VirusWeb16
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Amacımız üstteki üyenin en sevineceği ana tek cümle ekleyerek mahvetmek ve yeni bir anı yazmak. (Anı gerçek olmasına gerek yok kafanızdan atabilirsiniz. Sadece sevilecek bir şey olsun yeter.)
Ben yazıyorum ilk olarak.
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım.
Örnek yazayımda bir anlamayanlara
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım. "Sonra sevinçten bilgisayara tekme attım ve minecraft bozuldu."
Anım :
Bla Bla Bla
Cümlenizi tırnak içine alın ki belli olsun
Son ayrıntı cümlenin nerede olduğu önemli değil yeter ki anıyı mahvetsin ve tek cümle olsun.
başlayınn.
Ben yazıyorum ilk olarak.
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım.
Örnek yazayımda bir anlamayanlara
Minecraft ta elmas madeni buldum ve kazarak ileri gittim. İlerisinde bir chest vardı. Tamamen Elmas Blokları ile doluydu. Sevincimden haykırdım. "Sonra sevinçten bilgisayara tekme attım ve minecraft bozuldu."
Anım :
Bla Bla Bla
Cümlenizi tırnak içine alın ki belli olsun
Son ayrıntı cümlenin nerede olduğu önemli değil yeter ki anıyı mahvetsin ve tek cümle olsun.
başlayınn.