En sevilen anı bozmak

VirusWeb16

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Amacımız üstteki üyenin en sevineceği ana tek cümle ekleyerek mahvetmek ve yeni bir anı yazmak. (Anı gerçek olmasına gerek yok kafanızdan atabilirsiniz. Sadece sevilecek bir şey olsun yeter.)
Ben yazıyorum ilk olarak.
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım.

Örnek yazayımda bir anlamayanlara
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım. "Sonra sevinçten bilgisayara tekme attım ve minecraft bozuldu."
Anım :
Bla Bla Bla

Cümlenizi tırnak içine alın ki belli olsun
Son ayrıntı cümlenin nerede olduğu önemli değil yeter ki anıyı mahvetsin ve tek cümle olsun.
başlayınn.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım. ''Sonra pıreşşırr pıleytlere farketmeden bastım ve kabooooooommm''

Anım:
Bana bir eski pc hediye edildi. Sabri Kraldan minecraftı gördüm. Aha dedim tam bana göre yapılmış bi oyun. İndirmek istedim ama crash verdi. Günlerce uğraştım. Aylarca uğraştım. Yıllarca uğraştım. Asırlarca uğra... (bu bölüm şakaydı .s)
Evet yaklaşık 2 senedir minecraft oynayamadım her yeri kırıp dökmeye başladım. Dedim o oyun bana gelecek. En sonunda pcm değişti ve buuum Açıldı. Kırdığım döktüğüm yerleri düzelttim ve heyecanla oyunumu oynuyordum.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bana bir eski pc hediye edildi. Sabri Kraldan minecraftı gördüm. Aha dedim tam bana göre yapılmış bi oyun. İndirmek istedim ama crash verdi.Günlerce uğraştım. Aylarca uğraştım. Yıllarca uğraştım. Asırlarca uğra... (bu bölüm şakaydı .s)
Evet yaklaşık 2 senedir minecraft oynayamadım her yeri kırıp dökmeye başladım. Dedim o oyun bana gelecek. En sonunda pcm değişti ve buuum Açıldı. Kırdığım döktüğüm yerleri düzelttim ve heyecanla oyunumu oynuyordum. Taa ki babam gelip notlarımdan dolayı bilgisayarımı bir yıllığına yasaklayana kadar , içtim kendimi alkole vurdum , kırdım döktüm ama nafile. Son çare olarak inşaat tepesine çıktım , kolum kopsa bu kadar üzülmezdim sanırım. Babam geldi elinde bilgisayar kasası ile ve dedi ki ; "Bunun için miydi ? Bütün bunlar cidden bunun için miydi ?" der ve bilgisayarı balyozla kırar. En son hatırladığım hastanedeydim , bunuda benim yerime sefqili babam yazmakta.

ANIM

1.5 yıl boyunca peşinden koştuğum , hayatımın anlamı olarak nitelendirdiğim , geleceğe dair planlar kurduğum , onsuz nefes bile alamam dediğim kız.İyi bir arkadaşlığımız yoktu , hani bazıları arkadaş olarak başlar ya bizde öyle değildi , kız ona karşı ne hissettiğimi biliyordu bu yüzdende arkadaşlık kurmaya çekinir oldum , bırak arkadaşlık kurmayı konuşmaya bile . Bir süre sonra yollarımız ayrıldı ,o başka okula ben başka aklımdan çıkmadı , gidipte başkasına da bakmadım , bakamadım . Bir süre sonra tekrar karşılaştık , numarasını aldım birkaç hafta konuştuk sonra arkadaşımın ısrarı ile ne hissettiğimi söyleme karar verdim . Ümitliydim aslında ...

