Epic Boss Bosses.yml ayarlayacak Bilgili birini arıyorum içeri!..

BroLifeTr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İyi günler sunucum için Bosses.yml i sorunsuz ve benim istediğim şekilde ayarlayacak profesyonel birini arıyorum. Yaklaşık 8-10 Boss yaptıracağım Kişi kesinlikle üst düzey bilgiye sahip olmalı gelip 2 video izleyip ben profesyonelim diyip ayarlamaya çalışanlarla iş yapmıyorum zaten.! Bu ayarlayacak kişiye Onun ile benim ortak olarak belirleyeceğimiz Belli bir nitrado kredisi veya Faction sunucumda (yakında hub olacak) 2 Aylık viplik verebilirim. skypem : serdal.tas.98 eklerseniz sevinirim.[DOUBLEPOST=1409321590,1409211427][/DOUBLEPOST]haylağa ücretiyle yapacak birini arıyorum...

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendin Neden Yapmıyorsun ? Epicboss Çok Basit Bir plugin 1-2 Döküman Oku Anlarsın.

BroLifeTr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biliyorum zaten çok basit bir şey ben düzgün bir şekilde kodladım 2 boss kodladım sorunsuz çalıştı sonra 1 tane daha kodladım fakat bu sefer plugin bozuldu 3-4 defa yaptım aynısını duruma sinir oldum şimdi sorunsuz ayarlayacak birini ayarlıyorum mecburiyetten :)

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum zaten çok basit bir şey ben düzgün bir şekilde kodladım 2 boss kodladım sorunsuz çalıştı sonra 1 tane daha kodladım fakat bu sefer plugin bozuldu 3-4 defa yaptım aynısını duruma sinir oldum şimdi sorunsuz ayarlayacak birini ayarlıyorum mecburiyetten :)
İtem Kodu Veya Bossun Modelini Yanlış Girmişsindir Büyük İhtimal

BroLifeTr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Not : Aradığım kişiyi bulamadım bende en baştanbi yapam dedim ilki hatalı oldu ama hatam 3 boşluk girmek yerine 4 boşluk girmekmiş 4 boşluk girince oto sıfırlanıyordu plugin :D düzelttim SlimeNetwork ilgilendiğin için bile sağol :)