En İyi Mobil Oyunlar

lSincapl

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,060
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,108
Puanları
6,790
ilkini 10 dakika oynadıktan sonra sıkıldım. şu an piyasada ne kadar moba oyunu varsa oynuyorum. mobile legends, onmyoji arena, arena of valor. şimdi de extraordinary ones oyununu bekliyorum. bunlar dışında şimdi identity V diye bir oyuna rastladım. daha önce oynamışım galiba, hesabım varmış. bildiğiniz dead by daylight. ha bir de prop hunt tarzı bir oyun var onu oynuyorum ismi aklımda değil şimdi. o da eğlenceli.
Identity V'ı canım çekti de oyun açılmıyor, sen nasıl oynayabildin la?
 

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
Mesajlar
1,671
En iyi cevaplar
19
Beğeniler
1,746
Puanları
5,090
Ruh hali
Telefonda ve bilgisayarda oynanabilen Geometry Dash isimli oyunu şiddetle tavsiye ediyorum, telefondaki tüm oyunlarını bitirdim sayılır. Hatırladığım kadarıyla mobil kullanıcılarına özel birden fazla oyunu vardı.
 

Astor

Titanik
.
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
176
Puanları
490
Ruh hali
Bayramları köye giderim. Köye gidince de telefonumu eksik etmem. Köyde de oynadığım oyunlardan birisi Subway Surfers olur. Subway Surfers'ı çoğu kişi biliyordur, bir puan toplama oyunu. Oyunda polisler sizi kovalar ve trenlerin üstünden zıplayarak, koşarak ve bunun gibi eylemlerde bulunarak polisten kaçarsınız. 1. olmak için çaba sarfetmek de en zevk verenlerinden... Diğer bir oyun ise Slither.io olur. Slither.io'da puan toplayarak büyük bir yılan olmaya çalışır ve düşmanınızı yenersiniz. Ben de bu oyunu oynarken çok zevk alırım. Büyük bir yılana erişmek ve diğer yılanları öldürmek gerçekten de heyecan verici.
 

DarkOnly

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
20
Ruh hali
Bende Brawl Stars oynuyorum baya güzel oyun.
bencede brawl stars güzel oyun ama şu an bozduğunu düşünüyorum çok sıkıcı oldu ve artık nerdeyse 2 yıldır brawl oynuyorum 1 yıldır nerdeyse karakter çıkmıyor bu yüzden oyunu bıraktım şu an pek tavsiye etmiyorum
 

DarkOnly

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
20
Ruh hali
sana önerim iyi oyun olarak
kafa topu 2
Minecraft PE
Dream League Soccer 19
Mobile Legends (eyer MMORG seviyorsan)
Pubg Mobile
Helix Jump (sıkıldıysan)
Ovilex in bazı oyunları
Gangster Vegas (Vegas Gangsteri)
Mortal Combat X
Gameloft oyunları
Blitz Brigade (favorilerimden)
N.O.V.A 3
Modern Combat
Dungeon Hunter
Asphalt 9 Legends
CrossFire (çok yer kaplıyor ama iyidir)
bu oyunlar sana önerim herkezin aynı aynı oyunları sevmediğini biliyorum lütfen kötü yorum yapmayın
 

DarkOnly

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
20
Ruh hali
bu arada bende İdentity i merak ettim şuana kadar hiç oynamadım lütfen birisi bana bu İdentity adlı oyunu anlatabilirmi bir zamanlar play storeden fotolarına balmıştım ama korku oyununa benzettim biri bana birazcık bu oyunu anlatabilirmi
 

KartalMC

Kartal Minecraft Sunucusu
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Ruh hali
European War 4 : Napoleon.Ben zaten çocukluğumdan beri ülke yönetimi,strateji ve özellikle savaş stratejisi oyunlarından yanayım ve bu oyun aradığım 2 özelliği de bulunduruyor.Oyun Napolyon Savaşları'nın geçtiği dönemde geçiyor ve o dönemde yaşanan savaşları 2 senaryo şeklinde yaşıyorsunuz.1.senaryo Koalisyon yani İngiltere ve müttefiklerinin kazandığı,tarihte de gerçekleşmiş olan senaryo.2.senaryo ise Napolyon ve müttefiklerinin kazandığı,alternatif bir tarih.Bir de geniş alanlı savaşları sevenler için Conquest görevleri var bunlar da 4 tane Avrupa ve 2 tane Amerika haritasından oluşuyor.Conquest'lerde istediğiniz ülkeyi seçip tüm düşmanlarınızı yok etmeniz,müttefik ülkelere saldırmamanız gerekiyor.Oyunda metal ve farm şeklinde 2 eşya var ve metali şehirlerde asker üretmek,farmları ise o askerleri yetiştirmek için kullanıyorsunuz.Şehrin seviyesi ne kadar yüksekse o kadar güçlü askerler yetiştirebilirsiniz ve şehirler 1 ile 7 arasındadır,6 ve 7 ise sadece Londra ve Paris gibi mega-şehirlerindir ve upgrade edilemez.Oyun sıra şeklinde ilerliyor,bir düşmanlarınız,bir siz şeklinde.Senaryo görevlerinde yok etmeniz gereken generaller veya ele geçirmeniz gereken şehirler var,örneğin Waterloo Savaşı'nda Brussels ve Le Havre şehirlerini ele geçirmeniz ve bunu 20 sıra geçene kadar yapmanız gerekiyor.

Yalnız reklam yapar gibi tanıttım oyunu :D
 

dirarhadad

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
20
Ruh hali
blade II the return of evil, overhit, clumsy ninja, monster hunter stories game on apknite
 
Son düzenleme:

Morona

Kömür Madencisi
Mesajlar
139
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
141
Puanları
640
Ruh hali
Mobil oyun değil ama mobil uygulama söyleyebilirim. Freerice, hem yabancı dilini geliştiriyor hem de uygulama üstünden çıkan reklamların bir kısmı bağışlanıyor.
 

Üst