesin yapısına kimse karışamaz.Hadi lan ordan binvox kullanmışsın bizi yiyorsun. Yeter artık ya herkesin yapısına kimse karışamaz!