- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben Minecraft hakkında Netliği güzel,çekerken kasmayan bir Video Çekme programı istiyorum.Önerileriniz neler?
FRABS olmayacak.
FRABS olmayacak.
Net çekiyor mu peki?Easy Screen Recorder kullanıyorum.
Link :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Camtasia Studio 8 hakkında biraz bilgi versene.camtasia studio 8
süperçeker
video edit programı ama ekran video suda çeki o google da yazarsan bissürü link çıkar bende var ve çok kullanışlı hem ço iyi bi video istiyosan 4GB filan olur ve bunu youtuba filen nasıl yüklersin bendenedim çooookk uzun sürerCamtasia Studio 8 hakkında biraz bilgi versene.
Bandicam filan yalan Sen bi camtasia yı dene bandicami unutursun söylediklerinin hepsi ve daha fazlası var hatta logo yu 3d yabıp etrafında çevirebiliyosunBandicam kasmaz ve güzel çeker istediğin bir yere logo ekleyebilirsin videolarının boyutu daha küçük olur ama nettir
Bana indirme linkini atar mısın? İnternette bulamadım.Bandicam filan yalan Sen bi camtasia yı dene bandicami unutursun söylediklerinin hepsi ve daha fazlası var hatta logo yu 3d yabıp etrafında çevirebiliyosun
Bandicam En İyisi Bence GürkanTR Sen Ona İnanmaBandicam filan yalan Sen bi camtasia yı dene bandicami unutursun söylediklerinin hepsi ve daha fazlası var hatta logo yu 3d yabıp etrafında çevirebiliyosun