En İyi Dostların Oyunu

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar :)
Bu oyunda birisi en iyi arkadaşlarını ve o arkadaşlarının üçünüde neden sevdiğini söyleyecek ve oyun öyle öyle devam edecek.Pek oyun sayılmaz ama olsun :)
ÖRNEK:
Hiç Kimse - (İsterseniz isim yazabilirsiniz.)
Neden:Çünkü bana abi diyorlar.

Son düzenleme:

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@BeyondBirthday - Kemal
Seviyorum bu abimi. Benden yaşça büyük. Abi denilecek kapasitesi var. Yaşa göre abi demiyorum ben. Benimle aynı fantezileri var, kanı çok seviyor, konuşma stilimiz aynı. Seviyoruz birbirimizi.
@BT_GoD - İsmini vermek istemiyorum (izni olursa veririm)
Saygı duyulacak bir insan. Kurallara uyar, düzgün davranır. Böyle insanları bulmak zor artık. Bu da "abi" dediğim nadir insanlardan.
@AzlaazTR - Salih
Saygı duyulacak insan diyemeyiz ama herke saygı gösterilmeli. İyi arkadaşlık ediyor.

Daha çok var ama 3 tane demişsin ^-^
O kuralı kaldırdım daha yazabilirsiniz ^^

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
2 Kişide Beni Etiketlemiş <3
@Bestia İSmini Vermek İstemiyor.
İyi Bi İnsan ve Ona Saygi Duyuyorum
@Zorinkun_ Gürkan Adam King İyi Bir Arkadaş :)
@AtomTR Adini bilmiyom bu amcanin ama iyi insandir.
@Schaffer79 Bana Cc/kodlaycilik/tekkit'i öğreten Ustam. :)
@AxcelaD İyi bir İnsan lao :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Laloww - Çünkü Allah tan korkan birisidir dürüst biridir çok iyidir bencillik yapmaz yalan söylemez küfür/argo kullanmaz şifreni versen çalmayacak kadar güvenilir biridir

@Coolkinq12 - Bazen komik şakalar yapıp beni güldürür iyi bir insandır severim onu :)

@AzlaazTR - Lalovla aynı diyebiliriz

@RaptorEX - samimiyiz :D güvenilir dürüst biridir

@Minecraftplayerr - Kodlamacılığa ilk başladığımda bana gamemaker kodlamasını öğreten ustam :) Artık gamemakerden fazlasını biliyorum :D

Son düzenleme:

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Laloww_ iyi sevecen biri küfürü ağzına almaz

@Sonicexe ona benzemeye başladım

@Cobra_HD Bana eclipse yi öğretti[DOUBLEPOST=1410162848,1410162742][/DOUBLEPOST]
@Laloww - Çünkü Allah tan korkan birisidir dürüst biridir çok iyidir bencillik yapmaz yalan söylemez küfür/argo kullanmaz şifreni versen çalmayacak kadar güvenilir biridir

@Coolkinq12 - Bazen komik şakalar yapıp beni güldürür iyi bir insandır severim onu :)

@AzlaazTR - Lalovla aynı diyebiliriz

@Minecraftplayerr - Kodlamacılığa ilk başladığımda bana gamemaker kodlamasını öğreten ustam :) Artık gamemakerden fazlasını biliyorum :D

La ben yok muyum raptorex?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
oha ya bukadar mi çok seven var beni 3 kişide etiketlemiş :)