öncelikle herkesin zamanı kıymetli ve değerlidir ayrıca minecraft forumunda bulunup mesaj girip minecraft oyunu hakkında aptal bir oyun demen pek bir çelişki olmuş...şaşırtıcı kendi kendini çökezliyorsun resmen....2.olarak forumda minecraft oynayan herkese dahası minecraftta survival oynayan evler inşa eden herkese hakaret etmiş oluyorsun....Yine büyük bir ters çelişki daha yorum yapmayı bilmeden yorum yapmak ve insanın kendi kendini batırmasıda tam sende olan bir yetenek sanırım tebrikler
emektar madalyası vermiyorlar tabii ki ama önemli olanda o zaten insanın acaba ben istesem neler yaparım demesi ve yapması ben bu yapıya ilk başladığımda acaba bunu gerçekten yapabilecekmiyim diyordum içimden çünkü resme bakarak yaptım...Gidipte bir world editten kopyalayıp 5 tane birden yapmadım yani yapamıyacağın birşeyi başkasının yaptığı şeyle kıyaslayıp kendini küçük duruma düşürme yinede tekrar söylüyorum sıkıysa yap elin ve emeğinle yarım saatte bu yapının aynısını defolup gidicem bu forumdan bukadarda açık söylüyorum birde utanmadan gitmiş 5 tane binayı kopyalayıp al yaptım demiş yazık.......
evet tabikide yapılır ben yapılmaz demiyorum.......
fakat açtığım konuyu birazcık okursan yazımın taa en başından belirttiğim gibi worrld edit kullanmadan acaba elimle yapabilirmiyim diyip yaptım fakat yukarıda alıntı yaptığım arkadaş ve diğerleri hala üsteleyerek ben bunu world editle 5 tane birden yaparım gibi yazılar yazmış 0 emeğe saygı 0 anlayış 0 insanlık....
ne olucak bu forumun hali ?[DOUBLEPOST=1425074390,1425074319][/DOUBLEPOST]
aynen dostum önce kalıbı hazırlayıp sonra hazırlayıp dolduruyorum en pratik yöntem bu ama bazı arkadaşlar kıskançlıkta hat safa yapıp bukadar emekle uğraştığım yapıyı yarım saatte felan yaparım diyolar e yap diyorum gidip world editle 5 tane birden yapıp al yeterlimi diyorlar cidden yazık..