Ets 2 1.28 Otobüs Modu

Gutenberg

Demir Madencisi
Mesajlar
329
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
491
Puanları
600
Ruh hali




Mercedes Benz Travego Special Edition v5 Otobüs Modu
Mutlu akşamlar saygıdeğer forum üyeleri. Yeni bir Ets 2 konusuyla daha karşınızdayım. Bu konumda sizlere Mercedes Benz Travego Special Edition v5 otobüs modunu tanıtacağım.

Konuya geçmeden ufak bir bilgilendirmede bulunmak istiyorum, özellikle de usta şoförlere; konu sonunda belirteceğim videoyu izlememenizi şiddetle öneriyorum. Ama illa izleyeceğim diyorsanız ağır kanser tehlikesi bulunduğunu şimdiden belirteyim. Ondan sonra vay efendim demedi demeyin!


Comodore adlı Ets kullanıcısı tarafından geliştirilen, jantlarında Mert Yılmaz, modelinde ise Can SKMN adlı kullanıcıların büyük emek sarf ettikleri bu mod size gerçek bir otobüs deneyimi yaşatmaya geliyor. Gerçekçi sesleri, düzgün fiziği ve sürpriz temasıyla siz değerli otobüs şoförlerine huzur dolu anlar yaşatacağına inandığım bir mod. Modda malesef ki animasyonlu kapı açılması veya yolcu alma gibi seçenekler şu anlık bulunmamakta. Bu nedenden dolayı üzülmenizi istemem, otobüsü sürmeye başladığınız anlardan itibaren ne kadar iyi bir çalışma gerçekleştirildiğinin farkına varacaksınız. Umarız ileriki güncellemelerde kapı animasyonu ve yolcu alma özellikleri eklenir.

Mercedes Benz galerisinde çıkan otobüs 9 farklı motor, 4 adet şanzıman ve 15 Temmuz skiniyle birlikte geliyor, tabii en yakın parçacıya gidip almazsanız o başka. Ayrıca yapımcılar tarafından eklenmiş birkaç küçük modifiye seçeneği de cabası.

Otobüsün tam modifiyeli halinden birkaç görüntü;

ets2_00000.png

ets2_00001.png
ets2_00002.png

ets2_00003.png

ets2_00004.png

ets2_00005.png
ets2_00005.png



Bu mod bize her ne kadar iyi bir sürüş deneyimi yaşatsa da, eksikleri olan ve mükemmeliyetçi arkadaşlarımızın memnun olmayacağı bir mod olduğu gerçeği de malesef ki değişmemekte. Modun iyi yanlarını ballandıra ballandıra anlattık, şimdi gelelim biraz da kötü yanlarına;

1-) Otobüsün geri vites sesi bulunmamakta.
2-) Otobüs kabin aksesuarları dlc'sini desteklememekte.
3-) Silecek animasyonları her ne kadar güzel olsa da yağmur damlalarını silmede hala sorun yaşıyor.
4-) Otobüsün arka camına beyaz Türk bayrağı ekledikten sonra, otobüsü sürerken arkaya döndüğümüzde bayrak gözükmüyor. Bayrağı geçtim cam bile gözükmüyor sanki otobüsün arkası yokmuş gibi.
5-) Ön kapıdan girerken basamak dokularında hata var, siyah bir şekilde görünüyor.



Bütün bu hatalara rağmen mod için görüşüm olumlu. Ancak bu hatalar bir an önce düzeltilmeli, aksi taktirde modu kullanan çoğu kişiden tepki alacaklar.

Son olarak; modun kısa oynanış videosuyla siz değerli üyeleri baş başa bırakıyorum. Ama girişte de belirttiğim gibi, kanser olma potansiyeli olan bir video hele ki profesyonel sürücüler için :)

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim... İyi seyirler..

:şapka::şapka::şapka:

 


Son düzenleme:

Üst