MASTER SURVIVAL | play.mastersurvival.xyz (1.8+) | - Süt İnekleri - Madenci Tavuklar - Çete Sistemi - PVP - Futbol - Kasalar - ve daha fazlası...

Tiohype

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
36
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
40
Master Survival
Sunucu adresi : play.mastersurvival.xyz
Discord
Discord Davet Kodu : QFgnANT










DESTEK SİSTEMİ

Sunucumuzda özel bir destek sistemi bulunmaktadır, tamamen ticket mantığında çalışan bu sistem sizlere daha iyi destek verebilmek için kullanılmaktadır. Sohbet'den yazılan mesajlara cevap verilmeyecektir destek konusunda sadece bu sistemden yararlanarak faydalanabilirsiniz. Nasıl kullanılır? "T" yazı yazma tuşuna bas ve sohbetin en başına (destek) yazdıktan sonra bizlere sorununu anlat ve enter ile yolla!

MESLEK SİSTEMİ
Jobs sistemi tamamen tarafımızca geliştirilerek fazlaca para kazanabileceğiniz meslekler eklendi, üstelik legal ve il-legal meslekler bulunmaktadır. Sistemi detaylı incelemek için oyun içerisinde iken /meslek komutu ile gerekli menüye ulaşabilirsiniz.

FUTBOL SİSTEMİ
Arkadaşlarınız ile sıkıldınız ve vakit mi geçirmek istiyorsunuz? Bunun için size en optimizeli ve akcıı şekilde futbol modu ekledik! Üstelik gol kralı sistemi ile her hafta gol krallarına belirli meblalar'da kredi verilmektedir. Arkadaşlarını topla, takımını kur ve bu mücadeleye sende katıl!

PAİNTBALL SİSTEMİ
Tıpkı futbol sisteminde olduğu gibi paintball sisteminde'de en çok adam öldüren kişilere haftalık belirli meblalarda kredi verilmektedir. Paintball'a özel texture pack'ı sunucuya giriş yaparken gelen doku paketi mesajına evet diyerek yükleyebilirsiniz. Yükleme zorunluluğu yoktur her durum'da paintball oynayabilirsiniz! Takımını topla ve onlara kimin en iyi olduğunu göster!

AYAR SİSTEMİ
Bilgisayarınız zayıf mı? Sürekli gelen tpa ve mesajlardan sıkıldınız mı?

O zaman oyun içerisinde iken /ayarlar komutu ile açabileceğiniz menüde tüm her şeyi kontrol edebilirsiniz. Unutmayın Tiohype'da kontrol sizin elinizde!

ÖZELLEŞTİRİLMİŞ MENÜLER

Menülerimizin hepsi özenle ve göz yormayacak şekilde yapılmıştır. Üstelik sade komutlar şeklinde yazıldığı için aradığınızı saniyeler içinde rahatlıkla bulabileceksiniz. Size önerimiz oyuna girdiğinizde /yardım yada /help komutunu kullanarak tüm komutlara ve kurallara erişmeniz olacaktır.

INEK SISTEMI
Sunucumuzdaki inek menüsüne /inek yazarak erişebilirsiniz, ineklerdeki amacımız sütlerini sağıp iksir efekti kazanmanızdır.

FPS SISTEMI
Eğer sisteminiz minecraft oynamya yetmiyorsa hiç dert etmeyin, bir kaç ayar ile +30fps kadar artış yapabilirsiniz. /fps yazmanız ve menüden istediklerinizi kapatıp açmanız yeterli olacaktır.

ÇETE SİSTEMİ
Sunucumuzda 1v1 savaşların yanı sıra çete sistemi bulunmaktadır çete içerisinde rütbe ayarlayıp diğer çete ve oyunculardan haraç kesebilirsiniz. Üstelik her hafta sonu çete savaş trnuvası düzenlemektedir bunun yanı sıra " Metin 2 " bulunan lonca savaşı gibi çeteler kendi aralarında ortaya bahis koyarak savaşabilirler. Çete komutlarını "/g" yazarak görebilirsiniz.







 


Son düzenleme:

Tiohype

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
36
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
40
Konu Güncellenecektir.
 

AGLET3

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
36
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
340
Ruh hali
Survival kısmı nerede ?
 

oktay0619

Marangoz
Mesajlar
47
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
21
Puanları
410
Yani diyorum ki bu sunucunun neresi survival ?
Tamamı Survival kardeşim? Oyun içine vergi sistemi yada zaman geçirmek ve ekonomiyi dengelemek için futbol ve paintball getirdik diye illa minigame mi olması gerekiyor? Kurtulun artık şu klasiklerden, Warp Orman yaz claim at ev yap maden kaz aç hileyi sabaha kadar pvp at. İnan survival bu değildir.
 

YumusakPati

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
20
Konu Tasarımı Skyblockda Baya Bi Kullanıyor Klasik Olmaya Başladı
5/10
Sunucu Güzel Gelişmeniz Dileğiyle!

-YumusakPati#2631
 

Üst