Yer: Ev
Tarih: 14.1.52
Ali evinde oturuyordu.Alinin bir oğlu vardı adıda Doğaç"dı güzel bir geçirdiler lunaparkta ve evlerine geri döndüler,babasi
doğaçı yatağına götürdü Doğaç uyumuştu ve babasının uykusu gelmedi gitti ve telefon çalmıştı.Telefonda arıyan babasının
bir arkadaşıydı ve dediki "Ali çabuk bizim eve gel çok hızlı ol arabayıda al"dedi ve kapattı.Ali sanırım jarzi bitti diyerek
arkadaşı Faruk evine gitmeye yola koyuldu,Bu arada saat 00:00 geçiyordu ve Doğaç uyandı televizyon açtı uyumak için.
Ancak haberlerde "Lütfen dışarı çıkmayın enfeksiyon kapabilirsiniz çok dikkatli olunuz" dedi ve doğaç gerilmişti.Doğaç aşağı indi
babası yoktu hemen onu aradı babası "Oğlum sakın kapıyı açma biz geliyoruz benim anahtarım var" dedi ve bitti konusma.
Babası bir kaç dakika içinde eve geldi ve dediki "Dışarıda değişik insanlar var birbirlerini ısırıp öldürüyorlar sakın dışarı çıkma dedi"
Doğaç "Ama nasıl olabilir öyle bir şey diye cevap verdi" Haberlerden spiker bağırarak bu ülkeden herkes çıkmalı diyerek konuştu.
Babası Doğaç ve Faruk arabalarına binip hemen yola çıktılar.Ancak olacaklardan haberleri yoktu radyodan bir bildirim geldi
herkes gotunu kollasin sabah 5"e kadar elektiriğimiz var ardından elektirikler kesilecektir dedi.Doğaç telefonuna arkadası
Cem mesaj attı "kanka neredesin olanlardan haberin varmı bizimle Maima Sahilinde bulus dedi" Doğaç babasına mesajı iletti
ve Oraya koyulular arabayla giderken biri arabanın önüne atladı ve heryer kan içinde kaldı.Faruk arabadan inip dostum iyimisin
diye sordu ve faruk"un bacağını ısırmıştı faruk bacağı koptu ve "Beni bırakın kaçın bu bir Zombi diyerek bağırdı"Ali ağlıyordu
ancak kaçtılar ve Maima ulaştılar cem oradaydı ve -Çantası-Yemekleri hatta bir silahı bile vardı.Arabaya bindiler ve yola koyuldular
Diğer bölüm için likelayın ve yorum esirgemeyin.