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana bir eski pc hediye edildi. Sabri Kraldan minecraftı gördüm. Aha dedim tam bana göre yapılmış bi oyun. İndirmek istedim ama crash verdi.Günlerce uğraştım. Aylarca uğraştım. Yıllarca uğraştım. Asırlarca uğra... (bu bölüm şakaydı .s)
Evet yaklaşık 2 senedir minecraft oynayamadım her yeri kırıp dökmeye başladım. Dedim o oyun bana gelecek. En sonunda pcm değişti ve buuum Açıldı. Kırdığım döktüğüm yerleri düzelttim ve heyecanla oyunumu oynuyordum. Taa ki babam gelip notlarımdan dolayı bilgisayarımı bir yıllığına yasaklayana kadar , içtim kendimi alkole vurdum , kırdım döktüm ama nafile. Son çare olarak inşaat tepesine çıktım , kolum kopsa bu kadar üzülmezdim sanırım. Babam geldi elinde bilgisayar kasası ile ve dedi ki ; "Bunun için miydi ? Bütün bunlar cidden bunun için miydi ?" der ve bilgisayarı balyozla kırar. En son hatırladığım hastanedeydim , bunuda benim yerime sefqili babam yazmakta.

ANIM

1.5 yıl boyunca peşinden koştuğum , hayatımın anlamı olarak nitelendirdiğim , geleceğe dair planlar kurduğum , onsuz nefes bile alamam dediğim kız.İyi bir arkadaşlığımız yoktu , hani bazıları arkadaş olarak başlar ya bizde öyle değildi , kız ona karşı ne hissettiğimi biliyordu bu yüzdende arkadaşlık kurmaya çekinir oldum , bırak arkadaşlık kurmayı konuşmaya bile . Bir süre sonra yollarımız ayrıldı ,o başka okula ben başka aklımdan çıkmadı , gidipte başkasına da bakmadım , bakamadım . Bir süre sonra tekrar karşılaştık , numarasını aldım birkaç hafta konuştuk sonra arkadaşımın ısrarı ile ne hissettiğimi söyleme karar verdim . Ümitliydim aslında ...
Ahahah
sonunun hiç böyle olacağını düşünmemiştim harika ya :D

VirusWeb16

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1.5 yıl boyunca peşinden koştuğum , hayatımın anlamı olarak nitelendirdiğim , geleceğe dair planlar kurduğum , onsuz nefes bile alamam dediğim kız.İyi bir arkadaşlığımız yoktu , hani bazıları arkadaş olarak başlar ya bizde öyle değildi , kız ona karşı ne hissettiğimi biliyordu bu yüzdende arkadaşlık kurmaya çekinir oldum , bırak arkadaşlık kurmayı konuşmaya bile . Bir süre sonra yollarımız ayrıldı ,o başka okula ben başka aklımdan çıkmadı , gidipte başkasına da bakmadım , bakamadım . Bir süre sonra tekrar karşılaştık , numarasını aldım birkaç hafta konuştuk sonra arkadaşımın ısrarı ile ne hissettiğimi söyleme karar verdim ."Ancak bana bir tokat salladı ve hayatım yamuldu." Ümitliydim aslında ...

A N I M

En sevdiğim bilgisayarı almaya gitmiştim. Sonunda bir monster notebook um olacaktı. Bilgisayarı açarken içim içimi yiyordu. Bilgisayar açıldı. Oyunsuz olmaz diyerekten direk Assassins Creed Unity açtım. Çok güzel çalışıyordu ve 1 günde oyunu süper bir şekilde bitirdim. Sevinçten patlayacak gibiydim. Ta ki bilgisayarın parasını tam vermediğimi öğrenene kadar.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim bilgisayarı almaya gitmiştim. Sonunda bir monster notebook um olacaktı. Bilgisayarı açarken içim içimi yiyordu. Bilgisayar açıldı. Oyunsuz olmaz diyerekten direk Assassins Creed Unity açtım. Çok güzel çalışıyordu ve 1 günde oyunu süper bir şekilde bitirdim. Sevinçten patlayacak gibiydim. Ta ki bilgisayarın parasını tam vermediğimi öğrenene kadar.
Ama çalıştım kazandım parasını ödedim!
ama kardeşim bilgisayar oynarken virüs indirdi ve bu güzel günlerimi mahvetti!

ANIM
Ona okadar aşıktımki okulda ona bakmaktan ders dinlemiyordum,yüzündeki o gülümseme o masum bakış! gözlerimi kamaştırıyordu her gece ağlıyordum ALLAH'a dua ediyordum ama nafile.
o yüzüme bile bakmıyordu arada sırada konuşkanlığımız oldu ama genede beni sevmiyordu,bir gün ona sevdiğimi açıkladım ve kabul etti o gün hayatımın en güzel günüydü! Ta ki...