Ender Ways [KÜÇÜK EGO TOPLARI - Bir Zindev Eseri

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Merhaba gençler son bir kaç gündür uğraştığım ve tatil paramı çıkaracağını da düşündüğüm eklentim olan Ender Ways size yaşan Orbları yönetme imkanı sunuyor.
Yönetmek derken nasıl diye soracak olursanız ? Basbaya yönetmek,orbun yapacağı her hamleyi belirlersin.
Waypoint sistemi ile orbun yolunu çizdikten sonra her waypointe farklı eventler koyabilirsiniz.Waypoint 1'de 5 saniye bekle Waypoint 27'de oyuncuya elmas kazma ver gibi.
'Peki bunu nerelerde kulllanabiliriz ?' sorusunu duydum sanki ?
İstediğin her yerde kullanabilirsin,senin yaratıcılığına kalmış bir şey.

Spigot Linki Için Tıkla

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkçe yapıp laf soktursana qew:QWE:

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.9 Da Eklenen Bir Yaratık Vardı Shulker Mi Ne Onun Attığı Topa Benziyor Sanki

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum 1.9 İçin Yapılamaz Diye Düşündüm[DOUBLEPOST=1439645268,1439645188][/DOUBLEPOST]Ve Ekleme Olarak Bunu Renk Değişkeni Olursa Daha Hoş Gözükebilir Ama Server Ciddiyse Ciddiyetini Bozar
Evladım shulker ile Ender Ways arasında devasa bir fark var.
Spigot sayfasına girersen zaten anlarsın.
Shulker 1.9'da çıkmışl bir mob,attığı oklar güdümlü ve ardından yeni çıkan bir parçacık efekti geliyor.
EnderWays iki lokasyon arasında geometrik hesaplama yaptıktan sonra bu iki lokasyon arasından RedDust ile oluşturulmuş bir Orb geçiriyor.
Fakat bu orba;
-Kullanım için süre ekleyebilirsin(2 saate bir tabelasına tıkla vs)
-Permission ekleyebilirsin.
-Orbun için 16.777.216(16 milyon) farklı renk seçilebilir.
-Orbun hızı ayarlanabilir,oyuncu ile arasındaki mesafe şu kadar metreden fazlaysa oyuncuyu beklesin gibi emirler verilebilir
-En önemlisi orbun her ulaştığı noktaya eventler koyabilirsin.Orb 2.noktaya ulaştığında 3 saniye beklesin ve oyuncuya 'Takip et beni' mesajı göndersin gibi.
Üstelik bunları chest gui ile yaptığından en detaylı orbu yapmak bile en fazla 15 dakikanı alıyor.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evladım shulker ile Ender Ways arasında devasa bir fark var.
Spigot sayfasına girersen zaten anlarsın.
Shulker 1.9'da çıkmışl bir mob,attığı oklar güdümlü ve ardından yeni çıkan bir parçacık efekti geliyor.
EnderWays iki lokasyon arasında geometrik hesaplama yaptıktan sonra bu iki lokasyon arasından RedDust ile oluşturulmuş bir Orb geçiriyor.
Fakat bu orba;
-Kullanım için süre ekleyebilirsin(2 saate bir tabelasına tıkla vs)
-Permission ekleyebilirsin.
-Orbun için 16.777.216(16 milyon) farklı renk seçilebilir.
-Orbun hızı ayarlanabilir,oyuncu ile arasındaki mesafe şu kadar metreden fazlaysa oyuncuyu beklesin gibi emirler verilebilir
-En önemlisi orbun her ulaştığı noktaya eventler koyabilirsin.Orb 2.noktaya ulaştığında 3 saniye beklesin ve oyuncuya 'Takip et beni' mesajı göndersin gibi.
Üstelik bunları chest gui ile yaptığından en detaylı orbu yapmak bile en fazla 15 dakikanı alıyor.
Zaten Benzettim Dedim Çok Güzel Yapmışsın Yanlış Anlama Lütfen

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yol gösterici gibi, assassin creed de ki hayalet gibi gösteriyor parkur da :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
Fikir güzel, kullanım şekli güzel, yapım şekli de güzel. hm... eksik olan bir şeyi yok sanırım._.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ve Zindev Parayı Bulur :p

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ender incisinin Strongholda gitmek için gösterdiği rehber gibi olmuş, adı da oradan geliyor sanırım.
Sunucuların tutorial-tanıtım bölümlerinde çok yararlı bir şey olur, hem başarılı hemde yaralı bir eklenti olmuş, tebrikler :D