LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
Eragon - Minecraft versiyonu
Merhaba arkadaşlar. Ejderha Süvarilerinin Mirası adlı roman serisinin minecraft versiyonunu yapmaya karar verdim. Seri 4 kitaptan oluşuyor. İlk kitabı olan Eragon'un minecraft halini yakında sizlere sunmaya başlayacağım. Eğer siz de roman okuyorsanız biliyorsunuzdur ki romanlar bölüm bölüm olur. Kitapta çok fazla bölüm var bu yüzden 1-4 arasında bölümü bir konuda açmayı düşünüyorum. Ayrıca Eragon adlı romanı sizlere öneririm. Ve onu okuyan varsa yorum atsın.
Roman'ın Minecraft Versiyonu Hakkında Bilgi
İlk olarak Eragon adlı romandan alıntıdır. Onu söylemek isterim. Bir tür çeviri gibi olacak. Ana karakterimiz Eragon olacak. Adını değiştirmek istemedim. Roman Alagaesia adlı bir ülkede ve çok eski zamanda gerçekleşicek. Güzel bir çeviri olacağını umuyorum eğer ilk bölümü yayınladıktan sonra iyi beğeni gelirse devam ettiricem. İlk öncelikle ilk birkaç konusu sıkıcı olabilir ondan sonra aksiyona geçicez bu arada roman fantastik. Bu arada kitabın yazarı Cristopher Paloni ona teşekkür edin. Oyunda bazı ırklar var. Bunlar :
Elfler : Ormanda yaşar doğa ile iç içedir. Büyü konusunda oldukça ustadırlar. Normal bir insandan kat ve kat çevik ve güçlüdürler.
İnsanlar : Normal bildiğimiz insan.
Cüceler : Çok dayanıklı ve çeviktirler ve savaş konusunda oldukça ustadırlar. Fakat boyları kısadır.
Urgallar : İri ve güçlü yaratıkdırlar. Kafalarında 2 adet boynuz vardır. Çok güçlüdürler ve savaş konusunda oldukça üstündürler.Fakat pis kokarlar ve çok kabadırlar.
Bir Çocuk
Bir Ejderha
ve Soluksuz Macera!
Bütün gece uğuldayarak esen rüzgar dünyayı değiştirecek izleride beraberinde getirdi.