Eskilerden Kimler Kaldı [Server Alım - Server Kadrosu]

asnmjf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
oyun içiAdı:Micko2006
Gerçek ad: Muhammed

Projeyi Nasıl Buldun:yetkili alımlarından
Hangi Alım:Bulider
Tecrübeniz:%78
Neden Bu Proje: çünkü Bulidlerim iyi diye büşünüyorum

safapros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adı: Safa

Projeyi Nasıl Buldun: Alım Olan Serverler Yazıp
Hangi Alım: Rehber

Tecrübeniz: 3 Rehber 1 Admin
Neden Bu Proje: Ben Sorulara Hemen Cevap Veririm

xplatintim54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adı: Kerem
Projeyi Nasıl Buldun: Süper eskilerden kimse kalmadı bende bu yoruma katılıyorum :/
Hangi Alım: Admin
Tecrübeniz: %95
Neden Bu Proje: Sana ve yeni gelecek yetkililere samimi olacağıma inanıyorum
Alınacağın Alımda Neler yapabilirsin : kasalar,köylüticaretler vb. ve birçok şey yapabilirim...

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı:Emirhan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Projeyi Nasıl Buldun:süper bir şey kardesim çok sevdim eskileri özledik sonuçta <3
Hangi Alım:Moderator veya Admin
Tecrübeniz:%100 kardesim sayamayacak kadar çok oldum ama serverler kapandı işte
Neden Bu Proje:serveri daha iyi yerlere getirebiliceğimize inanıyorum kücüklerimin abisi olup büyüklerimide kardesi olurum
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn:Moderator yaparsanız oyuncularla ilgileniirim market vb şeyleri yaparım Admin olursam çok şey yaparım sayamayacak kadar vB İNŞALLAH SEÇERSİNİZ

Furkan_G

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerekenler
Adı: Furkan
Projeyi Nasıl Buldun: Onemli olan kalite.
Kalite olmadikdan sonra o tutumu yakalayamazsin.
Hangi Alım: Moderator

Tecrübeniz: Tecrubem yuksektir
Neden Bu Proje: Acikcasi bu projeyi secmemin ozel bi sebebi yok. Ama işimi severek yapacagim yer ariyordum.
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: Tabikide Bug'lari bulurum. Hatalari kapatirim. Insanlarla kanka gibi olurum.

DestansiCraa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adı: Tolga
Projeyi Nasıl Buldun: çok güzel buldum deneyimli ve özenle yapılmış
Hangi Alım: admin
Tecrübeniz: komutlarla ilgili baya bilgim vardır pluginlerdende orta derecede anlarım yani dersek chestcommands groupmanager gibi ozaman onlarsa çok anlarım tabikide
Neden Bu Proje: sizin anlattıklarınız çok güzeldi ve ben eskiden oynardım eskilerdenimdir ben hep survival faction : ) ben o kişiyim işte o ve ws atan ormana gibilerini milyon kez gördüm hep oynarım hep savaşırım ve yetkili olmayı çok isterim ve adaleti getirmeyide isterim

AttackOnAttack08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı: Emirhan
Projeyi Nasıl Buldun: Mükemmel . Biz hep arkadaşlarla bunun hasretini çekerdik . Ama biri cesaret edip çıkmış bende katılmak isterim bu grupa :)
Tecrübeniz: %90 Wg we komutlarından çok iyi anlarım. Admin komutlarında hiç sıkıntım yoktur. Birkaç pluginden anlarım (essentials,groupmanager,authme
Neden Bu Proje: Önceki yetkili olduğum serverlerde katkı sağladığım gibi bu güzel serverede katkı sağlamak isterim.
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım): warpları yapmakta oldukça elimden geleni yaparım , ayrıca oyuncular için özel minigameler oyunlar yaparım. Ve de diğer yetkili arkadaşların yardım istediği şeyde yardımda bulunurum

DestansiCraa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tecrübeniz: komutlarla ilgili baya bilgim vardır pluginlerdende orta derecede anlarım yani dersek chestcommands groupmanager gibi ozaman onlarsa çok anlarım tabikide
Neden Bu Proje: sizin anlattıklarınız çok güzeldi ve ben eskiden oynardım eskilerdenimdir ben hep survival faction : ) ben o kişiyim işte o ve ws atan ormana gibilerini milyon kez gördüm hep oynarım hep savaşırım ve yetkili olmayı çok isterim ve adaleti getirmeyide isterim

