- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar hep MMORPG açmıştım devam ettirmeyide düşünüyorum.10-15 gün önde aklıma Survival planı geldi ve baya bir özellik bende heveslendim ve yaptığımı nerdeyse( Sunucu BETA olduğu için böyle bir şey dedim. ) başardım.Bu gün ben size Survival sunucumu tanıtıcağım.
IP: 78.135.87.120 ( 9/7/2014 - 20:00'da açılacaktır. )
Sürüm: 1.7.4
Kişi sayısı: 50
Ay Taşı Sistemi;
Bu sistem sayesinde oyun daha renkli ve zevkli olacak.Ay taşı sayesinde yeni itemler ve yeni Ay Taşları kazana bileceksiniz.
Yükseltme Sistemi;
Eşyalarınızı "Kutsal Parşomen" ile güçlendirebilirsiniz.
Kesinlikle köylü ile "+ Basma" deyipte ticaret yapmıyoruz."Kutsal Parşomen" sağ tıklayıp Yükselticeginiz iteme sağ tıklayın.
Tahmini Yükseltme Şansları;
"[+1]" : 100%
"[+2]" : 100%
"[+3]" : 100%
"[+4]" : 65%
"[+5]" : 55%
"[+6]" : 45%
"[+7]" : 30%
"[+8]" : 25%
"[+9]" : 20%
"[+10]" : 10%
1- Zindan Sistemi;
6 Çeşit zindan olacak.Çeşitlere göre zorluk artıcak.Zindanlar çok zorlu olduğu için bir sistem yaptım;Zindan en fazla 5 kişilik olacakdır. En az 3 Kişi girebilecekdir.Bu sistem MiniGames gibi bir sistem ama baya bir eğlenceli Sırf bu yüzden eğlenceğinizi düşünüyorum.
2- Market Sistemi;
Bu sistem en hoşuma giden sistem.Sistem bana ait değildir baştan belirtiyim.Sadece komutlarını türkceleştirdim.Burada marketin fazla detayını anlatamıyıcağım ama /market kur isim yazıp market kuruyorsunuz /market ac isim yazarak oyuncunun marketini açıyorsunuz.Detayları oyundan görürsünüz
3- Günlük ödül Sistemi;
Her gün yeni ödüller ve paketler seni bekliyor olacak!
4- Report Sistemi;
Rehberiniz hoşunuza gitmedi mi ? Nedensiz yere susturdu mu ? Seni rahatsız eden bir oyuncumu var ?
O zaman direk /şikayet <isim> <sebep> yazarak Rehberi veya her hangi bir oyuncuyu şikayet edebilirsiniz.
Son düzenleme: