Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook yüzünden asosyal olmak hep garibime gitmiştir kardeşim ne yapıyorsunuz la ? . Ben sadece arkadaşlaımlan konuşuyorum ve de sınavlarım hep yüksek geliyordu (üni bitti (6 yıl) (yazılım mühendisliği ) )
Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat bu düşüncelerde haklı olduğun taraflarda var, haksız olduğun taraflarda.
A-Sosyal olmanın tek nedeni Facebook değildir, senin konuşma başlatamamandır. (A-sosyal olduğumdan biliyorum.)
Zeka seviyesini düşürdüğü doğru. Bu yüzden facebook'a 2-3 Ayda 1 bakıyorum. Facebook beni sarmıyor. Kişilerin ne bulduğunu anlamıyorum.
Forum kurallarına aykırı olacak fakat bazı
Abaza
tipler Facebook'ta kol gezdiği için Facebook'tan nefret ediyorum.
Algı yolları demişsin ama algı yollarını fiziksel olarak kapatmaz, psikolojik olarak kapatılır. Uğraşırsan açılabilecek bir şey için uyarmana gerek yok.
Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat bu düşüncelerde haklı olduğun taraflarda var, haksız olduğun taraflarda.
A-Sosyal olmanın tek nedeni Facebook değildir, senin konuşma başlatamamandır. (A-sosyal olduğumdan biliyorum.)
Zeka seviyesini düşürdüğü doğru. Bu yüzden facebook'a 2-3 Ayda 1 bakıyorum. Facebook beni sarmıyor. Kişilerin ne bulduğunu anlamıyorum.
Forum kurallarına aykırı olacak fakat bazı
Abaza
tipler Facebook'ta kol gezdiği için Facebook'tan nefret ediyorum.
Algı yolları demişsin ama algı yollarını fiziksel olarak kapatmaz, psikolojik olarak kapatılır. Uğraşırsan açılabilecek bir şey için uyarmana gerek yok.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.