AttackOnAttack08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı: Emirhan
Projeyi Nasıl Buldun: Mükemmel . Biz hep arkadaşlarla bunun hasretini çekerdik . Ama biri cesaret edip çıkmış bende katılmak isterim bu grupa :)
Tecrübeniz: %90 Wg we komutlarından çok iyi anlarım. Admin komutlarında hiç sıkıntım yoktur. Birkaç pluginden anlarım (essentials,groupmanager,authme
Neden Bu Proje: Önceki yetkili olduğum serverlerde katkı sağladığım gibi bu güzel serverede katkı sağlamak isterim.
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım)
: warpları yapmakta oldukça elimden geleni yaparım , ayrıca oyuncular için özel minigameler oyunlar yaparım. Ve de diğer yetkili arkadaşların yardım istediği şeyde yardımda bulunurum

xCharma

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı:mert emir
Projeyi Nasıl Buldun:Dolaşırken
Hangi Alım:mod
Tecrübeniz:%85
Neden Bu Proje:çünkü oyuncularla iyi zaman geçiririm
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin:oyunculara yardım eder onların sorunlarını çözerim

emre123134

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı:emre
Projeyi Nasıl Buldun:çok iyi buldum projeyi ihanetsiz küfürsüz bi ortamın oyuncusu olabilir
Hangi Alım:builder
Tecrübeniz:eskiden kapanan bi sw de builderdim
Neden Bu Proje:çok hoşuma gitti ilerleyecegini düşünüyorum
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin:spawnı,lapisi,warpları yapabilirim

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle Bir Yorumları okudukta sırf Alım İçin Yorum Yapılmış Spam Atılmış Zaten Oraya Yazdım Sırf Alım İçin Yorum Yapmayın Diye

Biz Zaten Böyle Kişiler Yüzünden Yapıyoruz Bu Projeyi
Projeyi Nasıl Buldun yazıyor Cevaplar; Gezerken,Server Alımları Yazdım Çıktı,Alım bölümünden :)
Boşa Kimse Beklemesin İstediğimiz Kişiyi Biz İyi Biliriz.

Birdaha yazıyım
SIRF ALIM İÇİN YORUM YAPANLAR ALINMAYACAK!!!

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerekenler
Adı: Egehan
Projeyi Nasıl Buldun: Projeyi harika buldum bu konu hakkında düşüncelerim aynı.Eski oyuncu ortamını oluşturmak iyi olacaktır :)
Tecrübeniz: %95 Adminlik çok fazla yaptım oyuncularla aramın iyi olduğunu düşünüyorum.Bilmediğim komut olursa çabucak öğrenebilirm.
Neden Bu Proje: Çünkü bu proje hakkındaki düşüncelerim aynı.Eski oyuncu ortamları burnumda tütüyor :)
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: Oyuncuların sorunlarıyla ilgilenip her türlü sorulara ve sorunlara yanıt vermeye çalışırım server hakkındaki tüm eksiklere yardım edebilirim.

Son düzenleme:

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adı: Eren
Projeyi Nasıl Buldun: Samimi..
Hangi Alım & Tecrübeniz: Ben ve bir arkadaş (arkadaş pasifti) birlikte birkaç proje yürüttük. Burada her türlü konudan tecrübe edindim. İhtiyacınız olan konumda elimden geldiğince yardım edebilirim. Hosting/Makine yönetimi, eklenti yönetimi ya da mimarlık alanlarından bir tanesinde bulunabilirim.
Neden Bu Proje: Dediğim gibi samimi buldum. Anlattığın türden sunucularda çok bulundum. Bu yüzden konu beni biraz çekti

Skype'den eklersen ayrıntılı olarak konuşabiliriz ,burada fazla bir şeyler yazmak istemedim. Referans olarak birkaç çalışmamı gösterebilirim, konuşabiliriz...

Ahmet12791

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adı: Ahmet
Projeyi Nasıl Buldun: Proje epey hoş. Hep yabancı sunucuların işleyişine özenirdim. Sizin tanımladığınız bir ortam genelde onlarda eksik olmuyor. Bu yüzden yıllarca gerek modlu gerek vanilla yabancı sunucularda oynadım, hatta yeri geldi yetkili oldum. Benim için gayet hoş deneyimlerdi. İsterim ki aynı ortamı biz de kendi aramızda kuralım.
Hangi Alım: Builder
Tecrübeniz: Minecraftı hemen hemen 6 yıldır oynuyorum. Build yapmak benim için duygularımı dışa vurmaktır. Yalnızca bloklarla sağ tıklamak değil, hayal ettiğimiz şeyin hissiyatını yapıtıma aktarabilmektir.
Neden Bu Proje: Bu proje; çünkü herhangi başka bir Türk serverına giripte ormanda en ufak build yaparken 12-13 yaşındaki kardeşlerimizin gözü dönmüş, PvP manyağı bir şekilde etrafa hışımla sol tıklamasına maruz kalıyorum. Gerçekleştirelim şu projeyi.

İyi forumlar.