teşekkürlerTuğlalar biraz kötü ama iyi
benimse aklıma hep commandblock geliyor töhaf
SENİN yapamadına gore 100000 tane izlemen şartsen en iyisi 1000 tane izle
TeşekkürlerNormalce 10 üzerinden başlıyalım(imzam gibi bir şey oldu bu değerlendirme şekli)
-1 detaylar yok denebilir
-1 Ev dışarıyı çok fazla görmüş.Çok pencere var yani. Gerçekten realist bir çalışma ama Dediğim gibi Camlar çok fazla.
-1 Odasızlık : Evin 1+1 olmuş1 giriş 1 oda
evin temelini atarken bölmelere ayır yapıyı.Camlar çok ön planda dediğim gibi. camlara göre evi yapmış gibi duruyor.Önce Yapıtın 'Bütünlük' başlığı altındaki uyumluluğunu gözden geçir. evinde bir tur at bak bakıyım kaç tane cam var duvarların dümdüz mü bir bak
Onun dışında eksin yok. Benden 7 aldın
-Eklemek isterim ki Blok seçimin çok hoş. daha önce bahsettiğim genişlik-yükseklik oturmuş gibiellerine sağlık.
edit SİNCOP
yapmış ola bilirsin ama 20 tane odunu birleştirmişindir sen onuda koyma zatenbenim yapmadığımı nerden biliyorsun? yapıpta foruma atmak farz mı? ben mi bilmiyorum
Adam gibi eleştirenlere lafım yok 1000 tane izle diorsun heralde sana gore adamlık bu tebrikler üstün adamlık belgisi aldın adam oldum diye gezersinne kadar egolusun böyle, eleştiriyi önce içine al sonra nerende çıkartıyorsan çıkart millete vurma he he de geç niye uzatıyon (uzat post kasıyom)
Olucak bi gün :-)Meh, biraz düz gibi, çok sade, çok fazla cam var.