Expand Online || ZİNDAN - BOSS - + BASMA - DUELLO || Survival - PvP

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar hep MMORPG açmıştım devam ettirmeyide düşünüyorum.10-15 gün önde aklıma Survival planı geldi ve baya bir özellik bende heveslendim ve yaptığımı nerdeyse( Sunucu BETA olduğu için böyle bir şey dedim. ) başardım.Bu gün ben size Survival sunucumu tanıtıcağım.

IP: 78.135.87.120 ( 9/7/2014 - 20:00'da açılacaktır. )
Sürüm: 1.7.4
Kişi sayısı: 50

Ay Taşı Sistemi;

Bu sistem sayesinde oyun daha renkli ve zevkli olacak.Ay taşı sayesinde yeni itemler ve yeni Ay Taşları kazana bileceksiniz.

Yükseltme Sistemi;

Eşyalarınızı "Kutsal Parşomen" ile güçlendirebilirsiniz.
Kesinlikle köylü ile "+ Basma" deyipte ticaret yapmıyoruz."Kutsal Parşomen" sağ tıklayıp Yükselticeginiz iteme sağ tıklayın.

Tahmini Yükseltme Şansları;

"[+1]" : 100%
"[+2]" : 100%
"[+3]" : 100%
"[+4]" : 65%
"[+5]" : 55%
"[+6]" : 45%
"[+7]" : 30%
"[+8]" : 25%
"[+9]" : 20%
"[+10]" : 10%

1- Zindan Sistemi;

6 Çeşit zindan olacak.Çeşitlere göre zorluk artıcak.Zindanlar çok zorlu olduğu için bir sistem yaptım;Zindan en fazla 5 kişilik olacakdır. En az 3 Kişi girebilecekdir.Bu sistem MiniGames gibi bir sistem ama baya bir eğlenceli :) Sırf bu yüzden eğlenceğinizi düşünüyorum.

2- Market Sistemi;

Bu sistem en hoşuma giden sistem.Sistem bana ait değildir baştan belirtiyim.Sadece komutlarını türkceleştirdim.Burada marketin fazla detayını anlatamıyıcağım ama /market kur isim yazıp market kuruyorsunuz /market ac isim yazarak oyuncunun marketini açıyorsunuz.Detayları oyundan görürsünüz :)

3- Günlük ödül Sistemi;

Her gün yeni ödüller ve paketler seni bekliyor olacak!

4- Report Sistemi;

Rehberiniz hoşunuza gitmedi mi ? Nedensiz yere susturdu mu ? Seni rahatsız eden bir oyuncumu var ?
O zaman direk /şikayet <isim> <sebep> yazarak Rehberi veya her hangi bir oyuncuyu şikayet edebilirsiniz.

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
AMAN TANRİM DİDİM.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son 50dk gençler hayırlı olsun :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sen Git Manitanla Gez Hem Kime Hava Atıyon Benimde ASLANNNNNNNNNNNNNNNNNNN Gibi sağelim Var Havan Kime Gardaş?
atmiyomki manita ver diye hava mi atilir kardeş :D sinemaya gitmiştim ondan dolayi geldiğimi bildirmek için dedim.
ospir çekme len ayip.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
IP: 78.135.87.120

20:00'da Online

KrzysiekLegia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0