ES-PARADOX|RPGDEĞİL|AntikÇağdaYaşam|Survival|KöylüTakası|ZamanMakinesi|BayramdaSonraAktif

Server açilsinmi?

• Kullanılan toplam oy
    5

FireDragons

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Kurban Bayramindan Sonra Açilcak.RPG DEĞİLDİR YANLİS ANLASİLMASİN
Başlarken:İlk önce Ps yapma yeteneğim pek yoktur.O yuzden o kadar güzel ps'em yok.Ama benim icin ps tasarlayacak biri lazim.Not: Ps serverin adi yazdigi logo.Konu sw acilcagi zaman düzenlenecektir.

Sunucu Bilgileri
-İp:Server kapali.(Acilcagi zaman yazilacak)
-Slot:24(Acilis icin.Server tutulursa aninda artirilicak)
-Ram:Belirlenmedi

Hikaye
2015 yılında bir Türk araştirma şirketi olana MANT,bir zaman makinesini icat eder.Araştirmacilar bu zaman makinesiyle geçmişe gitmek tehlikeli olup insanlarin normal karşilamayip deneklerin cani tehlikeye gireceginden,bunun daha ılımlı karşilanabileceği 2050 yilina gitmeyi kararlaştirirlar.Ama MANT'ın amaci gizlidir.Üst yönetim denekler M.Ö Mısır'a gönderip piramitlerin nasil yapildiğini anlamak ister bu bir nevide uzayli araştirmasidir.Üst yönetimden birkaç kişi ilk kendileri giderler.Ve gittikleri yerde günümüzde İlluminati denen grubun geçmişi Antik Mısır'a dayandığı anlaşilmiş olur.Sonra bu kişiler Mısır'ın çeşitli yerlerine gelecekten gelenlerin bulabileceği portallar yerleştirirler.Bu portallardan uzaylılar yada onun gibi canavarlar bulduklarinda onlarin yanina denekleri işinlamak için kullanacaklardir.Sonra gerçek zamana dönüp tezgahi hazirlarlar.X isimli deneğe asansörden cik test odasindaki görevliyle buluş dediler.Ama Görevli felan yoktu.Denek kendi basina zaman makinesine girince,M.Ö Antik Mısır'a gider.Ve sirkette bunu deneğin hatasi olarak gösterir ve isten pacayi kurtarirlar.
Özellikler
-Yaratici
-Benzersiz
-Sehirde yasam(Tam olarak değil)
-Savasacaginiz zindanlar.
-Köylülerle takas sistemi(Bizim sistemimiz benzeriz.
-Adalet.Tl ile alinan şeyleri oyunda para odemedende edinebilirsiniz.
-Warp,Spawn,Home gibi komutlar kesinlikle yok.

Yapım Sürecinden Resimler

Arena

Son düzenleme:

FireDragons

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server'dan çok hikaye/fantezi yazarlığına devam et bence.
Arkadaşlar hikayeli rpg tarzi survival bir server yapmak istedim.Hikaye eklememin sebebi bu.Vede command blocklarla 2 gün uğraşarak Zaman Makinesini yaptim.Profil fotomda koydugum yere gidiyorsunuz yazilar fln geliyor isinlanma efekti geliyor ve zaman tüneline giriyorsunuz sonra o piramidin oraya isinliyor sizi.Simdi bunun fotoraflarinida ekliyeceğim.Herneyse sizin fikriniz.Para birimlerim yaratici diye düsünüyorum ve zindanlarda yaratiklarla savaşcaksiniz.Bu dediklerimi server acilinca gorursunuz.[DOUBLEPOST=1412321929,1412313310][/DOUBLEPOST]
Yeni şeyler fln ekledim fotoraflar ekledim konuya tekrar göz atabilirsiniz

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hikayeli rpg tarzi survival bir server yapmak istedim.Hikaye eklememin sebebi bu.Vede command blocklarla 2 gün uğraşarak Zaman Makinesini yaptim.Profil fotomda koydugum yere gidiyorsunuz yazilar fln geliyor isinlanma efekti geliyor ve zaman tüneline giriyorsunuz sonra o piramidin oraya isinliyor sizi.Simdi bunun fotoraflarinida ekliyeceğim.Herneyse sizin fikriniz.Para birimlerim yaratici diye düsünüyorum ve zindanlarda yaratiklarla savaşcaksiniz.Bu dediklerimi server acilinca gorursunuz.[DOUBLEPOST=1412321929,1412313310][/DOUBLEPOST]
Yeni şeyler fln ekledim fotoraflar ekledim konuya tekrar göz atabilirsiniz
Buildlerde sanki biraz daha sorun var ama biraz değil baya birçok istersen yardım ederşm

FireDragons

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builderimi beyeniyormusunuz?

Ben buildim okadar güzel demiyorum.Ben daha çok sistem üzerine çalişan bir insanim.Ama buildlerim server icin yeterli diye düsünüyorum.
AdaletWashere benim buildime laf ediyo neyse ben diyorum ki builderın o kadar iyi değil rpg sunucuları biraz araştır adamlar neler yapıyo ben 3 tane rpg sunucu açtım bi tane de mitoloji rpg açıyoruz 1500 tl lik bir proje mapını çizdirdik usta seed ve builderlara yaptırıyoruz senide bekleriz

FireDragons

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
AdaletWashere benim buildime laf ediyo neyse ben diyorum ki builderın o kadar iyi değil rpg sunucuları biraz araştır adamlar neler yapıyo ben 3 tane rpg sunucu açtım bi tane de mitoloji rpg açıyoruz 1500 tl lik bir proje mapını çizdirdik usta seed ve builderlara yaptırıyoruz senide bekleriz
Hataniz surda bu bir rpg sunucusu değil.Rpg havasinda survival sunucusu biraz eğlence katsin diye rpg gibi yapdim

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zmn rpg emsi bir şey olmuş survivalda builder önemli olmaz ama senin açtığın gibi ir sunucda önemlidir
abi diyorsun da zamanında bilinmedik survival games haritasını alıp millete kakaladığını, sırf bunun içinde uyarı yediğini hepimiz biliyoruz " abi " :)

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi diyorsun da zamanında bilinmedik survival games haritasını alıp millete kakaladığını, sırf bunun içinde uyarı yediğini hepimiz biliyoruz " abi " :)
O nun yapımcısı bendim ! ve Küfürün SS alındı bir ban yaklaşıyo

Moderatör tarafından düzenlendi: