Nitrado 6GB 8 kişilik sunucuya sen rezil diyorsan, git az ötede yaşa canım. Bana logları çıkarttırma.1 milyon blok? ciddi misin? ne şakacı adamsın sen Tüm takım da biliyor ne kadar rezil bir sunucuda çalıştığımızı. 8 tane world var diye hayvan gibi lag giren sunucuda çalıştık biz. Şimdi de gelip bknz: roninlerle falan konuşma. Skypede biliyoruz ne olduğunu
Ahah, adamlara buildini yaptırdın şimdi de onları kötülüyorsun? Pekii, Ronin olmadığında buildleri kime yaptıracaksın? Moonlight BT'ye mi?Onu 1 milyon block yapmadan önce düşüneceklerdi. (bkz. ronin)
Nitrado dedi ahashjdgasjNitrado 6GB 8 kişilik sunucuya sen rezil diyorsan, git az ötede yaşa canım. Bana logları çıkarttırma.
En çok üzüldüğüm de hiçbirşey yapamayıp başka sunucuları kötüleyenlerin olması )Vay be daha geçenlerde o dandirik massivemine zımbırıtısıyla bize ahkam kesen adam sürünüyor ya. Karmaya inanıyorum artık.
Sen değil miydin sunucunun kötü olduğunu kabul eden? Sen değil miydin her şey ram değil diyen? Ve yine sen değil miydin bize biraz daha sabredin sabredin massive açılınca daha iyi bir sunucuya geçircem sizi diyen dur bakalım kimlere yaptırtacaksın haritalarını klhgdfhNitrado 6GB 8 kişilik sunucuya sen rezil diyorsan, git az ötede yaşa canım. Bana logları çıkarttırma.
Biraz "local" kafadan çıkarsan örneğin planetminecraft'a bakarsan anlarsın kimlerin neler yaptığını. BU yukarıda verdiğim landscape'i leylekler mi getirdi sanıyorsun?Ahah, adamlara buildini yaptırdın şimdi de onları kötülüyorsun? Pekii, Ronin olmadığında buildleri kime yaptıracaksın? Moonlight BT'ye mi?
Yapamayan mı hahaha. Böyle aptalca egomu tatmin edecek sunucu işlerine girişmiyorum diye senin gibi beceriksiz sanma beni.En çok üzüldüğüm de hiçbirşey yapamayıp başka sunucuları kötüleyenlerin olması )
iyi salladın her şey tabii ki ram değil ama çökme ramden kaynaklanır.Sen değil miydin sunucunun kötü olduğunu kabul eden? Sen değil miydin her şey ram değil diyen? Ve yine sen değil miydin bize biraz daha sabredin sabredin massive açılınca daha iyi bir sunucuya geçircem sizi diyen dur bakalım kimlere yaptırtacaksın haritalarını klhgdfh
Yok ona değilde iletim yolu ile sana çarpmış olabilir hani topraklama yerine sana felan bağladıysalar ? Yani sunucu 1Milyon bloğu kaldırmıyorsa ne diyeyim biz Kedupela'abimiz ile çalışırken bazı yöntemler ile 15 Milyon bloğu bile sunucuyu çökertmeden yapıyorduk..Yani gerisi sana kalmış dediğim gibi topraklamayı sana bağlamışlar.
Çok iddialı gözüküyorsun Neden hiç duyadım senin adını acaba sunucu işlerinde?Yapamayan mı hahaha. Böyle aptalca egomu tatmin edecek sunucu işlerine girişmiyorum diye senin gibi beceriksiz sanma beni.
Hm, peki. Madem öyle git yabancılarla çalış ve lütfen bu forumda sunucunun REKLAMINI YAPMA..Biraz "local" kafadan çıkarsan örneğin planetminecraft'a bakarsan anlarsın kimlerin neler yaptığını. BU yukarıda verdiğim landscape'i leylekler mi getirdi sanıyorsun?
Sunucu işlerine girmediğim için olabilir mi mesela ?Çok iddialı gözüküyorsun Neden hiç duyadım senin adını acaba sunucu işlerinde?