enchli yay düşüren iskelet

LaST-LeGioN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sabah survial oynuyordum yani 5dk önce :D 2 iskelet beni öldürdü. biririnin elinde enchli yay vardı. suyun içindeydiler yanmıyorlardı o yüzden. zor modda oynuyordum. benim elimde taş kılıç vardı beni öldürünce elindeki enchli yayı bırakıp taş kılıçı aldı. bende onu öldürüp hem enchli yayı hemde taşkılıcı geri aldım. şimdi bir iskeletin taş kılıç alması ve enerjisi %100 olan (güç 2 yumruk 1 ) enchli yay düşürme olasılığı kaç? resimleri atıyım:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:)

MythSlaughter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
böyle bir yay çıkması %0 iskeletten çıkan yayların canı çok az oluyor ve full olan yaylar çıkmıyor biraz yalan gibi geldi bana çünkü elinde iskeletin elinde enchli yay olduğuyla ilgili bir fotoğraf yok ve büyük ihtimalle enchanttan basılmış çünkü bunu yapan örste bassaydı ''yay'' yazısının biraz eğimli olacağını ve anlaşılacağını biliyordu :sırıtmak: :sırıtmak: ve ikselete 2 item atarsan sadece 1ini alabilirsin :))D yine sherlock holmes yaptınyala beni ::sırıtmak:

LaST-LeGioN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yemin ederim enchli yay çıktı. kendim yapmadım.[DOUBLEPOST=1371909385,1371909079][/DOUBLEPOST]creativede olmadan nasil basayım? yemin ettim daha ne yapıyım. inanan inanır.[DOUBLEPOST=1371909575][/DOUBLEPOST]ben o enchli yayı iskeleti öldürüp almadım. o enchli yayı bırakıp taş kılıcı aldı. sonra onu öldürüp, önceden beni öldürdüğünde düşen itemlerimi aldım. alırkenbuldum yayı