Ver bana para, sana marketten Eti Canga alayım.Etttiii Cangağğğğğğ vvetti cangağğğ
Al.Ver bana para, sana marketten Eti Canga alayım.
Tamam alıyorum adresini ver Aras Kargo ile göndereceğim. (evet reklamlardan para alıyorum)Al.
Parayı verir.*
Bak göndercen amaTamam alıyorum adresini ver Aras Kargo ile göndereceğim. (evet reklamlardan para alıyorum)
Oha hangi işsiz yaptı onu.
Ehueheuhe
Cidden bekliyorum.Oha hangi işsiz yaptı onu.
MLG #YOLO #SWAG #TITSORGTFO #DEALWITHIT[DOUBLEPOST=1411845704,1411845626][/DOUBLEPOST]Bugün kuaföre gidip traş oldum.
Sonra eve gidip uyudum.
Haydi sohbetimize devam edelim.
*1st grade sentence writin skillz m8 l3arn7comment mlg*
Göndermeyeceğim. Para gelmedi çünkü bana. Sana da kendi paramla çikolata almam ver göndermem hepsini kendim yerim çünkü ben günde 5 liradan fazla para harcayarak çikolata alıp hayvan gibi yiyen psikopatın tekiyim.Cidden bekliyorum.
Parayı nasıl göndereyim ?MLG #YOLO #SWAG #TITSORGTFO #DEALWITHIT[DOUBLEPOST=1411845704,1411845626][/DOUBLEPOST]
Göndermeyeceğim. Para gelmedi çünkü bana. Sana da kendi paramla çikolata almam ver göndermem hepsini kendim yerim çünkü ben günde 5 liradan fazla para harcayarak çikolata alıp hayvan gibi yiyen psikopatın tekiyim.
MLG #YOLO #SWAG #TITSORGTFO #DEALWITHIT[DOUBLEPOST=1411845704,1411845626][/DOUBLEPOST]
Göndermeyeceğim. Para gelmedi çünkü bana. Sana da kendi paramla çikolata almam ver göndermem hepsini kendim yerim çünkü ben günde 5 liradan fazla para harcayarak çikolata alıp hayvan gibi yiyen psikopatın tekiyim.
Çok teşekkürler. <.<Kurduğunuz cümlelerdeki güzel Türkçe'ye hayran kaldım beyefendi. Bana Türk ırkının ve Türkçe'nin sadık bir koruyucusu olan @KebabDefender adlı forum üyesi beyefendiyi hatırlattınız.
Gönderme gönderme vazgeçtim kalk kendin al lanet olası herif.Parayı nasıl göndereyim ?
Tanesi 50 kr. 5 tl göneririm 10 tane gönderirsin
Vazgeçtim. <.<Parayı nerden atayım zorin