En İyisi Okumamak

AKILLI_JOCUK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün yaşanana bir olayı anlatcam sizlere kısaca anlatayım isteyenlere uzununu anlatırım :D başlıyorum:şimdi ben biriyle kavga ettim ve ona dava açtım. karakoldan yeni geldik ve bu olay okulda oldu okula gitmeyin dışardan okuyun en iyisi okul=bela almak 'tır ve aynen öyle bonzaimi ararsın uyuşturucumu ararsın ne ararsan var. ve ben bi karar verdim okumayacağım bırakcam okulu. hergün kavga hergün kavga en iyisi çaycıya gir çalış *_* isteyenlere olayı anlatablrm

blackicekadir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
30 yaşindadamı çaycıda çalışıcan yaz tatilinde git bi yere çırak gir bak bakiyim çalışmak o kadar kolaymı

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 yaşındaki abiler gelip okulda yaşanan bir olaydan etkilenip korkup okulu bırakcam diyor.Ne *** yersen ye çalışmayı o kadar kolay sanma o çaycıda da aylık en fazla 100 tl zor alırsın.Cahil bir pislik olup ortada gezinirsin öyle.

AKILLI_JOCUK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
10 yaşındaki abiler gelip okulda yaşanan bir olaydan etkilenip korkup okulu bırakcam diyor.Ne *** yersen ye çalışmayı o kadar kolay sanma o çaycıda da aylık en fazla 100 tl zor alırsın.Cahil bir pislik olup ortada gezinirsin öyle.
1kişiye karşı 35kişi düşüneblyrmsn? benim durduğum mevkideki okul şehirin en kötü en belalı okulu ztn[DOUBLEPOST=1412793321,1412793271][/DOUBLEPOST]dışardan okumayı düşünoyorum

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle onu savunmuyorum ama her çöpçü, çaycı okulu bırakmış kişiler değil çoğu şanssız...
Ve cahillik bilgisizlik değil onu bilik uygulamama

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bizim Lise'ye gelip para isteyen kızlara taciz eden ünivesiteliler var peki biz napıyoruz sopayi alıyoruz bonzai Atıyolar havadan. :D

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin orada tek okul mu var ? Açık Öğretim orada yasak mı ? Direk okumayı bırakmak nedir.. Babanın sana devredecek fabrikaları yoksa sıkar biraz. Aklını başına topla bence.