EnderForest | Medieval Cannon (Terraform ve custom tree yapabilecek kişiler aranıyor)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Vay be daha geçenlerde o dandirik massivemine zımbırıtısıyla bize ahkam kesen adam sürünüyor ya. Karmaya inanıyorum artık.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 milyon blok? ciddi misin? ne şakacı adamsın sen :) Tüm takım da biliyor ne kadar rezil bir sunucuda çalıştığımızı. 8 tane world var diye hayvan gibi lag giren sunucuda çalıştık biz. Şimdi de gelip bknz: roninlerle falan konuşma. Skypede biliyoruz ne olduğunu
Nitrado 6GB 8 kişilik sunucuya sen rezil diyorsan, git az ötede yaşa canım. Bana logları çıkarttırma.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bence çok yanlış yapıyoruz. Adam AxiTR güvencesiyle sunucu alıyor. Özür dileyelim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Nitrado 6GB 8 kişilik sunucuya sen rezil diyorsan, git az ötede yaşa canım. Bana logları çıkarttırma.
Sen değil miydin sunucunun kötü olduğunu kabul eden? Sen değil miydin her şey ram değil diyen? Ve yine sen değil miydin bize biraz daha sabredin sabredin massive açılınca daha iyi bir sunucuya geçircem sizi diyen dur bakalım kimlere yaptırtacaksın haritalarını klhgdfh

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahah, adamlara buildini yaptırdın şimdi de onları kötülüyorsun? Pekii, Ronin olmadığında buildleri kime yaptıracaksın? Moonlight BT'ye mi?
Biraz "local" kafadan çıkarsan örneğin planetminecraft'a bakarsan anlarsın kimlerin neler yaptığını. BU yukarıda verdiğim landscape'i leylekler mi getirdi sanıyorsun?

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen değil miydin sunucunun kötü olduğunu kabul eden? Sen değil miydin her şey ram değil diyen? Ve yine sen değil miydin bize biraz daha sabredin sabredin massive açılınca daha iyi bir sunucuya geçircem sizi diyen dur bakalım kimlere yaptırtacaksın haritalarını klhgdfh
iyi salladın :D her şey tabii ki ram değil ama çökme ramden kaynaklanır.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bertan bence sıvamaya başladın yavaşça uza

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
@owen_1 Bu arkadaşa elektrik mi çarpmış o zaman?
Yok ona değilde iletim yolu ile sana çarpmış olabilir hani topraklama yerine sana felan bağladıysalar ? Yani sunucu 1Milyon bloğu kaldırmıyorsa ne diyeyim biz Kedupela'abimiz ile çalışırken bazı yöntemler ile 15 Milyon bloğu bile sunucuyu çökertmeden yapıyorduk..Yani gerisi sana kalmış dediğim gibi topraklamayı sana bağlamışlar.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Biraz "local" kafadan çıkarsan örneğin planetminecraft'a bakarsan anlarsın kimlerin neler yaptığını. BU yukarıda verdiğim landscape'i leylekler mi getirdi sanıyorsun?
Hm, peki. Madem öyle git yabancılarla çalış ve lütfen bu forumda sunucunun REKLAMINI YAPMA..