Ev denemesi 2

RidOfMeTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
10 tane vidyo izleyerek bu evi yapdım
on yüzeyi:

yan yüzeyi:

arka yüzeyi:

üstten bakış:

Gittikçe aklımda daha fazla fikir oliyor bi 100 tane daha izlesem olacak heralde :D
Herturlu yoruma açığım çünkü oğremmem gereken daha çok şey var

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalce 10 üzerinden başlıyalım :D (imzam gibi bir şey oldu bu değerlendirme şekli)
-1 detaylar yok denebilir
-1 Ev dışarıyı çok fazla görmüş.Çok pencere var yani. Gerçekten realist bir çalışma ama Dediğim gibi Camlar çok fazla.
-1 Odasızlık : Evin 1+1 olmuş :D 1 giriş 1 oda :D evin temelini atarken bölmelere ayır yapıyı.Camlar çok ön planda dediğim gibi. camlara göre evi yapmış gibi duruyor.Önce Yapıtın 'Bütünlük' başlığı altındaki uyumluluğunu gözden geçir. evinde bir tur at bak bakıyım kaç tane cam var duvarların dümdüz mü bir bak :)
Onun dışında eksin yok. Benden 7 aldın :)
-Eklemek isterim ki Blok seçimin çok hoş. daha önce bahsettiğim genişlik-yükseklik oturmuş gibi :) ellerine sağlık.

edit SİNCOP

RidOfMeTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sen en iyisi 1000 tane izle
SENİN yapamadına gore 100000 tane izlemen şart ^_^[DOUBLEPOST=1423086384,1423086352][/DOUBLEPOST]
Normalce 10 üzerinden başlıyalım :D (imzam gibi bir şey oldu bu değerlendirme şekli)
-1 detaylar yok denebilir
-1 Ev dışarıyı çok fazla görmüş.Çok pencere var yani. Gerçekten realist bir çalışma ama Dediğim gibi Camlar çok fazla.
-1 Odasızlık : Evin 1+1 olmuş :D 1 giriş 1 oda :D evin temelini atarken bölmelere ayır yapıyı.Camlar çok ön planda dediğim gibi. camlara göre evi yapmış gibi duruyor.Önce Yapıtın 'Bütünlük' başlığı altındaki uyumluluğunu gözden geçir. evinde bir tur at bak bakıyım kaç tane cam var duvarların dümdüz mü bir bak :)
Onun dışında eksin yok. Benden 7 aldın :)
-Eklemek isterim ki Blok seçimin çok hoş. daha önce bahsettiğim genişlik-yükseklik oturmuş gibi :) ellerine sağlık.

edit SİNCOP
Teşekkürler

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
benim yapmadığımı nerden biliyorsun? yapıpta foruma atmak farz mı? ben mi bilmiyorum

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ne kadar egolusun böyle, eleştiriyi önce içine al sonra nerende çıkartıyorsan çıkart millete vurma he he de geç niye uzatıyon (uzat post kasıyom :D )

RidOfMeTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ne kadar egolusun böyle, eleştiriyi önce içine al sonra nerende çıkartıyorsan çıkart millete vurma he he de geç niye uzatıyon (uzat post kasıyom :D )
Adam gibi eleştirenlere lafım yok 1000 tane izle diorsun heralde sana gore adamlık bu tebrikler üstün adamlık belgisi aldın adam oldum diye gezersin :)

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O boşluklarda cam var heralde. Çok fazla cam koymuşsun. Evden fazla cam kullanılmış. Biraz daha azaltırsan daha güzel olur. Bakınca bir an anıtkabir sandım evi.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bana önceden yaptığım evi hatırlattı nedense :( TheHouse Part 1 Neyse hatalarına geçelim o camlar olmamış. 1 Blok geriye ve buz kullan. Evin ana bloğu ten rengi olmuş bana göre pek olmamış gibi :/ Onun yerine gri kil kullanabilirsin.