Eski savaş kalesi

sizce nasıl gidiyorum

• Kullanılan toplam oy
    5
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdide bir kale yaptım kendi çapımda,tavsiyelerinizi ve beğenilerinizi eksik etmeyin :sırıtmak:

KALENİN 2. VERSİYONUNU FORUMA YÜKLEDİM BİLGİLERİNİZE :)

5 taneden fazla resim ekliyemiyomuşuz :( 8 tane resim vardı ama neyse bu seferlik böyle olsun :)

yorumlarınızı esirgemeyin lütfen!!!

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
anlaşılan güzel yapılar yapmak istiyorsun ama zaman harcamak ta istemiyorsun :D surlar çok ince olmuş,eski savaş kalesi demişsin top var :D ,ışık taşı yerine meşaleler koyabilirdin,sana bir tavsiye world edit öğren yapılarını bundan sonra öyle yap blokları tek tek koymaktan iyidir

En iyi cevaplar
0
anlaşılan güzel yapılar yapmak istiyorsun ama zaman harcamak ta istemiyorsun :sırıtmak: surlar çok ince olmuş,eski savaş kalesi demişsin top var :sırıtmak: ,ışık taşı yerine meşaleler koyabilirdin,sana bir tavsiye world edit öğren yapılarını bundan sonra öyle yap blokları tek tek koymaktan iyidir

eskiden top yokmuydu ha şu açıdan haklısın kullandığım moddaki top eskilerdekine pek benzemiyo ama yaratıcı olmak lazım bu arada meşale koysam ışıktaşı koy diyolar ışık taşı koysam meşale koy diyolar yorum için teşekkürler

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gerçekçi olucaksan doğada parlak taş diye bir şey yok :D

En iyi cevaplar
0
ya dosya tc den upload etcam ama seçiyom klasörü hala aç yazıyo orda nasıl yapcam ?

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
klasörü rar'la (sağ tıklayıp arşive ekle'yi tıkla tamam de) öyle yap

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş, gerçi eger eski ise içinde çanavar olmalıydı bence, yani evi ışıksız 5dk bırakıyosun evde canavar ordusu oluyor, kaleyi yüzyıllarca bırakıyosun bişi olmuyor:) , yok yani ışık taşı-Meşale , gerçekcilik vs tartışmasına girdinizde söyleyim dedim.
İyi forumlar:)

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş, gerçi eger eski ise içinde çanavar olmalıydı bence, yani evi ışıksız 5dk bırakıyosun evde canavar ordusu oluyor, kaleyi yüzyıllarca bırakıyosun bişi olmuyor:) , yok yani ışık taşı-Meşale , gerçekcilik vs tartışmasına girdinizde söyleyim dedim.
iyi fikir haa :D sabah olunca da yanmamaları için havaya çok yükseğe siyah bulutlar (siyah yün) koyulur

En iyi cevaplar
0

gerçekçilikten konuşuyosak canavar ne alaka ?? :D[DOUBLEPOST=1371407435,1371407262][/DOUBLEPOST]ikinizin dediğibnide yapıp yeniden koycam ama sabaha :D

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şöyle: parlak taş gelecekte olabilicek bir şey gelecekte kale olmaz
geçmişte canavar olabilir fantastik bir kurgu şeklinde
ne dedim la ben :D

En iyi cevaplar
0
yani şöyle yapıcam parlak taşların yerinemeşale koycam kalenin içine zombi filan koycam kalenin baya üstünede siyah yünden bulut yapcam